Bela, preslatki ste ti i Izak 💙 baš lijepo napredujete ☺️
Luu, čestitam na dobrom pregledu i dečkiću!
Schinin, žao mi je što je riječ o takvom problemu, drži se, djeluješ kao hrabra i draga žena, žena-zmaj bi ja rekla i vjerujem da ćete ti i muž učinit sve što možete da olakšate vašem sinčiću 💗
Lucija 16.12.2021.💗
Večer curke!
Ajme koliko ste pisale, jedva sam uspijela sve pročitati 😬
Čestitam na pregledima i vidim da je naša Slee puno bolje nego jučer 😄
Josipabdrago mi je da je danas sve ok!
Stvarčice za bebe su baš super 😍
jelenasuživaj s obitelji u vikendu..jako volim Rabac..
Belazapušem se bezobzira dal metem, kuham, slažem veš..najstarija mi se smije da što će biti u 12.mjesecu 🤣🤣🤣🤣🤣 btw super izgledate 😀
Schinin žao mi je zbog toga i nadam se da je problem "samo" u stopalu. Ja sam se susrela sa pes planovalgus, ali ovo je pak drugačije. Tu na forumu uvijek ćeš naći riječi utjehe, sve smo uz tebe. Sama sam prošla 💩💩💩 zato znam kako se osjećaš. Ako hoćeš ostavi mi kontakt mail, pa ti se mogu javiti i možemo malo tamo pričati ako ti treba dodatna podrška.
…………
Freya mi bi mogle drugi tjedan na kavu?? Ako nađeš vremena ☺
Možee ja sam za! ☕☕
Kako ćeš da se čujemo? Mailom, brojem, fejs?
Lucija 16.12.2021.💗
Večer cure ..
Evo ja koma... Sastavilo me... Curka je super, meni sinusi upaljeni, dišem na škrge, čak kolko mi zaštopano sve prepala se da ne osjetim mirise .. al se zaparila u tušu pa malo otvorilo, osjetila gel za tuširanje i ostalo... Al sam strgana.. temp ide do 37,5... Pijem Lupocet, jedino to smijem... Valjda ću izdržati...
Schinin- to je imala prije 40godina sestrična od muža, na obje noge.... Imala je duže vrijeme gips, i sve ok.... Evo imala je u subotu svadbu na koju nismo išli jer su oni u Austriji... Tako da, bit će to sve ok ❤️❤️
Ostale cure, super za super preglede ❤️❤️❤️
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Schinin, straaasno mi je zao cuti da bebica ima neki problem,uopce nisam upucena u tu malformaciju ali virujem da se bar danas,s današnjoj medicinom i vježbama dosta toga moze poboljšati maksimalno! A bebac stize u obrazovanu obitelji puno ljubavi i podrske i dobit ce bas ono sta mu treba/-najbolju skrb i najveću ljubav ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Pitanjce za Schinin, razlog neki da je mrvicu smanjen natrij, vrijednost je normalna do 137 meni je 135,malo se pošemerilo😝
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure bravo za preglede i bebice 🥰🤗
Lori da, giotto je, ja ga bas volim 😁
Bela predivni ste, lijepo raste decko 💙💙
Lorena bolje isto provjeriti nalaz pa cim bude da doktorica zna ako treba ukljuciti terapiju. Nazalost kod trombofilije se nikad ne zna hoce li se i kad aktivirati, čak i ako su sa 12 tj.parametri stecene bili uredni. Kad ti dode nalaz mozes i ovdje pisati, dosta doktora ne dozivljava 'blaze mutacije' pa isto zna biti problema. Slee i ja smo i za te uspjele dobiti terapiju pa smo malo mirnije.
Meni je hematologinja pojacala dozu i kako nemaju veceg fragmina trenutno moram se bockati svaki dan sa dvije injekcije odjednom 😕
Kod nas je danas isto ciscenje, ja sam sredila kuhinju i boravak, muz je zaduzen za usisavanje i pranje podova i kadu i wc skoljku 🙈 Kasnije cemo skupa promijeniti posteljinu, a ja sutra moram rascistiti wc jer pola toga ne koristim trenutno.
Naravno, sutra ću zvat u bolnicu i provjerit jel možda gotov, rekla sam im da mi pošalju nalaz na adresu. Kad dođe u slikam i stavim ovde da vidite. Ma moja dr je tek jučer to spomenila kad sam joj rekla da imam blaga grčenja kad sidim. Ona je odma pomislila da su to kontrakcije a inače je doktorica da puše na sve, sta je bolje. Pa je nju straj da ne bi došlo do možda prijevremenog otvaranja. Mada su mi svi nalazi do sada sta sam radila odlični, čak i cerviks jučer, vrat maternice, beba i posteljica. Al eto, nikad ne znaš šta nas čeka. Ja se stvarno nadam da će nalaz bit dobar🙏
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Aurora, freya, josipa, lady hvala cure, divne ste!💙
—
Znam Tiki s foruma, sjecam se price. Ma svasta mi mozemo izdrzati, a da ni ne znamo.
—
Jelena daj posalji te kolace vamo, si poludila😂 gdje cete na put? Stvari su preslatke, je ovo ona dugica marama?
—
Ajmeee Teeny soriiiii, vjerojatno sam mislila na Josipu, al eto ti mi u glavi, to ti kompliment💙
—
Zene kojima muzevi plove ili rade vani - moj naklon do poda. Ja se raspadnem kad moj ode na poslovni put 2 dana. Jednom je imao neku inspekciju na brodu 2 tjedna, ja plakala ko ludjakinja. Tata mi plovi cijeli zivot pa valjda imam traume. Drzte se, nitko ne zna kako je to tesko!
—
Normabel - da, pit cu ga, **** jetru, itako sam nadrogirana cijelu trudnocu, nis mi nece bit od jos jedne tabletice. Btw, naisla sam na preporuku za jos jedan proizvod. Piba - tebi bi mogao biti zanimljiv - saljem pa proucihttps://ljekarna-pablo.hr/roidakal-za-trudnice-30-tableta-proizvod-143/
Hvala ti Slee, svakako ću proučiti. Tebi je to netko preporučio ili si slučajno naletila na to?
Schinin zao mi je, vjerujem da vam je jako tesko ali ne sumnjam da imate snage sve izdrzati i olaksati deckicu koliko god budete mogli. U dobrim ste rukama i dobro je da ce vas malo uputiti u dijagnozu i sto mozete ocekivati. Svima nam ovdje puno znacis, i tvoja podrska i svi savjeti za nas zabrinute trudnice i zelimo ti da sto bezbolnije prodete sve sto vas ceka 👶❤
Lorena drzim fige da bude sve ok 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Piba, preporucila mi je prijateljica kojoj se cerviks skratio na 23mm u 22 tjednu. Njoj je to njezin ginekolog preporucio.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji