Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaL.
    09. Rujan 2021. 14:30

Potpisujem za ladicar iz ikee...onaj malo vislji s tri duboke ladice. Mi ga baš uzeli i ako nekome treba...kompatibilan je s nastavkom za previjanje iz magic baby. Imaju u magic baby baš komadu s tim nastavkom, ali se nemi komada nije vas svidjela. Dječja je pa si mislim, šta ću poslije s njom. Inače kao ne prodaju taj nastavak odvojeno bez komode, ali su nam pristali...iako ne razumijem zašto ne bi jer taj nastavak ima svoju šifru i cijenu.
    Evo link ako nekome treba: 
    https://www.magicbaby.hr/woodit-nastavak-za-stol-za-previjanje-trio.html

💙👶 07.12.

• ginger39
    09. Rujan 2021. 14:33

Bela_le

tierra

Bela_le

Taya cestitam na punom tjednu, leti vrijeme
    Ginger ja te se sjecam i drago mi je sto je s bebacem sve uredu… sto se mame tice, mi smo ucili da je gubitak pamcenja ustvari jedan simptom depresije i s njenim lijecenjem bi se i to trebalo popraviti, vjerujem da je jako tesko i drago mi je sto si nam se javila ❤❤ sto se priprema tice, ja sam polako pocela kupovati robicu i prati kolica, slijedeci tjedan cemo naruciti ladicar i tako pomalo, sto se kolica toce, ja imam bebeto holand i imam samo preporuke za njih, jedino ih nebi preporucila nekome tko zivi u zgradi bez lifta jer su dosta velika i u gepeku zauzimaju dosta mjesta

Kakav cete ladicar naruciti?
    Ja isto gledamo sto bi kupila, al dragi forsira da sve stavimo na vjesalicu u nasim ormarima sto meni nije opcija :/

Uzet cemo malm komodu iz ikee, cini mi se dovoljno velika i ladice dosta duboke

Malm je super, mi imamo dvije velike s 4 ladice u sobi, a za bebu cu uzeti onu s 3 ladice i na nju staviti podlogu za previjanje. Mislim da je visina taman dobra za previjanje, a u ladice ce mi stati sve za prvu ruku. 

• Lilli07
    09. Rujan 2021. 14:41

Djevojke evo na brzinu vas čitam dok mala spava, kod mene je burno ovih dana i noći, mala ne da mira 😂
    Moj sljedeći pregled je 22.09 u 10:30, jedva čekam da vidim bebicu 

Čestitam djevojkama koje su bile na pregledu danas, i sretno ako ima još koja da danas ima pregled

Scarlett
    09. Rujan 2021. 14:53

Eto i mene s pregleda napokon. Sve je super, mjere su dobre, zatvorena lijepo. Sve 5. Dobila sam napokon zeleno svijetlo za vježbanje i keks 🤭Jedva čekam dragog zaskočiti hahahaha

Idući pregled 07.10. Onda će mi i uputnicu za Ogtt dat i ostalo za dalje, a 11.10 idem na Srebrenjak za fetalni ehokardiogram il kak se već zove.
    Veselo, veselo. Svadba je 8.10.znaci taj deseti mjesec će mi bit hektičan od početka 🤦🏻‍♀️

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• Josipab
    09. Rujan 2021. 14:55

Scarlett, super za pregled! Zasto si upucena na fetalni ehokardio?

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Josipab
    09. Rujan 2021. 15:21

Jeli potrebno sve te komode pričvrstiti za zid?

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

freya_444
    09. Rujan 2021. 15:34

Scarlett

Eto i mene s pregleda napokon. Sve je super, mjere su dobre, zatvorena lijepo. Sve 5. Dobila sam napokon zeleno svijetlo za vježbanje i keks 🤭Jedva čekam dragog zaskočiti hahahaha

Idući pregled 07.10. Onda će mi i uputnicu za Ogtt dat i ostalo za dalje, a 11.10 idem na Srebrenjak za fetalni ehokardiogram il kak se već zove.
    Veselo, veselo. Svadba je 8.10.znaci taj deseti mjesec će mi bit hektičan od početka 🤦🏻‍♀️

Bravooo super ☺️🤗

Lucija 16.12.2021.💗

Scarlett
    09. Rujan 2021. 15:36

Josipab

Scarlett,super za pregled! Zasto si upucena na fetalni ehokardio?

Preventiva. Imat ću 42 godine kad se mala rodi pa čisto da budemo sigurni da je sve ok i da smo sve pokrili. Ipak ja spadam među stare prvorotkinje. 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• Bumbasor
    09. Rujan 2021. 15:49

Mi smo danas obavili fetalni uzv na Srebrnjaku🥰 sve je uredu, sada mirnije cekam slijedeci tjedan i pregled kod ginekologa.
    Toliko sam stvari narucila da ce me dostavljac u top natrpat🤣🤣
    Druzim se s istim vec 3 dana🤭🤭

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• Josipab
    09. Rujan 2021. 15:50

Scarlett, thx na objašnjenju, virujem da ce sve biti dobro 😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.