Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    21. Rujan 2021. 09:21

Hej cure 
    Danas nas baš puno ima pregled, sretno svima!
    Maša, Upitnica, Freya super za preglede
    Taya ti si već naveliko u pripremama, bravo!
    Jelena sretno s poslom danas! Postoji li mogućnost rada od doma kod tebe? To bi ti bilo super rješenje! Ako ne, izdrži koliko možeš, šta drugo. Mala je naknada za komplikacije, da  
    Slee nakon tvoje priče nije stvarno nimalo čudno da si u tolikom strahu Probaj misliti pozitivno, sad imaš ono što si toliko htjela, dogurala si daleko, lijepi su to tjedni a lošu sreću si itekako ispucala. Zaslužuješ uživati u trudnoći! Nadam se da će ti sa svakim pregledom biti lakše i da ćeš se uspjeti opustiti.

Shinin drži se, žao mi je zbog cijele situacije. Ovo za uzv možda si krivo vidjela,pričekaj detaljniji pregled prije donošenja zaključaka, probaj se smiriti. A za pluća uf bome su nastradala ali oporavit ćeš se brzo

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• avica
    21. Rujan 2021. 09:35

Bok curke je li netko imao iskustva s losim ili granicnim nalazom OGTT-a? Ja sam danas dobila rezultate: nataste 4.1, nakon 60 min 10.1, nakon 120 min 7.1. Srednja vrijednost treba biti do 10. Bas sam sad zabrinuta da li ce me slati dalje na pretrage i sto ovo tocno znaci. Ako je neka od vas imala slicno iskustvo molim podijelite ☺

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

AnnaO
    21. Rujan 2021. 09:42

Pozdrav cure evo i mene s pregleda... Sve je u redu...pregled je bio preko trbuha i samnom je bio stariji sin koji je odusevljen i imao je tisucu pitanja a moj ginekolog ocaran s njime... Cekamo curicu i jako smo veseli i uzbudeni zbog toga.danas trudna 18+5....sljedeci pregled 19.10. Jako sam sretna i uzbudena...

nemamimena26
    21. Rujan 2021. 09:49

freya_444

Evo nas dvije s pregleda ☺️
    Sve je okej,nije mi radila uzv nego me samo dole pogledala malo i sve je okej, zatvorena sam🤗
    Uzv imam u bolnici za 2 tjedna, moram se naručiti, krv moram vaditi za 3 tjedna, idući pregled 19.10.
    To je to 🎉💪

Draga, bravo za pregled 🤗, bravo za vas dvije ❤
    Sada polako do UZV-a, pa dalje sve što treba 🎈

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

nemamimena26
    21. Rujan 2021. 09:50

avica

Bok curke je li netko imao iskustva s losim ili granicnim nalazom OGTT-a? Ja sam danas dobila rezultate: nataste 4.1, nakon 60 min 10.1, nakon 120 min 7.1. Srednja vrijednost treba biti do 10. Bas sam sad zabrinuta da li ce me slati dalje na pretrage i sto ovo tocno znaci. Ako je neka od vas imala slicno iskustvo molim podijelite ☺

Nažalost ja ne, nas tek čeka kroz dva tjedna odlazak na ogtt, ali ima cura koje su to napravile, pa vjerujem da će koja znati dati savjet za ovo što si pitala 🤗
    Vjerujem, da je sve u redu i da će biti dobro 😊

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙

• Zelena36
    21. Rujan 2021. 09:51

avica

Ja sam radila odma na pocetku.. Bilo mi 5.5,13 i 7.5..
    Morala sam na Vuk Vrhovac na predavanja i svaki mjesec si trebas vadit krv za guk profil.. Ugl od pocetka sam na dijeti, priviknes se i nije lose.. Nisam nosila ni jednom krv za guk(mucno mi kad vidim krv, nemam pojma kako bi to izvela uopce) jer mi na dan kad sam isla na predavanje gin rekao da cu jos jednom radit ogtt i to idem sad 6.10. Mjerim si secer doma aparaticem i bilo mi poviseno samo 2x.sad mi je vec 2 tj na taste oko 3,5..ugl sad sam 21+3 i imam 2 kg manje nego na pocetku trudnoce..

Freya super za pregled, ostalima sretno 💓

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

nemamimena26
    21. Rujan 2021. 09:52

AnnaO

Pozdrav cure evo i mene s pregleda… Sve je u redu…pregled je bio preko trbuha i samnom je bio stariji sin koji je odusevljen i imao je tisucu pitanja a moj ginekolog ocaran s njime… Cekamo curicu i jako smo veseli i uzbudeni zbog toga.danas trudna 18+5….sljedeci pregled 19.10. Jako sam sretna i uzbudena…

Bravo za curicu, čestitam 🎉🎉 bravo i za brata starijega, to je jako lijepo da već sada brine ovako za seku 🧸
    Naravno, bravo i za mamu 🤗

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca

Slee
    21. Rujan 2021. 09:59

Nelanr i Lori hvala vam! Ma realna da budem, vjerojatno bi panicarila i da nisam sve to prosla. Kod svih nas se bude neki strahovi za koje nismo ni znali da postoje. A sto ce tek biti kad bebaaaa dodje! Kazu mi frendice da ti strahovi u trudnoci nisu nista naspram onih kad se beba rodi. Zato treba sad svu energiju uloziti u to da pocnemo misliti pozitivno kako bi im kad dodju mogli dati potrebnu sigurnost, a ne panicarenje i nervozu 💗

Bome vas ima danas na pregledima! Sretno svima!! Freya meni mozes pisati da mi je sutra anomaly, a ovo 27. obrisati
    — 
    Taya i Luu slikajte sve sto si kupila za nas koje ne mozemo u shoping jos 😂

Sretno s vadjenjima krvi i nalazima! 

Bruna brz oporavak tebi i curici 💗

Mala presladak je bodiiic! 

Super freya da je sve dobro dolje! 

Anna cestitam na super pregledu! Mora da je sinu to bilo divno i posebno iskustvo vidjeti malu seku na ekranu! Divno! 

Meni sutra anomaly, paniku sam ispucala jucer pa se nadam da cu danas ipak mirnije provesti dan. Danas nam je druga godisnjica braka, ali nismo nista isplanirali, mozda cemo za vikend ako kazu da mi je sve ok. 
    Slikala sam jucer razvoj rasta trbuha, zadnja slika je od jucer, bas mi se cini da mi se trbuh podigao gore. Evo i slicice https://ibb.co/PzzcWRX
    Pretpostavljam da to nema nikakve veze s polozajem posteljice i da to ne znaci da mi se i ona malo podigla? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

AnnaO
    21. Rujan 2021. 10:05

nemamimena26

AnnaO

Pozdrav cure evo i mene s pregleda… Sve je u redu…pregled je bio preko trbuha i samnom je bio stariji sin koji je odusevljen i imao je tisucu pitanja a moj ginekolog ocaran s njime… Cekamo curicu i jako smo veseli i uzbudeni zbog toga.danas trudna 18+5….sljedeci pregled 19.10. Jako sam sretna i uzbudena…

Bravo za curicu, čestitam 🎉🎉 bravo i za brata starijega, to je jako lijepo da već sada brine ovako za seku 🧸
    Naravno, bravo i za mamu 🤗

Jooj on je stariji imamo i mladeg koji je u vrticu jer je uragan pa bi bilo veselo...hvala...

aurora12
    21. Rujan 2021. 10:10

Freya i Anna bravo za preglede 👌🥰
    Mala bodi je presladak 😍 
    Nemamimena sretno, bit ce sve dobro 🤞🧡
    Meni ste uspjele nabiti presing s pripremama pa sam pocela gledati jos neke stvari 😁 Krevetic cemo vjerojatno s kotacicima i ladicom. Ljeti bude prevruce pa mislim da cemo morati seliti u dnevni, a ladica mi se cini super za bebinu posteljinu i sl. jer nemamo bas viska mjesta. Svidjela mi se i ova komoda, super je sto je dosta siroka i ima puno mjesta i u ladicama i na dijelu za previjanje. Jedino ne znam je li ok ovako sa 3 ladice ili da trazim neku sa 4. Trebalo bi nam sto vise bebinih stvari stati unutra jer od namjestaja imamo jos nas ormar u koji bih stavila vece kosare s bebinim rucnicima, tetricama...U komodu bi trebala stati bebina robica i kozmetika. Molim vas iskusne da pisete sta je zgodnije 😊
    https://imgbb.com/
    Kadicu cemo sigurno preklopnu da ne zauzima mjesto.
    Muz je isto uzbuden oko priprema sad kad sam se ja uozbiljila, danas bi isli skupa pogledat kolica i raspitat se malo detaljnije.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.