Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    23. Rujan 2021. 12:27

Jelenko cestitam na dobrom pregledu ❤
    Slee jucer su joj napravili carski, ona mi se jos nije javila, ali pricala sam sam s njenim zarucnikom, beba je stabilno, nije na respiratoru nego samo inkubator plus nazalni kisik
    Lakse mi je kad vidim da nisam jedina koja se uspuse, bas mi je ovo zadnje tromjesjecje pocelo "prasit tur"

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Jelenko93
    23. Rujan 2021. 12:46

Baš mi je na fb izbacilo pitanje i jednoj grupi kako da si potaknu žene trudove, čekaju pa nikako već im dosta, mislim si kako ćemo vjerojatno i mi jedan dan tako😝

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

freya_444
    23. Rujan 2021. 12:51

Jelenko93

Freya pa ti si praktički u 30om tjednu bilo bi čudno da se na uspušeš😝

Istina, al nekad se zalaufam pošto sam malo control freak što se čišćenja tiče, al onda shvatim wooo stani malo, ne možeš više kao prije 🤣🤣 upregnem muža da mi diže teže stvari i tako...😄

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    23. Rujan 2021. 12:52

Jelenko93

Baš mi je na fb izbacilo pitanje i jednoj grupi kako da si potaknu žene trudove, čekaju pa nikako već im dosta, mislim si kako ćemo vjerojatno i mi jedan dan tako😝

Haha vjerojatno hoćemo 🤣🤣
    Btw čestitam na uspješnom pregledu ❤️

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    23. Rujan 2021. 12:52

Anemi sve znam, tako i meni bude cim procitam neko lose iskustvo, odmah mislim evo sad ce i meni tako. Kad nam se bila javila ona cura koja je u 16tt isla na pregled jer ju je nesto bolilo dolje i onda nakon pregleda pukao vodenjak ili sta vec ja tri dana nisam mogla spavati od stresa da i meni tako. Al ja sam panicar i stvarno je lose tako razmisljati. Da, lose stvari se dogadjaju, ali ako se nekome dogodilo to ne mora znacit da ce i nama. Treba gledat na te price kao nesto poucno, da iz njih naucimo kako reagirati i slicno. Lako je govoriti, znam 😂 evo ja dan prije tjesila Pibu i kao nije ti to nista i onda meni isto kazu i to u 5 tjedana manjoj trudnoci. Al super dodje ovako kad cure utjese i kad na forumima citam samo dobra iskustva, stvarno ima jakoo malo nekih losih. Super da si se javila doktroru. bit ces mirnija svakako! I umiriiii se, bit ce sve dobro, statisticki bi bilo cak smijesno da tri dana za redom se javljaju zene sa skracenim cerviksom tako da sam ja sigurna da je dobro sve!  💗  btw, kako ti osjetis kontrakcije? 

Bela super da je beba stabilno! Bit ce i prijateljica dobro! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Zelena36
    23. Rujan 2021. 13:05

Jelenko93

Ja obavila pregled, tlak nizak kao i obično, udebljala sam se 1 kg mada ne znam zašto mi je pisala kilažu kao i zadnji put 71+0 a sad je bilo 72 kg ali dobro, piškila trakicu sve oke i cerviks 1 čl, tvrd, zatvoren.
    Idući pregled je 21.10 na mamin rođendan 😅 Moram doći sa nalazom oggt kojeg ću obavit u svom gradu da ne moram samo zbog toga opet za čas u petrovu 🤞

I ja idem na preglede u petrovu.. Jel i ti cekas po 3 sata ili cetvrtkom ide brze 😊

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

jelenas
    23. Rujan 2021. 13:07

Jelenko super za pregled! Baš sam i ja vidjela to pitanje na fb 😂😂 Ja sam ovaj put pametnija i nadam se da će bebolina čim dulje biti u trbuhu :)
    Opet sam shoppingirala, ovaj put matchy bluzice za sekice iduće ljeto 🥰

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

anemi2022
    23. Rujan 2021. 13:24

Slee, je istina treba se nekako smiriti, i pokušati iz tih priča naučiti nešto a ne odma stvarati scenarije u glavi 😅 ja stvarno nikad prije nisan bila panicar niti stvarala scenarije u glavi, ali bome u ovoj trudnoći me svega strah. Valjda su me ova prva 3-4 miseca toliko izmučila, svako malo na infuziji i u bolnici, da me sad svega strah 🥺
    A za kontrakcije, znači isti onaj osjećaj što su žene spominjale na forumu, znači stisne mi se trbuh na jednom mjestu, doslovno izvana se može vidjeti kako se izboči malo, drži me kao grč ili bol, i onda popusti. Ali evo nisan to imala par dana već, nego sad samo imam konstantan osjećaj pritiska, dosta teško mi je sjediti za vrime ručka ili općenito na kauču, i zna mi biti osjećaj grčeva kao kod menstruacije (inače imam jako bolne menstruacije). i vječito sam na WC-u a drobic mi se jedva vidi u usporedbi s drugim ženama u 19om tjednu 😅

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

Jelenko93
    23. Rujan 2021. 13:29

Zelena ja sam ti prije trudnoće studirala sva rodilišta u zagrebu, liječnike, stanje bolnica i na kraju čekanje na preglede i pripremila se kad je pala odluka za petrovu na čekanje po dva-tri sata kad ono svaki put sa bila gotova u maksimalno 20 minuta, šok😳🤣
    Evo npr danas su me iznenadili još više, došla sam predala papire na šalter, zvali me unutra izmjerili tlak, težinu dala mi trakicu i kaže odi se brzo popiškit doći ćeš brzo na red, odem do wc,bio zauzet, ženskica izašla za deset sekundi van, ja ušla unutra krenem se skidat i čujem da me zovu, ja onak štaa nisam se ni skinula, i tri puta me prozvali dok se ja popiškila na trakicu nabrzinu, izašla iz wc, odnesla trakicu, izlazim van iz kabine kad traže me vani, reko tu sam nisam se stigla ni skinut već ste me zvali🤣 Sve u svemu ja stvarno nemam prigovora, ni kad idem na preglede, uzv, ništa🤞

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Bela_le
    23. Rujan 2021. 13:33

Jelenas preslatko 😍
    Cure da vas pitam, kako vam je puls? Ne zelim biti drama queen i da mi izmedu svakog pregleda nesto mora biti, ali bas me zeza zadnjih par dana, naglo mi pozli, izmjerim tlak, on je standradno malo nizi 95/55, ali puls mi zna biti i preko 130 u mirovanju, ne znam jel to za zabrinuti se i trebam li napomenuti dr na pregledu

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.