Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    04. Svibanj 2021. 14:00

Angel 🌼

Evo me s pregleda. Nije bas najbolje proslo. Kasnije mi je bila ovulacija pa je tek 5.tjedan po njemu. Vidi se g vrecica i z vrecica ali plod jos ne. I imam miom kojeg prije nije bilo. Tek 1.6. Idem na pregled opet, rekao je da bi onda se sve trebalo vidjet.

Bit će sve u redu na sljedećem pregledu ❤️ sad samo strpljivo i pozitivno dalje do 1.6.. Samo dosta vremena sad mora proći do sljedećeg pregleda.. Zbog čega tako kasno? Da onda bi se stvarno već sve moralo vidjeti i čuti.. 🥰 Onda bi već negdje i bila oko 9 tt.. Nadam se da miom neće stvarati nikakve probleme.. 😃 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Angel 🌼
    04. Svibanj 2021. 14:07

I meni je dugo. Rekao je kao da nema smisla svaka dva tjedna jer bi se za mjesec dana sve trebalo vidjet. Vise me ovaj miom sad brine. Vece su sanse za pobacaj kako sam citala 😔

Bela_le
    04. Svibanj 2021. 14:10

Angel 🌼

Evo me s pregleda. Nije bas najbolje proslo. Kasnije mi je bila ovulacija pa je tek 5.tjedan po njemu. Vidi se g vrecica i z vrecica ali plod jos ne. I imam miom kojeg prije nije bilo. Tek 1.6. Idem na pregled opet, rekao je da bi onda se sve trebalo vidjet.

Samo optimisticno i strpljivo sad ❤ za miom ne znam, ali za kasniju ovulaciju koliko sam citala iskustva inace ne bude problem, jedino sto se slazem s vama da je daleko taj drugi termin

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    04. Svibanj 2021. 14:11

Termin pregleda, poslala prije nego sto sam napisala 🤦‍♀️

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Joja 🙏
    04. Svibanj 2021. 14:53

Bubat bas mi je zao !!!! Molim te javi se iz bolnice i napisi nam sta su odlucili..... Drzi se!!!
    Belale drago mi je zbog tvog urednog pregleda 🌹
    Angel ja imam miom. Samo moram mirovat malo vise i to je to. Ne boj se nista.

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• ginger39
    04. Svibanj 2021. 15:02

Angel 🌼

Angel, jel ti rekao gdje je miom? Ja isto imam jedan i doktor mi je rekao da s obzirom na veličinu i položaj neće stvarati nikakve probleme u trudnoći (ne sjećam se sad točnog naziva, ali mi je objasnio da je ovaj moj nije jedan od onih koji mogu stvarati probleme u trudnoći). Pratio ga je cijelo vrijeme i dok sam bila u pripremi za postupak i bio je zadovoljan što ne raste pod utjecajem lijekova. Prijateljica je morala ukloniti svoj da bi uopće mogla ostati trudna.
    Uglavnom, držim ti fige da do sljedećeg pregleda sve bude kako treba. 

BubaT
    04. Svibanj 2021. 15:41

Hej zene, hvala na lijepim riječima i utjehama. Mjesaju mi se osjećaji jako, zapravo me vise strah boli. Sutra idem vaditi kks, fibrinogen i krvnu grupu (ne priznaju nalaze kg od prije), u cetvrtak anesteziologu. U utorak u ginekolosku ambulantu po tablete da probamo da se ocistim tako i na kovid test, u cetvrtak nazad u dnevnu bolnicu po drugu dozu tableta i na kiretazu ako ne ode sve tabletama. Ne bi vas htjela tu muciti sa svojim mukama, javit cu se na temu spontanih, ali jel se koja od vas cistila tabletama, jel boli? 😥
    ----------------
    Angel, ne brini, vjerojatno je bila kasnija ovulacija, nadam se sa ces 1.6 vidjeti malo srce ♥️ probaj ne misliti lose do tada, makar znam tocno kako se osjećas, ta neizvjesnost je najgora. 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Angel 🌼
    04. Svibanj 2021. 15:47

Ma bas je skrt na rijecima. Samo je rekao da imam miom a cudno mi da na proslo ultrazvuku prije dva tjedna ga nije bilo. Slala sam sad privatno jednom gin za misljenje i da se narucim i tamo za termin ako ima slobodno. 

• ginger39
    04. Svibanj 2021. 16:06

BubaT

Hej zene, hvala na lijepim riječima i utjehama. Mjesaju mi se osjećaji jako, zapravo me vise strah boli. Sutra idem vaditi kks, fibrinogen i krvnu grupu (ne priznaju nalaze kg od prije), u cetvrtak anesteziologu. U utorak u ginekolosku ambulantu po tablete da probamo da se ocistim tako i na kovid test, u cetvrtak nazad u dnevnu bolnicu po drugu dozu tableta i na kiretazu ako ne ode sve tabletama. Ne bi vas htjela tu muciti sa svojim mukama, javit cu se na temu spontanih, ali jel se koja od vas cistila tabletama, jel boli? 😥
    —————-
    Angel, ne brini, vjerojatno je bila kasnija ovulacija, nadam se sa ces 1.6 vidjeti malo srce ♥️ probaj ne misliti lose do tada, makar znam tocno kako se osjećas, ta neizvjesnost je najgora.

Joj, draga Buba, baš mi je žao što prolaziš kroz sve to! Ja nemam nikakvog iskustva, ali moja najbolja prijateljica je prošla kroz 2 čišćenja tabletama i jednu kiretažu. Prilikom čišćenja je imala grčeve nalik jačim menstrualnim grčevima i kao nekakvu groznicu. Pila je paracetamole i normabele i to joj je pomoglo. Sve je izbacila tabletama pa nije morala na kiretažu ta dva puta (treći put je već bila u 14. tjednu pa su odmah rekli da mora na kiretažu). 
    Znam da nije baš utješno, ali eto je jedino iskustvo za koje znam. Nakon trećeg puta/kiretaže su joj napokon napravili sve žive pretrage, stavili je na lijekove i četvrtu trudnoću je iznijela uredno i bez problema i sad ima predivnog sinčića. 

• avica
    04. Svibanj 2021. 16:37

Draga BubaT ja sam nazalost dva puta prosla iskustvo s tabletama, sve je ginger39 dobro opisala - grcevi slicni menstrualnim i kroz par sati je sve otislo. Dobijes naravno tablete protiv bolova, po potrebi injekciju. Imas jako puno iskustava na temi spontanih o tome. Drzi se, proci ce i to 😘

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.