Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    10. Rujan 2021. 07:21

Jutro cure 🤗🤗
    Sretno na pregledima 🤞🤞💪
    Taya, ja sam si za početak uzela Bella baby happy newborn ( 2-5kg), to ću u rodilište uzet jer je moja seka jako zadovoljna njima, pa ću i ja probati. Imam njene pampers premium isto, ali nekako bi ih izbjegla jer sam čula svašta o njima. Mislim da ću se onda kasnije i ja prebaciti na dm-ove babylove jer su ipak ove Bella baby malo skupe, iako znaju biti na akciji u ljekarnama i na nekim stranicama 🤗🤭 probat ću pa ću vidjeti kako će bebica reagirati, odnosno njena koža 😊❤️

Lucija 16.12.2021.💗

Taya_
    10. Rujan 2021. 07:43

Jelenas Ja bi otišla na pregled.. Mislim da ti je to trenutno u ovom trenutku bitnije.. 😃 Ipak ćeš uskoro i biti doma, morat će se naviknut i bez tebe.. Trebali bi tvoji na poslu imati razumijevanja.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bruna257
    10. Rujan 2021. 07:43

Jutro...
    Pelene... Pampers nekako izbjegavam u širokom luku jer mi imaju prejak miris, još kad je pelena puna mokraće, užas.....i ja za početak gledala sad te Bella baby, od par frendica dobila preporuke za njih... Sa curkom sam imala dugo vremena babylove, pa pufies, violetu i lidlove lupilu.   I bila sam prezadovoljna, posebno sa lidlovima.. maramice pak Violeta badem ili one 99%vode ili lidlove...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

jelenas
    10. Rujan 2021. 07:46

Hvala cure na savjetima, upravo sam poslala mail i napisala da moram u 17h biti na pregledu i ako mogu moj dio staviti prvi pa da mogu otici. Mislim da neće bit problema, ali naravno s poslodavcima se nikada ne zna. Na kraju krajeva ako baš budu gnjavili otvorit ću bolovanje pa nek uživaju. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• nelanr_
    10. Rujan 2021. 07:49

Jutro 🌞 mi smo se vratili sa mora i zaista mi je prijalo malo provesti vrijeme na suncu i uz more. Svaki dan smo setali po 5 km i posto nam je smjestaj bio malo dalje od plaze to je ukljucivalo i puno stepenica da me je bilo strah da od toliko aktivnosti ne dobijem kontrakcije al sve proslo super.  😁
    Sinoc  mi je app izbacila da sam usla u 3 tromjesecje 😂 nije mi bas svejedno kad pise jos 13t do termina 😂
    Bebica je bas aktivna, juce je muza dok smo lezali udario u ledja 😂
    Komodicu smo dobili sa 4 ladice i kadicom za kupanje al mislim da cu je uzeti odvojeno a na nju staviti za presvlacenje.
    Juce smo bili u Lidl i uzela sam bas dosta stvarcica za bebu ali tih trudnickih tajica nije bilo. ☹️
    Kod stomatologa nisam isla cini mi se da su ok zubi za sad iako mi malo krvare desni pa cu morati.

boy 💙🌍

• Margo
    10. Rujan 2021. 08:22

nelanr_

Jutro 🌞 mi smo se vratili sa mora i zaista mi je prijalo malo provesti vrijeme na suncu i uz more. Svaki dan smo setali po 5 km i posto nam je smjestaj bio malo dalje od plaze to je ukljucivalo i puno stepenica da me je bilo strah da od toliko aktivnosti ne dobijem kontrakcije al sve proslo super. 😁
    Sinoc mi je app izbacila da sam usla u 3 tromjesecje 😂 nije mi bas svejedno kad pise jos 13t do termina 😂
    Komodicu smo dobili sa 4 ladice i kadicom za kupanje al mislim da cu je uzeti odvojeno a na nju staviti za presvlacenje.
    Juce smo bili u Lidl i uzela sam bas dosta stvarcica za bebu ali tih trudnickih tajica nije bilo. ☹️
    Kod stomatologa nisam isla cini mi se da su ok zubi za sad iako mi malo krvare desni pa cu morati.

Trudnicke tajice i grudnjaci su od ponedjeljka pa cirni. Mislim da cemo sve biti u 8 ujutro ispred Lidla 😂

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• Margo
    10. Rujan 2021. 08:23

Cure sretno danas na pregledima❤️ 

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

aurora12
    10. Rujan 2021. 08:24

Jutro cure i sretno svima danas 🥰
    Nela cini mi se da su cure rekle da su tajice u lidlu od ponedjeljka.
    Spominjale ste medela izdajalicu, uz obostranu se sad dobije grudnjak za izdajanje. Bacila sam pogled, dosta je skupa ali vjerujem i da puno znaci kad su ruke slobodne a ona sve odradi. Inace koliko toga bi bilo dobro imati izgleda mi ko da treba dignuti kredit za opremiti jedno dijete 🙈 Muz i ja imamo dobra primanja ali smo se razmazili kako dugo nismo dobili bebu, mogli smo si svasta priuštiti i jos ustediti a sad je maleni prioritet 👶💙 Vjerujem da cemo se naviknuti ali bas je bilo lijepo zivjeti bez kredita i kartice na rate 😅
    Kad smo komode spominjale zaboravila sam pitati koja malm je zgodnija za presvlacenje bebe? Sa 3 ili 4 ladice? Muz je visok 193, ja 177 pa jel onda za nas ova od 4? I moze li se staviti samo spuzva na nju bez drvenog okvira? Jel odgovara to po dimenzijama i je li sklisko pa zato svi stave jos okvir? Bas sam neupucena 🙈

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

aurora12
    10. Rujan 2021. 08:27

Margo

nelanr_

Jutro 🌞 mi smo se vratili sa mora i zaista mi je prijalo malo provesti vrijeme na suncu i uz more. Svaki dan smo setali po 5 km i posto nam je smjestaj bio malo dalje od plaze to je ukljucivalo i puno stepenica da me je bilo strah da od toliko aktivnosti ne dobijem kontrakcije al sve proslo super. 😁
    Sinoc mi je app izbacila da sam usla u 3 tromjesecje 😂 nije mi bas svejedno kad pise jos 13t do termina 😂

Trudnicke tajice i grudnjaci su od ponedjeljka pa cirni. Mislim da cemo sve biti u 8 ujutro ispred Lidla 😂

Sad si me sjetila da nitko ne podnosi trudnice na komplikacijama koje kampiraju ispred lidla 🤣 Sjecam se da su kolegice uvijek bile bijesne jer popodne nicega ne bude hahaha

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

jelenas
    10. Rujan 2021. 08:52

Cure moje, morate čut odgovor od mog šefa koji totalno ima problem s emocionalnom inteligencijom 😂😂 Kaže on: pokušat ćemo, ti prodiskutiraj rutu s kolegama. Znači top! 😂😂😂 niš nije reko a toliko je riječi napisao, to mu je specijalnost. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.