Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nemamimena26
    17. Rujan 2021. 15:08

Jelenko93

Da ja pitam za neki dobar recept za rastopljenu čokoladu🤣 Dragi obožava palačinke a htjela bi napravit sa čokoladom baš rastopljenom, znala sam uzimat za kuhanje ali ona je pregorka pa ne znam koja bi bila najbolja i na koji ju način vi rastopite ako tako radite za palačinke 🙈

Draga, ja kada radim rastopljenu čokoladu za torte ili kolače, uzmem tu za kuhanje, ili normalnu mliječnu (probaj sa njome), vjerujem da u palačinkama ne može biti loše 
    __
    Inače meni je danas u planu kolač od borovnice sa vanilij pudingom, pa vas možda opet virtualno počastim, ako mi moj niski tlak dozvoli da se zakopam u kuhinju 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• Zelena36
    17. Rujan 2021. 15:13

nemamimena26

Zelena36

Hvala na lijepim zeljama… Evo vec 2 sata cekam na red.. U bolnici poplava… Opci kaos.. Tlak koji mi je inace ispod 100 u bolnici je redovno 120 😂

O, pa tebi je onda stvarno veselo
    U svakom slučaju nadam se da ćeš brzo doći na red i da će sve proći u redu i kako treba
    Oprosti ako smijem pitati, koja je bolnica u pitanju?

Petrova

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

nemamimena26
    17. Rujan 2021. 15:25

Zelena36

nemamimena26

Zelena36

Hvala na lijepim zeljama… Evo vec 2 sata cekam na red.. U bolnici poplava… Opci kaos.. Tlak koji mi je inace ispod 100 u bolnici je redovno 120 😂

U svakom slučaju nadam se da ćeš brzo doći na red i da će sve proći u redu i kako treba

Petrova

Ja sam tamo radila kombinirani prije nešto više o dva mjeseca i isto sam čekala dosta, iako sam ranije došla ujutro...

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙

• Zelena36
    17. Rujan 2021. 15:33

nemamimena26

Zelena36

nemamimena26

Zelena36

Petrova

Ja sam tamo radila kombinirani prije nešto više o dva mjeseca i isto sam čekala dosta, iako sam ranije došla ujutro…

Ja samo ne razumijem cemu te naruci u odredjeno vrijeme, ako dodjes na red 3 sata kasnije.. Ok, ja ne radim i nemam nekih problema pa mogu tamo stajat.,al ima zena koje moraaju na posao ili one samo sto se ne porode, a nema mjesta za sjest

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

nemamimena26
    17. Rujan 2021. 15:54

Zelena36

nemamimena26

Zelena36

nemamimena26

Zelena36

Petrova

Ja sam tamo radila kombinirani prije nešto više o dva mjeseca i isto sam čekala dosta, iako sam ranije došla ujutro…

Ja samo ne razumijem cemu te naruci u odredjeno vrijeme, ako dodjes na red 3 sata kasnije.. Ok, ja ne radim i nemam nekih problema pa mogu tamo stajat.,al ima zena koje moraaju na posao ili one samo sto se ne porode, a nema mjesta za sjest

Slažem se u potpunosti sa tobom i oko ovoga što si spomenula, evo primjerice ja sam prva koja još uvijek radi, dobro doduše tri dana u uredu, dva dana od doma, ali opet idem jedan dio tjedna na posao, pa sam upravo zbog tog kombniranog i vađenja krvi, kasnije stigla na posao.
    Ali kako bi rekle neke cure ovdje, bitne su naše bebice i to bi nam trebalo biti u prvome planu, da napravimo i obavimo sve što treba oko njih 
    __
    Zašto naručuju u određeno vrijeme, a ne dođeš onda na red? Pa zato što ti mogu reći dali smo vam termin kada ste naručeni, a uvijek nešto može iskrsnuti ili se odužiti, pa ne garantiramo da ćemo vas primiti baš tada kada ste naručeni nažalost...
    Ne znam, možda griješim, ispravite me...

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca

PeggyCarter
    17. Rujan 2021. 16:10

Josipab

Pozdrav okruglice,sretno na pregledima i s dnevnim obvezama 🤗
    Peggy,fala ti na info,bas cu se i ja sad prijaviti da im budem na listi,svakako bi to volila odraditi od 10.mjeseca jer mi je sad jos nekako rano,do poroda cu sve zaboraviti 😂😂
    Tierra,koja lipa bebica 🥰
    Novasrecica, mmmm,svida mi se tvoj meni za rucak!bakalar mi je opsesija!
    Ja imam dioptriju -4.5,bas cu pitat na iducem pregledu ginekologa trebam li odraditi neki pregled zbog toga 😊
    Usla sam u 21.tjedan danas,polovica odradena,jaooooo zivote,kako sve prode brzo a opet sporo hahahhha if you know what I mean

Ja sam u 30.tom tjednu pa mi je sestra preko telefona rekla da nema priše, da mogu to i za misec dana. Tako da imaš vrimena 

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

PeggyCarter
    17. Rujan 2021. 16:12

Spominjale ste grudnjake i topove, ja sam još na početku 2.tromjesečja kupila 2 u paketu od H&M-a koji su kao sportski i imaju zakačke za dojenje..i spasila se, one normalne grudnjake san gurnila na kraj ladice 

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

freya_444
    17. Rujan 2021. 16:52

PeggyCarter

Spominjale ste grudnjake i topove, ja sam još na početku 2.tromjesečja kupila 2 u paketu od H&M-a koji su kao sportski i imaju zakačke za dojenje..i spasila se, one normalne grudnjake san gurnila na kraj ladice

I mene su spasili ti grudnjaci iz H&m-a stalno sam u njima, samo da me ništa ne steže. Skužila sam da su mi cice porasle jakooo 😭😱🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗

LadyD
    17. Rujan 2021. 17:00

Pozdrav drage moje i ja sam obavila uvz danas... brzo kao da nas gone al evo i slikica 😉❤
    https://ibb.co/qJP1H3S
    https://ibb.co/p1fMFS6
    https://ibb.co/ZcHJzK7 
    https://ibb.co/zmkt6KJ
    Samo mi je rekao da je sve ok i da sve mjere odgovaraju  22+5 tt i opet potvrdio da je curica  😍 

Nadovezat cu se za dioptriju... ja sam mjesec dana nakon prvog poroda bila skuzila da mi je vid los i ustanovili su da sa +0.50 sam na -1.0  i onda su mi objasnili da do toga moze doci zbog šoka u organizmu ( tezak porod i sl. )  nadam se da ovaj put nece pogorsati.  I ja imam astigmatizam od malena ali to se nije promjenilo u tim mjerenjima bilo. 
     Ja cu prijaviti cesce zatezanje stomaka... evo vec par dana se ponavlja bas onako kao da se napuse i bude bas cvrst skroz i nije ugodno... malo vise na ljevu stranu bude izboceniji. Bas napet osjecaj i kad sjedim i lezim i hodam jednako je... malo drugacije nego kad se bebica namjesta pa stomak iskoci.. tada nije tako neugodno a isto otprilike traje do max 2 minute do dva puta za redom najvise ... nadam se da nije nista opasno to 🤔

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Lilli07
    17. Rujan 2021. 18:04

Predivne slikice preslatke bebice 😍😍
    Nadam se da ću i ja dobiti sljedeće sedmice, prošli put nisam dobila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.