Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    21. Rujan 2021. 17:10

Taya preslatke stvari 😍
    Cestitam na dobrim pregledima ❤
    Ja sam naoravila inventuru robice i odmah poslagala oprano u komodu, sad mi je tek doslo u glavu da smo pred kraj sa pripremama i bas mi je nekako cudno, jako brzo mi je proslo

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

JanaL.
    21. Rujan 2021. 17:23

Jelenkoo čestitam na curici!
    Upitnica hvala na informacijama!
    Vratila se sa pregleda i sve je ok. Mališa ima 1,5 kg  Kaže gin da je malo mali ali (tjedan dana manji) da je to ok i da sad tek počinje dobivat na težini (u 31. Tj sam). 
    Slijedeći pregled 5.10. 

💙👶 07.12.

Teeny
    21. Rujan 2021. 17:37

Lilli07

Teeny evo na ovo mislim, sad sam našla, ustvari ulje metvicehttps://www.dm.hr/mivolis-ulje-metvice-p4058172323751.html

Mama sebi malo na čelo namaze i pomogne joj sa glavoboljom, pa me zanimalo da li se smije koristiti u trudnoći
    Meni paracetamol slabo pomaže, a i ako ne bih morala nikakve tablete piti tim bolje

Mozda najbolje da provjeris s doktorom, smijes li.
    Oralna upotreba se ne preporučuje, smijes li par kapi utrljati na celo nisam sigurna 🤷 
    Ja nekako izbjegavam sve sto mogu dok sam trudna.
    Probaj unositi vise tekućine u toku dana i od nedostatka vode zna boljeti glava..

Teeny
    21. Rujan 2021. 17:37

JanaL.

Vratila se sa pregleda i sve je ok. Mališa ima 1,5 kgKaže gin da je malo mali ali (tjedan dana manji) da je to ok i da sad tek počinje dobivat na težini (u 31. Tj sam).
    Slijedeći pregled 5.10.

Cestitaaam 😊

• Lorena3009
    21. Rujan 2021. 18:01

Bela_le

Lorena3009

Pozz cure, ima li koja od vas da je iz Osijeka il okolice i da planira tamo roditi?
    Sretno svima na pregledima danas😘

Ja sam iz Osijeka 🙂

Odlično. Ja sam u Vinkovcima, al planiram u Osijeku rodit. Dali možda znaš kad je tečaj za mame i tate? Muž bi bija s menom na porodu, na stranici im piše da je bija 31.5.i ništa ne piše za sljedeći. I dali možda znaš dali mogu tacaj obavit u vk umisto u osijeku? Puno njih mi je reklo da mogu. Dali ti išta znaš? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

freya_444
    21. Rujan 2021. 18:28

JanaL.

Vratila se sa pregleda i sve je ok. Mališa ima 1,5 kgKaže gin da je malo mali ali (tjedan dana manji) da je to ok i da sad tek počinje dobivat na težini (u 31. Tj sam).
    Slijedeći pregled 5.10.

Super, čestitam, ma sve će on to nadoknaditi ☺️💙

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    21. Rujan 2021. 18:39

https://ibb.co/VMW9Yth 
    Evo nas dvije, sutra ulazimo u 30.tjedan 💗☺️

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    21. Rujan 2021. 19:09

Freya bas ste zgodne curke! Bas je slatki trbuscic za 30. tjedan! Taman! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Jagodica1988
    21. Rujan 2021. 19:15

Pozdrav drage mame, evo da se i ja javim nakon jučerašnjeg pregleda :) Konačno je sve bilo uredno i dobro i doktorica mi se smijala kad sam joj rekla da mi je čudno to što nisam imala nekih posebnih poteškoća i problema u zadnjih mjesec dana :)) 

Miomi mi nisu rasli od zadnjeg pregleda što je super, a curka je dobro i lijepo se namjestila za slikanje :)) Imamo 300 grama i 21 cm. Prestajem konačno i s Duphastonom. Nekako se nadam da su mi možda mučnine i umor bile dodatno pojačane i od tableta tako da se možda sad to malo više smiri (je li neka od vas primijetila razliku tijekom uzimanja Duphastona i nakon prestanka uzimanja??). 

Za 2 tjedna idem i na pretrage za ogtt.

Idući pregled mi je 18.10.

Još uvijek razmišljam o tome koje rodilište odabrati i nisam ništa pametnija (Zagreb je u pitanju). Ako netko ima neki savjet/preporuku/nešto, slobodno pišite! :) 

Također, ako je netko išao na trudnički tečaj preko domova zdravlja u Zagrebu, zanima me je li se nekad dogodilo da netko ne upadne? Sada su ti tečajevi online ali ne znam postoji li neko ograničenje? 

Svima čestitam na urednim pregledima a curama koje tek pregledi čekaju ovih dana sretno

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

freya_444
    21. Rujan 2021. 19:18

Jagodica1988

Pozdrav drage mame, evo da se i ja javim nakon jučerašnjeg pregleda :) Konačno je sve bilo uredno i dobro i doktorica mi se smijala kad sam joj rekla da mi je čudno to što nisam imala nekih posebnih poteškoća i problema u zadnjih mjesec dana :))

Miomi mi nisu rasli od zadnjeg pregleda što je super, a curka je dobro i lijepo se namjestila za slikanje :)) Imamo 300 grama i 21 cm. Prestajem konačno i s Duphastonom. Nekako se nadam da su mi možda mučnine i umor bile dodatno pojačane i od tableta tako da se možda sad to malo više smiri (je li neka od vas primijetila razliku tijekom uzimanja Duphastona i nakon prestanka uzimanja??).

Za 2 tjedna idem i na pretrage za ogtt.

Idući pregled mi je 18.10.

Još uvijek razmišljam o tome koje rodilište odabrati i nisam ništa pametnija (Zagreb je u pitanju). Ako netko ima neki savjet/preporuku/nešto, slobodno pišite! :)

Također, ako je netko išao na trudnički tečaj preko domova zdravlja u Zagrebu, zanima me je li se nekad dogodilo da netko ne upadne? Sada su ti tečajevi online ali ne znam postoji li neko ograničenje?

Svima čestitam na urednim pregledima a curama koje tek pregledi čekaju ovih dana sretno!

Super za pregled i bebicu 💗💗☺️

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.