Taya cestitam na punom tjednu, leti vrijeme
Ginger ja te se sjecam i drago mi je sto je s bebacem sve uredu… sto se mame tice, mi smo ucili da je gubitak pamcenja ustvari jedan simptom depresije i s njenim lijecenjem bi se i to trebalo popraviti, vjerujem da je jako tesko i drago mi je sto si nam se javila ❤❤ sto se priprema tice, ja sam polako pocela kupovati robicu i prati kolica, slijedeci tjedan cemo naruciti ladicar i tako pomalo, sto se kolica toce, ja imam bebeto holand i imam samo preporuke za njih, jedino ih nebi preporucila nekome tko zivi u zgradi bez lifta jer su dosta velika i u gepeku zauzimaju dosta mjesta
Kakav cete ladicar naruciti?
Ja isto gledamo sto bi kupila, al dragi forsira da sve stavimo na vjesalicu u nasim ormarima sto meni nije opcija :/
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Slee Idem kod iste maserke već godinama, malo mi prilagodi masažu dok sam trudna, ali nije sad neka posebna prenatalna masaža. Meni je rekao da je beba poprečno, nogice malo ispod pupka lijevo, a glavica malo iznad pupka desno, znači nekak u koso jel.
Bila je dosta aktivna ali ja to isto radi posteljice sprijeda ne osjetim baš tako jako. Možda 1-2x dnevno.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Slee Idem kod iste maserke već godinama, malo mi prilagodi masažu dok sam trudna, ali nije sad neka posebna prenatalna masaža. Meni je rekao da je beba poprečno, nogice malo ispod pupka lijevo, a glavica malo iznad pupka desno, znači nekak u koso jel.
Bila je dosta aktivna ali ja to isto radi posteljice sprijeda ne osjetim baš tako jako. Možda 1-2x dnevno.
Meni je isto posteljica sprijeda, s 18 tj.sam osjetila prvi put bas lagano i onda tek povremeno, ne svaki dan. Isto mi je bilo cudno vidjeti kako lupa na pregledu a ja ne osjetim nista 🙈 S vremenom se dosta jace i cesce osjeti, bez obzira sto je sprijeda 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ginger ja te se sjecam i drago mi je sto je s bebacem sve uredu… sto se mame tice, mi smo ucili da je gubitak pamcenja ustvari jedan simptom depresije i s njenim lijecenjem bi se i to trebalo popraviti, vjerujem da je jako tesko i drago mi je sto si nam se javila ❤❤ sto se priprema tice, ja sam polako pocela kupovati robicu i prati kolica, slijedeci tjedan cemo naruciti ladicar i tako pomalo, sto se kolica toce, ja imam bebeto holand i imam samo preporuke za njih, jedino ih nebi preporucila nekome tko zivi u zgradi bez lifta jer su dosta velika i u gepeku zauzimaju dosta mjesta
Ja isto gledamo sto bi kupila, al dragi forsira da sve stavimo na vjesalicu u nasim ormarima sto meni nije opcija :/
Joj nikako vjesalice, djecja robica je idealna za ladice, pogotovo s kosaricama unutra da se odvoje bodiji, carapice, tetra pelene...Cure su vec spominjale malm komodu iz ikee koja je ok i za bebu i kasnije. Nevjesta ima sundvik isto iz ikee ali ona je preklopna pa su cure pisale da je malo nisko polica i ladica za dohvatiti.
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Jelenas cestitam na super pregledu 🥰💞💞Ginger jesi mozda uzivo vidjela celona? Javi kakva su ocarro molim te 😁 Vidim da ima babyland u splitu a na webu imaju recaro pa cu ih bas pitati jesu im izlozena ovdje.
Jesam, vidjela sam Recaro Celona uzivo i predivna su. I košara i sportsko sjedalo djeluju super udobno, materijal je odličan, kotači i ovjes isto, lijepo se voze, baš su i stabilna i lijepa. Ali kompatibilna su samo s Recaro autosjedalicama, a mi smo vec dobili Maxi Cosi jaje koje je super pa mi žao ne iskoristiti ga.
Javim sutra dojmove na Occaro, muž se ful nabrijao na njih.
Gledali smo i Peg Perego, iCandy i Nunu, ali iskljucila sam ih jer im sportsko sjedalo ne može u nulti položaj (barem ovi modeli koje smo mi gledali). Nismo ovoliko istraživali kad smo auto kupovali koliko sad za kolica. 😀
Vjerujem, zelis najbolje za bebu a opet svatko ima svoje kriterije koji su mu bitni i stvarno nije sve isto 😁 Vidim da su celona znala bit na akciji, ako budemo njih nadam se isto da cemo neku akciju uhvatiti. Malo me strah cekanja tog crnog petka, sve ce se rasprodati 🤣
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Cure ja isto za bebu ne bi preporučila vješalice. Mi smo imali i imamo i sada i tek mi sad imaju smisla dok curka ima dosta haljinica i vestica koje vise, no ladice su mi se pokazale puuuuno praktičnije. Ja slažem po konmari metodi tako da su mi ladice baš fino organizirane. Poslikam vam jedan dan dok malo ulovim vremena. Mislim da ću za bebu ostaviti našu Hemnes komodu i pokušat ću je organizirati u te tri ladice, kažem pokušat jer robice ima preeeeeeeviše 🤯
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala cure na podijeljenim iskustvima sta se tice osjećanja bebe
Nadam se da cu i ja osjetiti vecu aktivnost kroz tjedan-dva,ipak sutra ulazim u 20.tjedan
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Danas sam leteća, samo brzinski pročitala i pičim dalje 🤦 vidim da ste u potrazi za kolicima... I da spominjete cybex balios..
Trenutno na akciji ovdje:
https://ibb.co/7Rbcph2
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Uzet cemo malm komodu iz ikee, cini mi se dovoljno velika i ladice dosta duboke
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja nemam pojma još uvijek gdje mi je posteljica moram se sjetit pitat sad na anomaly scanu, pretpostavljam da je negdje iza pošto sam ja počela dosta rano osjećat pokrete za mene je to rano sa nekih 16tjedana kao ribica neka a sad unazad tjedan dana baš lupa i udara, često 😅
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji