Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    23. Rujan 2021. 22:07

Zaboravila sam napisati da smo danas muz i ja isli skupa pogledati kolica i mislim da smo izabrali 🥰 Bila su donedavno na akciji ali mi je bilo rano za kupovati pa se nadam da ce biti jos koja. To mi je nekako bilo najteze pa mogu dalje birati 😊
    https://ibb.co/zSgCM2v
    https://ibb.co/r2DvnwP

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• piba7
    23. Rujan 2021. 22:13

Slee

Piba, preporucila mi je prijateljica kojoj se cerviks skratio na 23mm u 22 tjednu. Njoj je to njezin ginekolog preporucio.

Super, budem išla sutra potražiti.
    Ja sam danas išla vaditi krv i odnijela urin za urinokulturu.
    U ponedjeljak idem na briseve da isključimo mogućnost bakterija.
    Sve pretrage sam radila mjesec dana prije nego sam ostala trudna i sve je bilo uredno, ali tko zna što se moglo promijeniti.

Slee
    23. Rujan 2021. 22:33

Ja sam danas isla na briseve. Sad me sve nesto boli, ne znam vise jel od lezanja, paihe ili nesto ozbiljno. Ludilo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Jelenko93
    23. Rujan 2021. 22:55

Evo da vas malo oraspoložim, spašavanje ježa drugi put u mjesec dana, onaj je bio mali a ovaj gigant neki, možda trudnica 😝 Jedva ga primila sa dva ručnik i odnesla na sigurno jer su se ove moje dvije pesice poderale od lajanja🤦‍♀️ https://ibb.co/jf5QbxL 😍🦔

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Alin
    23. Rujan 2021. 23:09

Drage curke,
    najprije isprike sto se ovako ubacujem. Citam vas vec dugo i buduci da sam u nekoj fazi “sigurnih” tjedana odlucih vam se pridruziti. Naravno ukoliko me primate 

Imena moram pohvatati ali cestitam svim curkama na dosad odlicnim pregledima. Ostale koje se brinete oko razlicitih stvari garantiram da je sve to prolazno i da ce na svakom iducem pregledu biti sve bolje.
    Netko od curki je pisala da je nakon briseva boli pa samo da se nadovezem da sam ja prije tjedan i pol radila briseve i taj dan nema sto me nije bolilo. 

Nadam se da cu vam mozda biti od pomoci savjetima kao i vi meni. 
    Velike puse svima

‘89
    38 and counting…🤗

Slee
    23. Rujan 2021. 23:58

Jelenko preslatki je jezic!
    Alin dobro dosla! Naravno da primamo, sto nas je vise, to bolje. Napisi kad ti je termin i datum iduceg pregleda pa ce te cure ubaciti na nasu listu koja nam pomaze da se bolje pratimo.
    Ja sam spominjala da me boli malo nakon briseva, al mene uvijek nesto boli tako da ces se na tu moju recenicu sigurno vec naviknuti 😀

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Alin
    24. Rujan 2021. 00:10

Slee

Jelenko preslatki je jezic!
    Alin dobro dosla! Naravno da primamo, sto nas je vise, to bolje. Napisi kad ti je termin i datum iduceg pregleda pa ce te cure ubaciti na nasu listu koja nam pomaze da se bolje pratimo.
    Ja sam spominjala da me boli malo nakon briseva, al mene uvijek nesto boli tako da ces se na tu moju recenicu sigurno vec naviknuti 😀

Slee - hvala ti puno na dobrodoslici  
    Termin je za sada 16.01.2022. Iduci pregled 8.10. Petak
    Oko termina nisam 100% jer ce najvj biti carski rez, a zbog moje anamneze mioma endometrioze i sl. bestija ce se morati najvj ranije to odraditi. Zasad mozemo pisati 16.01. :) Hvala

Znam kako je to oko bolovai strahova prosla sam od krvarenja, do posteljice preko usca pa fobija da je plodna voda pa nije pa je ovo pa je ono. 

Jedno glupo pitanjce ali molim vas ako imate savjet uzeti li onaj Cocoonababy madrac ili? 
    Hvala unaprijed 

‘89
    38 and counting…🤗

• Lilli07
    24. Rujan 2021. 02:45

Aurora kolica jako lijepo izgledaju
    Jelenko aaaj premeden je
    Alin dobro nam došla, svašta si prošla, želim ti što ljepši i mirniji ostatak trudnoće i lijepo druženje ovdje
    Schinin jako mi je žao što prolazite sad kroz to, šaljem ti veeeliki zagrljaj i puno strpljenja. Fino je što ćete dobiti uskoro više informacija o tome i nadam se da ćete uspjeti koliko toliko pripremiti za sve što vas čeka nakon poroda

Bruna257
    24. Rujan 2021. 06:02

Jutro......
    Vani brrr, kaže muž skače 3-4°..... Mene kašalj probudio .... Cura noćas kod bake spavala, da i ja malo odmorim.... Čak sam spavala haha........
    Ali dobrodošla 🤗
    Sve cure koje danas imaju preglede, sretno ❤️🥰

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Alexandraaa90
    24. Rujan 2021. 06:13

Alin dobrodosla.  Svu srecu ti zelim za dalje. 
    Evo i ja prijavljujem naravno nesanicu opet.  Vidim da svasta kupujete i sve je prelijepo.  Ali ja nisam jos nista kupila.  Nekako mi prerano.  Bar do 12-1 mjeseca necu nista.  A sve mi tesko da se strpim kad vidim vas.  Citam da radite koje kakve pretrage. A ja sem KS- sa neki 12 tjedana, nisam evo nista jos radila.  I sve me strah da se nesto ne iskomplicira jer nije otkriveno na vrijeme. Bas cu kad budem isla na kontrolu popricati sa svojom dr.  Koja je inace divna. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.