Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    23. Rujan 2021. 14:54

Pozdrav okruglice.
    Prvo da svima cestitam na dobrim pregledima,a curama koje moraju cuvat vise bebice zelim da prodje sve u najboljem redu🤞🤞🤞
    Bella- meni se to redovito događa,ponekad me zna i iz sna probudit,jedino sto mi tada pomaze je puhanje u kartonsku vrecicu i srce se brzo smiri.
     Cure ja slucajno sad naletila na stranicu preko facebooka pelene prvi dan imaju predivne tetra pelene i jos dosta stvari,pa ako imate face svakako pogledajte ja sam odusevljena

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Lilli07
    23. Rujan 2021. 14:55

Čestitam djevojke na dobrim pregledima 
    Sto se tiče pritiska meni svaki put kažu da je nizak, jučer je bio 100/70, a vidjela sam sad ovdje nekom čak da je i nizi a puls mi obično oko 80 90 bude
    Ne mogu da se sjetim ko je slikao robicu preslatko je sve
    Ja danas osjećam veliki umor, i neku tromost u nogama, moraju mi pruzene biti, Al hajd nema veze, kod sveki Sam došla pa mogu malo i odmoriti

Alexandraaa90
    23. Rujan 2021. 15:13

Dobar dan curke, imala sam puno za iscitati, bas ste se raspisale.  Cestitam rodjendan kome je bio.  I cestitke na lijepim pregledima.  
    Vi curke koje morate mirovati, znam da vam je tesko ali ima i gorih stvari. 
    Slee znam kako ti je, ja sam morala mirovati zbog krvarenja hematoma od 6-12 tjedna. A da ne napominjem sta sam prosla u prvoj trudnoci (prije vremeni porod u 28 tjednu i smrt moje bebe).  Tako da mi je ova trudnoca sama po sebi stresna.  Ali bitno da imas dobre doktore i da reagujes pa i na sitnicu ❤ sretno. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Jelenko93
    23. Rujan 2021. 15:51

Meni je beba danas aktivnija dosta nakon pregleda, sve ne znam više jel umišljam ili su to neki grčevi 😆🤦‍♀️🤷‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Angel 🌼
    23. Rujan 2021. 15:52

Joj 28t 😔  sto nije bilo ok? Poceo porođaj prije ili? 

• Lorena3009
    23. Rujan 2021. 15:54

Cure može pitanje, pogotovo one koje možda imaju il trombofiliju il neku genetsku bolest vezanu za to. Jucer sam bila na pregledu, i sve je super, cura raste, ima 420 grama, sve je po propisima, cerviks 4.1 mm, ušce maternice dobro, posteljica dobra. Inače jučer sam ušla u 21 tjedan. Prije misec dana sam na transfuziji u osijeku vadila krv i na biokemiji, za detaljnije nalaze na trombofiliju. I rekli su da se ceka misec taj nalaz, još nije gotov naravno. Al me jucer ginekologica ispripadala da ih zovem i pitam šta je s tim nalazom da možemo reagirati na vrime sa terapijom ako je nešto. Tipa Clexan. Neznam zasto je tako reagirala Al bas me pripala. Inače u uzoj familiji mi niko nema problem sa tim. Ni sestra ni mama. A nalaz krvi koji sam radila u 12 tjednu za trombofiliju je bija dobar. Sve u granicama normale za trudnoću. Doktorica na transfuziji me poslala na ovo čisto reda radi da isključi sve ne daj bože loše. 
    Ja mislim da je sta loše da bi možda već nešto bilo do sada, nezz više ni sama. Jel ima ko iskusan u tome? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Alexandraaa90
    23. Rujan 2021. 15:57

Angel nikad mi niko nije rekao zasto.  Evo i posle 6 godina ne znam.  Tako da mi je ova trudnoca sama po sebi stresna maksimalno.  Ali nadam se najboljem 😊

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Slee
    23. Rujan 2021. 16:04

Cestitam cure na dobrim pregledima, super vijesti! 
    Lorena, ja imam mutacije blage i pikam se clexanom i pijem andol i aktivni folat. Ako ce ti bit lakse pocni do nalaza piti andol i aktivni folat je uvijek bolji nego folacin, ali ne panicari unaprijed! 

Ja sam odlucila danas ponovit briseve privatno. Isprepadala me prijateljica da je to najcesci razlog skracivanja cerviksa i otvaranja pa bolje da to obavim nego da se kasnije mislim. Ugl strah me i da kopkaju po meni, al to je jedan bris i mislim da cu biti vise na miru ako znam da je to sve ok. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• avica
    23. Rujan 2021. 16:08

Evo i mene s pregleda, sve je okej s bebom, odgovara tjednima i ima nesto manje od 1 kile 😃. Za ogtt koji mi je bio granican (srednja vrijednost malo povisena) su mi rekli da ce dovoljna biti dijeta i da ce mi svaki put na pregledu izvaditi krv iz prsta. Dobila sam isprintanu tu dijetu, vise se jede ugljikohidrata nego sto ja inace jedem 😆 ali ok, moram smanjiti voće i izbacit cu bilo kakve slatkiše. 

Jel i vas bole prepone? Mene evo zadnja dva dana bas bole, sva se ukocim dok spavam i treba mi malo ujutro da se razgibam. Rekao mi je doktor danas da je to priprema tijela za porod, da se misici opustaju i da znaju boliti prepone, donji dio leđa i zdjelica. 

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

freya_444
    23. Rujan 2021. 16:13

Angel 🌼

E da, jos mi rekao da se beba nije još okrenula. Glavica joj gore desno. Vaše se vec jesu?

Mojoj curki je bila glava okrenuta za dolje na zadnjem uzv prije 2 tjedna..al mislim da se ona opet okrenula. Još smo u tjednima kada se ona može okretati jer ima mjesta iako sve manje i manje ☺️🤭 ne brini okrenut će se :)

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.