Valamar je zakon! Uzivajte!
—
Bela kako je tvoja prijateljica?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Super Jelenko, cestitam! Cesto skinu jednu kilu kao na racun robe. Ja sam jos u minusu pol kile
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cure kako stojite s kucanskim poslovima? Ja sam evo promijenila posteljinu i morala ici leci, bas sam si nekako troma
Jelenaspreslatko mi je sve 😍
Ja sam isto danas čistila i baš sam si troma i sva se uspušem, radim pauze svako malo 🤣🤷🤦👀
Lucija 16.12.2021.💗
Slee drago mi je da si danas smirenija i da te doktor uspio malo ohrabiti. Pošalji malo hrabrosti meni, Jer evo ja sam zadnjih dana baš pod stresom nekih, imala sam dosta Bh kontrakcija zadnja dva tri tjedna, i nosim dosta nisko, a i zadnja dva dana sam imala i dosta jak pritisak dole, i kad osjetim deckica, imam osjećaj da je tako nisko pa se sva prepadnem. Meni je doktor rekao da će mi izmjeriti cerviks na sljedećem pregledu 10.7.og ali pošto me toliko bolilo zadnjih dana, u strahu sam čekati još dva tjedna. Ne znam trebam li i ja mirovati, a čeka me selidba u nedjelju. Stvarno ne volim paničariti bez razloga, ali me uhvati strah kad čitam o tom skraćenom cerviksu i mirovanju,itd.
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Freya pa ti si praktički u 30om tjednu bilo bi čudno da se na uspušeš😝
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Bok curke! Drago mi je za sve odlicne preglede posljednjih dana, bas lijepo. Slee, Piba zao mi je zbog cerviksa, samo vi polako i strpljivo, bit ce to sve okej. Slee citam bas sto ti je dr R odgovorio, zbilja smirujuce i pozitivno, samo ti ozezi po horizontali i online planovima :) Jelenko preslatko za curicu
Dobrodosle sve nove curke!
Schinin kako si?
porodiljni - nisam znala za onih 28 dana, hvala Lori na pojasnjenju. Ja cu uzeti 45 dana prije i na to nasloniti ostatak staroga GO-a (tako barem planiram ako nadam se sve ostane u redu). A bome mislim da cu krenuti raditi od kuce i prije nego sto sam planirala, lagano mi tramvaji idu na zivce (zapravo vecina tog mi ide na zivce ).
lupkanja i pokreti - Vec sam se osjecala kao neki izrod jer ne osjecam jos pokrete ni lupkanja bebe kakve opisujete (danas sam 21+3), no mislim da je pocelo jer sam sinoc dok sam se umirila na kaucu osjetila kao podrhtavanja iznutra (a nije da sam se graha najela ). Nije valjda to samo probava!?
snovi - i dalje preludi snovi, najcesce nocne more, znam se probuditi prestravljena i izvan sebe, toliko o blazenom stanju
boobs - moje nista jos nisu narasle (a i inace je ne dirajte mi ravnicu look ), sve cekam i cekam, ali samo zile poiskakale...
zgaravica - omg, jel moguce da me popusta? Apetit se vraca na velika vrata, brace yourself, gladzilla is coming!
Sretno svima na pregledima!
Šta se tice ciscenja,sve radim u intervalima i fazama 😂😂😂 nema vise sredit cili stan u jednom danu. Sad se to sve razvuče na par dana 😆😆 bas sam jutros minjala posteljinu da dragog doceka nova i svjeza,umrla 😂😂 bas sam si smijesna zbog toga
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Nisam vas sve ni uspjela pohvatati i obuhvatiti nakon citanja. Josipab kako je danas? Ma nadam se da ti je ono bilo zbilja zbog depilacije.
A ovo za ciscenje ili kucanske poslove, bome ni ja vise ne mogu sve odjednom, tako si slozim u fazama. Danas sam se namjerila usisati kad se vratim s posla, prasina ce docekati neki drugi dan...a isto sam za posteljinu neki dan skuzila, da sam se kakti umorila, presmijesno
Jelenas lijepo se odmorite, bit ce to vikend pun vitamina D i uzivancije
Jedva cekam sutra kraj radnog tjedna, bas mi se koncentracija sve vise gubi i sve vise cijenim slobodno vrijeme odnosno vrijeme izvan posla i obaveza.
Anemi ma joj, tocno znam kako tako tudje price mogu utjecati na strahove, a sad nam se u grupi bas zaredalo svasta nesto, ali svo zlo s tim. Stvarno, ako je mirovanje najgore sto cu morat proc u ovoj trudnoci, ja potpisujem. Sad je stvarno vrijeme da pocnu opet samo lijepe vijesti i da kako LadyD kaze pocnemo opet samo s robicom i opremama nadmetat se 😀 Pijes li magnezij? Probaj popit magnezij ako ne pijes, mozda umiri bolove i svakako uspori ako te strah, nece odmoc. Meni se isto beba isko javlja, doslovno nogom lupa u cerviks sto sam jucer mogla vidjeti i na uzvu, ali nista to nije neobicno za ove nase tjedne. Sjecam se da su nase cure koje su sad vec blizu 30tt isto tako u 20im tjednima pisale da im je beba nisko. A ako se bas jako jako brines onda uvijek mozes nazvati i zamoliti da te primi ranije, tako sam ja sada.
—
Clarissa hahahahaha bas sam se nasmijala, meni se isto apetit vraca i sad se smijem samoj sebi jer lezim na kaucu i oko mene samo hrana. Srecom pa smo kupili nedavno novi kauc pa mi bar udobno 😂 Sto se tice snova, ja imam samo ove neke seksi, a radje bi horore jer me seksa i grcenja maternice strah 😫
—
Ajme, vec vidim kako cu biti najaktivnija ovdje s ovim mirovanjem, pa imam osjecaj da samo ja pisem 😂😂😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee je da, druge priče znaju jako pomoći, ali bome te nekad i pristojno isprepadaju. Ja nazvala doktora, javio se odmah, objasnila što se događa, on takoder rekao za magnezij. I odma me naručio sutra u 4 za pregled, malo se uozbiljio kad je čuo da imam Bh kontrakcije već oko 3 tjedna i da me dosta boli kad sjedim. Mislim da do sutra neću oka sklopiti. Nije ni meni problem odmarati, samo nek bude sve u redu 😁
P.s. taman dok ovo pišem, deckic se javio s dva poštena udarca. Već je hrabriji od mame 💙
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji