Aurora ja ne vidim sliku
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nesto sam se zezla, evo je https://ibb.co/j8bDVkk
Slee meni ima logike da se i posteljica podigla, drzim fige da je i da sutra sve bude super 🧡 Bas se vidi razlika i super ti je trbuscic 🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Freya i Anna cestitam na dobrim pregledima 💗
Aurora meni je u komodu sa 4 ladice stalo sve za bebu, u orvu sam stavila kozmetiku i tetrice, a u ostale odjecicu
Ja sam saznala da ce mi prijateljicu koja je trudna 3 tjedna vise nego ja danas poroditi zbog manjka plodne vode, bas me je to pogodilo, zajedno smo prolazile kroz cijelu trudnocu 😔 nadam se da ce s njenim bebacem biti sve uredu bez obzira sto je tako jako rano rođen
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pozdrav cure evo i mene s pregleda… Sve je u redu…pregled je bio preko trbuha i samnom je bio stariji sin koji je odusevljen i imao je tisucu pitanja a moj ginekolog ocaran s njime… Cekamo curicu i jako smo veseli i uzbudeni zbog toga.danas trudna 18+5….sljedeci pregled 19.10. Jako sam sretna i uzbudena…
Bravo za curicu i mamu 😊🥰 i za pregled 💗
Lucija 16.12.2021.💗
Freya i Anna bravo za preglede 👌🥰
Mala bodi je presladak 😍
Nemamimena sretno, bit ce sve dobro 🤞🧡
Meni ste uspjele nabiti presing s pripremama pa sam pocela gledati jos neke stvari 😁 Krevetic cemo vjerojatno s kotacicima i ladicom. Ljeti bude prevruce pa mislim da cemo morati seliti u dnevni, a ladica mi se cini super za bebinu posteljinu i sl. jer nemamo bas viska mjesta. Svidjela mi se i ova komoda, super je sto je dosta siroka i ima puno mjesta i u ladicama i na dijelu za previjanje. Jedino ne znam je li ok ovako sa 3 ladice ili da trazim neku sa 4. Trebalo bi nam sto vise bebinih stvari stati unutra jer od namjestaja imamo jos nas ormar u koji bih stavila vece kosare s bebinim rucnicima, tetricama…U komodu bi trebala stati bebina robica i kozmetika. Molim vas iskusne da pisete sta je zgodnije 😊
https://imgbb.com/
Kadicu cemo sigurno preklopnu da ne zauzima mjesto.
Muz je isto uzbuden oko priprema sad kad sam se ja uozbiljila, danas bi isli skupa pogledat kolica i raspitat se malo detaljnije.
Aurora niti ja ne vidim sliku...
Hvala ti za ovo sa nalazima briseva 🤞
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Meni sutra počinje tečaj za trudnice preko doma zdravlja pa ćemo vidjeti kako će to ići 😃💪
Lucija 16.12.2021.💗
pozdrav moje drage okruglice, kako ste mi?
Ja sikreno nisam nista puno citala jos od petka, kad sam bila na testovima za plucnu funkciju, pa sam morala prvo malo da "probavim" rezultate😅 mislim, nisam ocekivala da ce biti normalni cak ni dobri, ali da su bas toliko losi (plucna funkcija 43%)….sad stalno vrtim film jesam li ipak mogla preboljeti koronu sa blazim simptomima jer sam cjepljena ali ipak da su pluca stradala, jesam li se mozda zarazila zikom, jesam li ovo, jesam li ono… i naravno koliko sad ta losa funkcija utjece na trudnocu… onda kako se blizi sutrasnju UZ tako sam ja nervoznija🙈 u subotu dosao sa postom upitnik, koji trebam sutra ponijeti, mislim ono klasicni ob upitnik ali ja sam prvo sat vremena muzu plakala kako sigurno sa bebom nesto nije u redu, kad me salju specijalistima fetalne medicine (objasnjene onda je bilo eto nisu uspjeli sve vidjeti…) a i ja sam uvjerena da sam vidjela na UZ kongenitalni vertikalni talus koji principijelno moze biti izolovana pojava ali je cesce u kombinaciji nekih genetskih defekta i sindroma… muz me tjesi citavo vrijeme da i ako bude imao kakav defekt ili deformaciju da cemo ga voljet isto kao i ovo dvoje zdravih - mislim to se podrazumjeva, pa ipak ne zelim da nase dijete ima bilo kakvu bolest… ukratko nisam dobra ni sebi a kamo li drugima, u momentu sam psiho zivi😥
idem sad malo pronjuskat sto ste pisale da malo smirim dozivljaj, pa odoh po djecu i onda je ostatak popodneva ispunjen, ergo manje vremena za glupe misli😃
Vjerujem da je nervoza veca pred pregled, sve se mi uspanicimo prije, ali vidjet ces danas da ce s bebom biti sve okej 🤗💞
Drzim fige da se pluca sto prije oporave 🤞
Sretno svima na pregledima! Ima li tko da je imao osip po stomaku/bedrim/rukama uz svrbez? Pregled mi je tek za dva tjedna a da ne idem bezveze na hitnu.. nije mi bas ugodno, a citam nesto da moze biti i od zuci. Ima itko da ima iskustva?
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Sretno svim curama danas na pregledu,baš vas puno ima 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji