Cure, znam da ste nedavno nešto komentirale na tu temu, ali me ispravite ako sam u krivu…
Ma gledala sam sada nešto oko ovih naknada za prvih šest mjeseci (to kužim da je full 100% od plaće), ali nisam skužila za ovih drugih šest mjeseci, koliko je?
Da li postoji neki fiksni iznos ili se obračunava nešto, nešto?
Pomagajte
Koliko sam ja shvatila, za sljedećih 6 mjeseci (ako ti je plaća inače viša od onih 5600kn koji je propisani maximum) dobit ćeš 5600 kn svaki mjesec, a ako je bila manja npr. 4500kn, dobit ćeš kolika ti je i plaća.
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Bela zao mi je za prijateljicu! Javi nam kako je proslo. Meni je prijateljica trojke rodila u 30. tjednu i sad su vec pravi decki koji super napreduju!
Nemamimena, i mene zanima to za drugih 6 mjeseci. Mene danas pocela prati panika kako cemo mi to sve financijski, ja sam na komplikacijama od pocetka i bas mi fali ta razlika u novcima koju ne primam vec 4-5 mjeseci
Ma gledam tu na stranicama HZZO-a, ali ne mogu skužiti nikako ili nisam došla još do tog djela, pa mislim si bolje da možda tu pitam, jer znam da su neke cure već razgovarale na tu temu
__
Također, baš mi je kolega sa posla rekao da pogledam i ovo https://www.zagreb.hr/novcana-pomoc-za-opremu-novorodjenog-djeteta/5723, pa vam šaljem
__
Šta smo sa papirologijom, kada dođe vrijeme za otvaranje porodiljnog dopusta? Koja je procedura oko toga, gdje prvo idemo, od koga krećem prvo? Doktor, poslodavac...?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Bela zao mi je za prijateljicu! Javi nam kako je proslo. Meni je prijateljica trojke rodila u 30. tjednu i sad su vec pravi decki koji super napreduju!
Nemamimena, i mene zanima to za drugih 6 mjeseci. Mene danas pocela prati panika kako cemo mi to sve financijski, ja sam na komplikacijama od pocetka i bas mi fali ta razlika u novcima koju ne primam vec 4-5 mjeseci
Ma gledam tu na stranicama HZZO-a, ali ne mogu skužiti nikako ili nisam došla još do tog djela, pa mislim si bolje da možda tu pitam, jer znam da su neke cure već razgovarale na tu temu
__
Također, baš mi je kolega sa posla rekao da pogledam i ovohttps://www.zagreb.hr/novcana-pomoc-za-opremu-novorodjenog-djeteta/5723, pa vam šaljem
__
Šta smo sa papirologijom, kada dođe vrijeme za otvaranje porodiljnog dopusta? Koja je procedura oko toga, gdje prvo idemo, od koga krećem prvo? Doktor, poslodavac…?
I mene zanima što s papirologijom.
30.11. 👶💙
Freya i Aurora puno hvala na odgovoru! Idem pop kod dr po uputnice-nije samo stomak i traje vec neko vrijeme; isto sam mislila da je od sirenja stomaka ili tako nesto ali se prosirilo. Kolestaze me strah jer imam vec nekih problema sa zuci, ali trudit cu se mislit da ce biti ok.Javim vam kako je proslo.
Svakako što prije to provjeri i javi..nadam se da ipak nije kolestaza 🤞🤞🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Freya čestitam na dobro pregledu, eto ne moraš predugo čekati ta uzv da vidiš bebicu🤗
Sretno ostalim djevojkama na pregledima🤗
Bela jako mi je žao zbog prijateljice, a držim fige da sve bude s bebicama super i vjerujem da će biti 🤞🤞
Kod nas danas dosta svježe, kiša pada, tmurno, polahko nam dolazi zima....
Htjela sam pitati za one neke kapi Što u dm-u imaju kao sa čini mi se eteričnim uljem mene ili nešto tako, ne mogu se sjetiti kako se tačno zovu, a mojoj mami pomognu s glavoboljom. Pa da li bi se u trudnoći one mogle koristiti, jer mene već nekoliko dana glavobolja muči
__
Također, baš mi je kolega sa posla rekao da pogledam i ovohttps://www.zagreb.hr/novcana-pomoc-za-opremu-novorodjenog-djeteta/5723, pa vam šaljem
__
Šta smo sa papirologijom, kada dođe vrijeme za otvaranje porodiljnog dopusta? Koja je procedura oko toga, gdje prvo idemo, od koga krećem prvo? Doktor, poslodavac…?
Danas su nam nekako slične teme
Ma, voljela bi taj dio vidjeti svakako na vrijeme, da nije sve u zadnji tren, od jurnjave za papire, pa nadalje...
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
__
__
Danas su nam nekako slične teme
Ma, voljela bi taj dio vidjeti svakako na vrijeme, da nije sve u zadnji tren, od jurnjave za papire, pa nadalje…
Da, baš smo pogodile.
Ma i ja isto, moram na vrijeme zvati i naručiti se kod javne ginekologice pa da sam odmah mirna. Računam lakše sad dobit sve info, pa tamo za 20tak dana samo to obavim i gotovo.
30.11. 👶💙
Cure, znam da ste nedavno nešto komentirale na tu temu, ali me ispravite ako sam u krivu…
Ma gledala sam sada nešto oko ovih naknada za prvih šest mjeseci (to kužim da je full 100% od plaće), ali nisam skužila za ovih drugih šest mjeseci, koliko je?
Da li postoji neki fiksni iznos ili se obračunava nešto, nešto?
Pomagajte
Koliko sam ja shvatila, za sljedećih 6 mjeseci (ako ti je plaća inače viša od onih 5600kn koji je propisani maximum) dobit ćeš 5600 kn svaki mjesec, a ako je bila manja npr. 4500kn, dobit ćeš kolika ti je i plaća.
Sad ste me obradovale, ja sam stalno racunala da je drugih 6 mj.kao komplikacije, 4200. Kad mi oduzmu prijevoz, stimulaciju, topli obrok s place bas me zanima sto ce ostati za prvih 6 mj. 🙈
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
https://ibb.co/Db4wPkm
Evo cure, malo je sitnim slovima, ali korisno za znati 😃💪🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore