Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    17. Rujan 2021. 21:16

Freya, koliko si platila set? Ja sam se sad učlanila u bipo klub,potaknuta tvojom kupnjom 😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

jelenas
    17. Rujan 2021. 21:19

Curke, moja kuma je vraćala taj set jer joj je na kraju bio totalno neiskoristiv, samo da kažem 😂 Češljić preporčam definitivno onaj iz DMov drveni sa mekom dlakom, divan je! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Teeny
    17. Rujan 2021. 21:20

Lili jako mi je zao zbog situacije u kojoj se nasla tvoja porodica.
    Drzim fige da simptomi budu sto lakši i da ovih 15 dana brzo prodje 🤞

• Embarasada
    17. Rujan 2021. 21:34

JanaL.

I molila bih savjet postojećih mama… Gledam koji češljić kupit (nemojte se smijati…želim sve savršeno pripremiti…haha… hvata me ona manija pripremanja gnijezda). Uglavnom… gledam neki paket sa svim onim stvarima za njegu, ali ne znam dali su oni češljići samo šminka ili vrijede čemu. Nadam se da nećemo imati tjemenicu, ali kad već kupujem hoću kupiti nešto šta će i koristiti ako zatreba, a ne da samo bude lijepo u kompletu. Molim savjet

Jako puno beba ima tjemenicu, bar mislim... Mislim da je bitno da cesalj nije premekan, imali smo onaj iz dma, mislim da dolazi u paketu s cetkom koja nije nečem baš služila... Ali cesalj je odličan. 

freya_444
    17. Rujan 2021. 21:39

jelenas

Curke, moja kuma je vraćala taj set jer joj je na kraju bio totalno neiskoristiv, samo da kažem 😂 Češljić preporčam definitivno onaj iz DMov drveni sa mekom dlakom, divan je!

Moja seka je taj set koristila sa svojom malom, a i s malim sada joj je jako koristan. Ima i te škarice za noktiće i češalj i sve, pa eto meni se čini da će mi biti koristan u svakom slučaju :)

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    17. Rujan 2021. 21:40

Josipab

Freya, koliko si platila set? Ja sam se sad učlanila u bipo klub,potaknuta tvojom kupnjom 😂

Mislim da je negdje 180kn s Bipo učlanjenjem, i još sam imala rođendanski popust pa me sve došlo oko 160kn :)

Lucija 16.12.2021.💗

• Embarasada
    17. Rujan 2021. 21:43

PeggyCarter

Spominjale ste grudnjake i topove, ja sam još na početku 2.tromjesečja kupila 2 u paketu od H&M-a koji su kao sportski i imaju zakačke za dojenje..i spasila se, one normalne grudnjake san gurnila na kraj ladice

Ja sam imala i lidl i muller, ali HMovi su mi miljama iznad ovih. Barem za D košaricu... Nekako su čvršći i dobro oblikuju.

• Josipab
    17. Rujan 2021. 21:46

Hvala Freya :) 
    Ja takoder lajkam hmove grudnjake, uzela sam 4,košarica E 😓😓😓😓 satrat ce me ove cice svojim rastom i bolovima 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

freya_444
    17. Rujan 2021. 22:24

Cure, trebam da me smirite!!!
    Išla sam se tuširati i prilikom izlaska iz tuša sam malo proklizala na onu spužva koja je bila od ispod mokra od muževa tuširanja prije mene. Osjetila sam kao da sam istegnula malo prepone koje me ionako bole od 18.tjedna 😭🤦 e sad kad sam išla na WC, na papiru je ostala jedna fuuul sitna kapljica krvi, i to samo jedno brisanje, nakon toga ništa..na ulošku nema ništa. Naravno panika me uhvatila i tlak mi skočio 🥺😨 jel moguće da mi je ta kapljica zbog tog istegnuća? 
    A moja bebica mi se nakon toga odmah javila da je sve okej, udara kao da zna da sam se jako zabrinula...sad sam okej al opet pitam vas da me smirite :) 😊🤭

Lucija 16.12.2021.💗

• Josipab
    17. Rujan 2021. 22:28

Uffff Freya, ja bi na tvom mjestu nazvala hitni ginekološki i provjerila, s obzirom da nisam imala nikakva krvarenja i smedarenja u trudnoci,ne bi mi to dalo mira..ali ja sam takva,previse analiziram,nadam se da ce se javiti i druge cure,pogotovo koje su duze trudne od mene ili imaju vise iskustva 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.