Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    09. Rujan 2021. 19:42

Cijeli dan cituckam i kao komentirat cu kasnije i naravno da sad vise nista ne znam sto sam procitala. Zubi.. dobro pregledi... komode... malo sam glupa. A i nervozna. Uzasno me neka panika pred sutrasnji pregled pere, to je valjda normalno. Jos je danas mali bio mirniji nego jucer, a i od popodne me dosta bole guzovi (?) i donji dio ledja. Sva sam neka bljak. Jedva cekam sutra

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Lori🍀
    09. Rujan 2021. 20:17

Hej trudnice!
    Cestitke svima na pregledima i na curicama😊
    Bela cestitam na obrani, bravo!
    Jana dobrodosla!
    Vidim pricate o udarcima bebe, moja je jos mala ali svejedno zadnja 2 dana lupa sve u 16, nije nikad bila ovako aktivna😊
    Josipa osjecanje bebe ovisi o polozaju posteljice da, zene koje imaju sprijeda posteljicu pocinju kasnije osjecati tipa u 20tt tako da nista ne brini. To mi je objasnjavala ginicka. Meni je iza pa ju zbog toga osjecam.
    Shinin bome i kod vas sranje u zdravstvu😥 sjeckanje mrkve definitivno nije neka luda fizicka aktivnost, bas mi je zao da se tak mucis😣
    Ginger dobrodosla natrag. Zao mi je za mamu, mozda se promijeni jos na bolje kad rodis pa shvati da je to njeno unuce😥 Depresija je ozbiljna bolest, a svi ti nasi starci su isti i nikad ne zele priznati da im treba pomoc i ignoriraju zdravstvene probleme😥 Drago mi je da je s bebom sve dobro, mali saljivdija ne da vam da vidite spol😁

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

Mum of four
    09. Rujan 2021. 20:23

Ja ne znam jeli se ja sad trebam brinuti,ja jos uvijek nisam osjetila bebicu😔
    Trbuh mi raste pa s tim racunam da je sve ok,jedva cekam sutra pregled.

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Bela_le
    09. Rujan 2021. 20:43

Lillio meni se pojavio karijes, bas se neki dan narucila kod zubara i dosta mi krvari zubno meso

Mom of four mislim da se ne trebas brinuti, nekad se jednostavno kasnije osjeti
    Cestitam svima na urednim pregledima
    Jel vam luduju bebice danas? Moj malac je ekstra aktivan danas, bez obzira jel ja sjedim, lezim ili radim nesto, stalno se nesto migolji, u jednu ruku obozavam kad se javlja, ali u drugu me je vec pocelo boljeti njegovo istezanje

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

aurora12
    09. Rujan 2021. 20:54

Mum of four

Nema razloga za brigu, sigurno je sve ok 😊 
    Ja nisam osjetila leptirice na pocetku nego bas na dodir s 18 tj., s tim da sam dosta odmarala pa sam imala vremena drzati ruku na trbuhu. Jos je rano, mozes tako pokusati kad mirujes ako vec nisi. Ja sam primijetila da nema sanse da se javi kad sam prepadnuta pa idem odmoriti da vidim hocu li ga osjetiti, uspije tek kad sam opustena 🙈

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Bumbasor
    09. Rujan 2021. 21:03

Mum of four

Ja sam ocekivala ranije s obzirom da je 3 beba medutim tek sa punih 19tj sam osjetila. Ne brini se

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

PeggyCarter
    09. Rujan 2021. 21:08

Večer cure,
    Dok sam pročitala sve zaboravila sam pola što ste pričale. 😅
    Vidim da su se spominjale tajice, u ponedjeljak su u Lidla i puno su bolje nego one iz H&M-a, ja imam sive iz Lidla, a crne od tamo pa cu si u ponedjeljak pokušat uhvatiti crne.
    ....
    Također, jutros sam u 8 prije posla utrčala u Lidl, vidjela sam da je došla Lupilu kolekciia robe veličine od 50 do 92 i da su 100% organski pamuk i super su. Uzela sam za početak 3 bodija veličine 50/56 i ostalo 62/68 - set 2 tajica, 3 majice i jedna pidzamica. Čine se super kvalitetne, a mislim da sam sa 150 kn za sve to super prošla. Bio je i trudnicki jastuk za 80kn pa sam i njega uzela, samo će mi muževa baka sašiti navlaku jer dolazi bez nje. 
    ....
    Koliko vidim bit će u ponedjeljak još robice.

....
    Što se tiče kolica dobila sam najviše preporuka za Balios s lux i vidjela ih uživo te mi stvarno pare super za omjer cijene i kvalitete. Također, Čine se lakša po težini od peg perega, yoolza, joei i maxi cosi. Jedino se još mislim koje njihovo jaje uzet, Atom 5 ili Cloud Z, pa ako koja ima preporuka ili je istraživala super bi došla info. Ipak je razlika između njih 1000kn. 

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

freya_444
    09. Rujan 2021. 21:09

Bela_le

Lilliomeni se pojavio karijes, bas se neki dan narucila kod zubara i dosta mi krvari zubno meso

Mom of fourmislim da se ne trebas brinuti, nekad se jednostavno kasnije osjeti
    Cestitam svima na urednim pregledima
    Jel vam luduju bebice danas? Moj malac je ekstra aktivan danas, bez obzira jel ja sjedim, lezim ili radim nesto, stalno se nesto migolji, u jednu ruku obozavam kad se javlja, ali u drugu me je vec pocelo boljeti njegovo istezanje

Jee, evo moja luduje danas ☺️🤭🤭 sad pogotovo navečer, baš udarci, sva se zatresem. Što će tek biti kasnije 😅🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    09. Rujan 2021. 21:10

Mum of four

Nema razloga za brigu ❤️💗

Lucija 16.12.2021.💗

JanaL.
    09. Rujan 2021. 21:36

Mum of four

Ma ne trebas se brinuti... sigurno je sve ok. Ja sam isto tek kasnije osjetila bebu.
    Nego moj atletičar kad hopsa po mom mjehuru i kad je najaktivniji zovem odmah muža da stavi ruku da ga osjeti...a mali stane  muž me samo gleda ...ma vidiš da je miran 

💙👶 07.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.