Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    21. Rujan 2021. 11:02

Jutro cure ☺️
    Sretno danas, bas vas ima dosta.
    Freya drago mi je da je sve okej.
    Mala bodi je bas sladak.
    Bruna brz oporavak zelim tebi i tvojoj malenoj 😘
    AnnaO cestitke na maloj curici, bas je lijepo procitati da je veliki brat odusevljen 😊
    Aurora ako ces tetre i peskire u vas ormar onda i moze stati u komodicu, mada je mozda bolje uzeti s 4 ladice. Računaj da ces jaknicu, skafander ili nesto slicno tome vjerovatno kod vas u ormar posto bi ti ti bezveze zauzelo puno mjesta u komodi.
    Slee mislim da je normalno kako odmiče trudnoca da se trbuh dize posto sve vise raste.
    Evo i moje slike od prije neki dan
    https://ibb.co/rsXPVTY

Birdy 🧚🏻
    21. Rujan 2021. 11:02

Cure sretno svima danas na pregledima!
    Anna i Freya super za preglede 😇
    Freya ides u dz centar (Zg)? , ja se planiram prijaviti u istok to je iduci tjedan..bas javi dojmove ☺️
    Bela le vjerujem da te sokiralo za prijateljicu, nadam se da ce biti sve ok, to mi je bas strah da krene puno prije reda 🤭
    Slee super fotkice ☺️ I dobra odluka za psihologa 💪 nisam nikad bila ali sam razmisljala o tome.. 
    Ja sam inace jedna od onih koja razvijam svake godine cca 100 slika i radim albume, ne moram rec da sam u zaostatku od 2020.jos i nikako da se primim! A razmisljala sam i o onom profi fotkanju to mi je tak fora, no nisam jos nikog pitala za cijene..💁‍♀️ 
    Novasrecica bas si lijepe rijeci napisala za Schinin, sve se mozemo pronaci u tome.. a Schinin zelim puno snage i pozitivnog razmisljanja i nade da ce sve biti u redu 😇

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

nemamimena26
    21. Rujan 2021. 11:13

Bela_le

Freya i Annacestitam na dobrim pregledima 💗
    Aurorameni je u komodu sa 4 ladice stalo sve za bebu, u orvu sam stavila kozmetiku i tetrice, a u ostale odjecicu
    Ja sam saznala da ce mi prijateljicu koja je trudna 3 tjedna vise nego ja danas poroditi zbog manjka plodne vode, bas me je to pogodilo, zajedno smo prolazile kroz cijelu trudnocu 😔 nadam se da ce s njenim bebacem biti sve uredu bez obzira sto je tako jako rano rođen

Uh draga, nadam se da će sve biti u najboljem redu sa prijateljicom i sa bebom 💗💗
    Držim fige, onako baš baš, javi nam kako je prošlo, ali samo pozitivno!!

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

nemamimena26
    21. Rujan 2021. 11:14

freya_444

Meni sutra počinje tečaj za trudnice preko doma zdravlja pa ćemo vidjeti kako će to ići 😃💪

Super, baš me zanima kakvi će ti dojmovi biti o tome 😃
    Podijeli sa nama svakako 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙

PeggyCarter
    21. Rujan 2021. 11:19

Cure sretno svima na pregledima danas, ima vas baš dosta. 

Zanima me info za cure koje idu za sada samo privatno u ginekologa, a već imaju iskustva, savjetujete li da idem i u privatnika i u bolnicu kad budem pri kraju trudnoće? Moj privatni ginekolog (u javnog ne idem nego po uputnice), mi je rekao da će tek od 34tog tjedna krenuti učestaliji pregledi i kontrole i da ja to sve mogu i dalje obavljati privatno, da u bolnicu doslovno samo mogu doći roditi i ne trebam prije ići tamo na preglede. A ja sam čitala da se u bolnicu već oko 30tog tjedna treba doći javiti i prijaviti termin poroda da me zapišu i da me onda i oni zovu/naručuju za kontrole kako se bliži kraj trudnoće.

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

nemamimena26
    21. Rujan 2021. 11:24

PeggyCarter

Cure sretno svima na pregledima danas, ima vas baš dosta.

Zanima me info za cure koje idu za sada samo privatno u ginekologa, a već imaju iskustva, savjetujete li da idem i u privatnika i u bolnicu kad budem pri kraju trudnoće? Moj privatni ginekolog (u javnog ne idem nego po uputnice), mi je rekao da će tek od 34tog tjedna krenuti učestaliji pregledi i kontrole i da ja to sve mogu i dalje obavljati privatno, da u bolnicu doslovno samo mogu doći roditi i ne trebam prije ići tamo na preglede. A ja sam čitala da se u bolnicu već oko 30tog tjedna treba doći javiti i prijaviti termin poroda da me zapišu i da me onda i oni zovu/naručuju za kontrole kako se bliži kraj trudnoće.

Ja vodim privatno od samoga početka trudnoću (jako, jako sam zadovoljna sa svime), kod te moje gin idem već tri godine, pa je ovo bio nekako i logičan nastavak.
    Što se tiče moje socijalne gin, kod nje idem po uputnice i taj dio oko papirologije što mi treba.
    E sada onaj dio oko bolnice, ja sam prije dva tjedna, bila na prvom pregledu u bolnici, na moj zahtjev, doktor me pogledao, rekao da je sve u redu i da nema potrebe da se gužvam u bolnici i čekam preglede, a i zbog korone, te da dalje mogu nastaviti privatno tamo negdje do 34./35. tjedna, pa da se onda ponovno naručim i da ću onda nastaviti kod njih dalje.
    Imam svoje mišljenje o tome što mi je rekao, ali mislim da ću se ja i prije tog 34. tjedna prebaciti u bolnicu na preglede...

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca

aurora12
    21. Rujan 2021. 11:48

nemamimena26

aurora12

Freya i Anna bravo za preglede 👌🥰
    Mala bodi je presladak 😍
    Nemamimena sretno, bit ce sve dobro 🤞🧡
    Meni ste uspjele nabiti presing s pripremama pa sam pocela gledati jos neke stvari 😁 Krevetic cemo vjerojatno s kotacicima i ladicom. Ljeti bude prevruce pa mislim da cemo morati seliti u dnevni, a ladica mi se cini super za bebinu posteljinu i sl. jer nemamo bas viska mjesta. Svidjela mi se i ova komoda, super je sto je dosta siroka i ima puno mjesta i u ladicama i na dijelu za previjanje. Jedino ne znam je li ok ovako sa 3 ladice ili da trazim neku sa 4. Trebalo bi nam sto vise bebinih stvari stati unutra jer od namjestaja imamo jos nas ormar u koji bih stavila vece kosare s bebinim rucnicima, tetricama…U komodu bi trebala stati bebina robica i kozmetika. Molim vas iskusne da pisete sta je zgodnije 😊
    https://imgbb.com/
    Kadicu cemo sigurno preklopnu da ne zauzima mjesto.
    Muz je isto uzbuden oko priprema sad kad sam se ja uozbiljila, danas bi isli skupa pogledat kolica i raspitat se malo detaljnije.

Aurora niti ja ne vidim sliku…
    Hvala ti za ovo sa nalazima briseva🤞

Stavila sam u novi komentar 😊

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

freya_444
    21. Rujan 2021. 11:57

Birdy, idem preko pulskog doma zdravlja, nisam iz Zagreba, javim dojmove svakako 😃💪

Lucija 16.12.2021.💗

aurora12
    21. Rujan 2021. 11:59

Bela bas mi je zao zbog prijateljice i sto ti je sad tesko ali vjerujem da ce sve biti u redu, to su mali borci i sve ce izdrzati ❤ Sretno prijateljici i bebacu, neka im sve prode kako treba a doktori ce se pobrinuti za njih najbolje sto mogu. Ja znam za blizance koji su rodeni 14.8. a termin je bio u 11.mjesecu i sve je super proslo, napreduju kako treba, samo im se racuna dob kad su rodeni a ne koliko bi trebali imati po terminu. Bit ce sve dobro 🤗

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

freya_444
    21. Rujan 2021. 12:00

ana_88

Sretno svima na pregledima! Ima li tko da je imao osip po stomaku/bedrim/rukama uz svrbez? Pregled mi je tek za dva tjedna a da ne idem bezveze na hitnu.. nije mi bas ugodno, a citam nesto da moze biti i od zuci. Ima itko da ima iskustva?

Ne bih se zezala s time, kako sam imala povišene jetrene enzime išla sam malo čitati o tome...
    Uglavnom trebala bi si ići provjeriti žučne kiseline, jetru i to da ne bi slučajno kolestaza bila u pitanju. Ona uzrokuje svrbež po nogama i rukama uz osip. Možda nije ništa, al bolje da provjeriš, javi se svojoj doktorici i reci joj to pa nek ti da uputnice za vaditi krv i ostalo...

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.