LadyD bebica je predivna 🥰💞
Freya ja bi isto mozda provjerila iako ne vjerujem da moze nesto biti od malo istezanja ali doktori ce sigurno znati pa ces biti mirnija 😊 Lijepo da se curica javila da se ne brines puno, sigurno je sve dobro ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure, trebam da me smirite!!!
Išla sam se tuširati i prilikom izlaska iz tuša sam malo proklizala na onu spužva koja je bila od ispod mokra od muževa tuširanja prije mene. Osjetila sam kao da sam istegnula malo prepone koje me ionako bole od 18.tjedna 😭🤦 e sad kad sam išla na WC, na papiru je ostala jedna fuuul sitna kapljica krvi, i to samo jedno brisanje, nakon toga ništa..na ulošku nema ništa. Naravno panika me uhvatila i tlak mi skočio 🥺😨 jel moguće da mi je ta kapljica zbog tog istegnuća?
A moja bebica mi se nakon toga odmah javila da je sve okej, udara kao da zna da sam se jako zabrinula…sad sam okej al opet pitam vas da me smirite :) 😊🤭
Jesi se slucajno depilirala tijekom tusiranja pa se mozda porezala? Ako nisi, ja bih provjerila svakako, ako je bas krv.
Cure, trebam da me smirite!!!
Išla sam se tuširati i prilikom izlaska iz tuša sam malo proklizala na onu spužva koja je bila od ispod mokra od muževa tuširanja prije mene. Osjetila sam kao da sam istegnula malo prepone koje me ionako bole od 18.tjedna 😭🤦 e sad kad sam išla na WC, na papiru je ostala jedna fuuul sitna kapljica krvi, i to samo jedno brisanje, nakon toga ništa..na ulošku nema ništa. Naravno panika me uhvatila i tlak mi skočio 🥺😨 jel moguće da mi je ta kapljica zbog tog istegnuća?
A moja bebica mi se nakon toga odmah javila da je sve okej, udara kao da zna da sam se jako zabrinula…sad sam okej al opet pitam vas da me smirite :) 😊🤭
Jesi se slucajno depilirala tijekom tusiranja pa se mozda porezala? Ako nisi, ja bih provjerila svakako, ako je bas krv.
Nisam ne, samo istegnula malo...
Lucija 16.12.2021.💗
I molila bih savjet postojećih mama… Gledam koji češljić kupit (nemojte se smijati…želim sve savršeno pripremiti…haha… hvata me ona manija pripremanja gnijezda). Uglavnom… gledam neki paket sa svim onim stvarima za njegu, ali ne znam dali su oni češljići samo šminka ili vrijede čemu. Nadam se da nećemo imati tjemenicu, ali kad već kupujem hoću kupiti nešto šta će i koristiti ako zatreba, a ne da samo bude lijepo u kompletu. Molim savjet
Imam avent set i iz njega koristimo sakrice za noktice i toplomjer, ostalo ne. Dugo smo se mucili s tjemenicom, cesalj iz seta bas i nije pomogao, pa smo kupili chicco cesljic, jako mali, ima u bubamari za 30ak kn i on nas je spasio. Mustela sampon za tjemenicu i chicco cesljic su vrh, a probali smo svasta.
Freya, bas sam i ja htjela pitati jesi se mozda depilirala i porezala pritom (meni se dogodilo prosli tjedan). Vjerujem da je sve okej, mislim da istezanje ne moze napraviti štetu...da je nesto ozbiljno, sigurno bi jos uvijek krvarila. Ali ako hoces biti skroz mirna, odi na hitni ginekološki...možda je to najbolje. Možes ih i nazvati prvo pa pitati za misljenje.
Freya svakako poprati što će se dešavati..ako primjetiš da se ponavlja odi na hitnu.. ili ako ćeš imati kakve grčeve ili bolove.. nadam se da neće biti ništa.. ja kad sam pala po stepenicama na početku trudnoće otišla sam odmah do svoje doktorice, ali ja sam dosta krvarila jer je meni onda puknuo jedan od hematoma.. sad poprati što će se dešavati.. najbitnije je da se bebica javlja 💛
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Molim te ako si upućena...kod mene je slična situacija...iskoristila sam go iz 2021 prije komplikacija jer, kako su meni u firmi rekli, nemam pravo ga prenijeti do 2023. Termin mi je krajem 11 mj. pa mi porodiljni ističe 11.2022. E sad...meni su rekli da nemam pravo koristiti go iz 2022 jer ću imati " samo par" radnih dana u toj godini, ali će oni meni "pokloniti" taj go koji mogu iskoristiti. Kako ova kod nas u kadrovskoj funkcionira (odnosno ne) ne vjerujem joj ništa pa me zanima ako znaš dali me po ZoR pripada go iz 2022?
JanaL, apsolutno imaš pravo iskoristiti cijeli godišnji iz 2022. i to do 30.6. 2023. To nema veze s radnim danima, g.o. je steceno pravo koje ne prestaje odlaskom na porodiljni. Tako da ti oni nista ne poklanjaju, to je tvoje pravo koje si posteno zaradila.
Evo link na kojem je objasnjeno: http://uznr.mrms.hr/prenosenje-godisnjeg-odmora-u-slijedecu-kalendarsku-godinu-prestanak-koristenja-rodiljnog-roditeljskog-dopusta/
Dosta poslodavaca namjerno ili slucajno krivo tumači ZoR i zakida radnike po pitanju godisnjeg. Ako te nesto budu zezali, mozes se obratiti Ministarstvu rada, Upravi za rad, sa sluzbenim upitom i odgovorit ce ti u roku od 15 dana.
JanaL, ovaj moj traktat se odnosio na tvoj upit oko godisnjeg, nesto sam zeznula prilikom kvotanja ( morala sam rezati jer je bilo predugo).
Freya svakako poprati što će se dešavati..ako primjetiš da se ponavlja odi na hitnu.. ili ako ćeš imati kakve grčeve ili bolove.. nadam se da neće biti ništa.. ja kad sam pala po stepenicama na početku trudnoće otišla sam odmah do svoje doktorice, ali ja sam dosta krvarila jer je meni onda puknuo jedan od hematoma.. sad poprati što će se dešavati.. najbitnije je da se bebica javlja 💛
Evo bila na WC-u opet i sve ok, nema traga krvi ni ičega sumnjivog. Popila sam magnezij i idem odmoriti i spavati, bebica se javlja sve okej. Ne zelim paničariti ako nije ništa, pripaziti ću i popratiti. U utorak imam pregled pa ću joj reć da me dolje pogleda i provjeri sve 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
LadyD, predivne slikice! 😍
Bas lijepo kako su ti skoro cijelu bebicu uhvatili na slici u tim tjednima.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji