Što se tiče zubiju, muž je dentalni tehničar pa smo izmedu dvije trudnoće dogovorili zubara da me cijelu pregleda i sredi tako da sam mirna sada. Inače nemam nikakvih problema sa zubima, baš mi se rijetko kvare, ali znam da se u trudnoći dosta žena bori baš sa zubima i kamencem.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Molit cu bez ljutnje sto nestavljam tag al imena se mjesaju…
Dobrodoslicu zelim 😉💗
Cestitke za obranu 😘
Cestitke na dobrim pregledima 💗
Jednoj staroj dobrodosla nam ponovno 😉
Pohvalit cu se sa prva dva bodijica vel. 50 … prvo kupljeno 😂😂😂😂 eto i zvanicno sam pocela sa pripremama 😂😂😂
Ja nestrpljivo cekam pon da idem u Lidl po taice… i kolegice sa bebicama hvale kvalitet …
Danas je neki tezak dan… bas sam kao slomljena i sve i bi i nebi spavala a ljenost me bas uhvatila 😂😂 sreca sama sam do daljnjeg pa mi se moze 😉
Jeeej počela je shopping manija haha 🤗❤️
Ja danas popisala sve što imam od sestrine malecke + kupljene robice da znam na čemu sam…i ima toga i previše 😅 još će mi frendica dat neku robicu, ne znam di će to sve stat 🤭🤦🤷
Btw ja nisam ništa broj 50 kupila, a mislim da niti neću…
Ja sam sasvim slucajno vidjela kao duo pack i gledam malecko skroz... nisam mogla odolit i na kasi tek pogledam velicinu 😂😂😂😂😂 al iskreno i ovo je prvo rozano sto sam ugledala i uzela uopce u ruke .. napomenila sam da me privlaci samo za deckice -zato je zvanicno pocelo 😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ma da, uvijek sam imala i ja zdrave zube, rijetko su se kvarili, Ali sad kad me počne boliti odmah u mozak udara čini mi se. Otići ću ja sutra odmah to da vidim da mi pregledaju, a do poroda mislim nekoliko puta otići srediti sve da se ne zezam s bolom kad beba dođe
Lady d imam i ja problem s imenima, ne mogu sve da zapamtim kad se nakupi puno postova 😂
Pa se nekad i vraćam nekoliko puta ako hoću nekom da odgovorim 🤦
Ako ima trudnica iz Splita- preporucam preventivni besplatni pregled na dentalnoj poliklinici u vojnoj bolnici. Zovnete telefonom i narucite se (kazete da ste dobili info tipa od svog ginekologa ili prijateljice). Pregledavaju zubno meso i zube - dr su oralni kirurg i spec.paradontolog. Mozete se svasta korisno saznati…
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Cure, jeste svi dogovorili imena za bebe? Muž i ja nikako se ništa dogovoriti... Ok u uži krug upalo 4-5ženskih imena... Al za dečka ništa, nula, nada, niente,zero... S obzirom da još ne znamo koje je, htjela bih imati spremno oboje.... Al izgleda da i kad se rodi, ako bude dečko, da će biti bezimeni s prezimenom 🤣🤣🤣🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
pozdrav okruglice 🌞 ja bas nisam imala nekih trudnickih tegoba u pocetku ali otkako sam usla u 22tt imam osjecaj da se raspadam 🙁 zdjelica me ubi, jos vise zgaravica, nocas sam triput ustajala popit mlijeko i onetablete za zvakanje ne bi li se smirilo a prije spavanja uzela omeprazol...nadam se da je samo faza. a doktora dobiti za bunit se za termin je SF...
----------------------------
pricali ste o komdama i stolovima za prematanje... mi smo cur namjestili fantasticnu sobicu (incl. stol za prematanje) ali kad se rodila je bila naravno sa nama citavo vrijeme a meni nekad postalo previse ic iz nase spavace u njenu da je presvucem i odem u ikeu i kupim onaj najjeftiniji stol za prematanje (https://www.ikea.com/hr/hr/p/sniglar-stol-za-previjanje-bukva-bijela-20045205) i stavila one korpice na njega za par pelena, vlazne maramice i tako te sitnice - bilo mi je ok. kad smo preselili raspored prostorija je malo drugaciji bio (glavna spavaca u prizemlju a djecje sobe na spratu) pa je opet ostala u nasoj spavacoj - dobila je minnie mouse krevet, tad dosao i braco... tako da sam samo uzela malm komodu, na njoj sam imala korpicu sa pelenama, ladice su bile za robicu a na ovaj stol sam ispod stavila ispod korpu za ves i mogu reci da mi je bilo super tako i sad planiram u tom stilu
onako iz znatizelje kako stojite sa chicco kolicima??? mi imamo chicco urban od male, i za drugo smo ih jedno vrijeme koristili, pogotovo sa jajetom,meni su po svemu bila ok, jedino nisu bas najbolja opcija kad ides u brdo/neravan teren...
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Tih kolica ima toliko da covjek sam vise nije pametan sto uzeti😬
Ja sam prije dvije godine ako ne i malo vise vidjela u gradu stokke tamno siva sa smedom preckom i ruckom i od tada je to ljubav na prvi pogled bila + unutra predivna curica sa loknicama.
Sada kada sam ostala trudna odmah sam bez razmisljanja uzela ta iako mi nece doci curica uz njih.😛
Ogromna su no imam dobar lift i dobar gepek pa se ne brinem oko toga. Kasnije cu kupiti neka manja.
Komodu sam neku narucila potpuno bijela pa cu je iskoristiti nakon bebe kao neki komad namjestaja ili za hodnik ili na balkonu uz neku preinaku.
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Lady D jel ti to imas sina od 17g ili sam krivo skuzila iz potpisa😅
Ako da kako je on prihvatio bebu s obzirom na dobnu razliku? Moj puni u veljaci 14, mala je neki dan napunila 12 i za sada je to skroz dobro, vesele se iako kuzim blagu ljubomoru kod nje kada nesto kupim pa kaze sto ce mu to jos se nije ni rodio😆😆😆
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Cure ful mi vas je tesko pratit uz posao koji ne staje i pocetak skolske godine... Na sljedecem pregledu otvaram komplikacije pa cu nadam se imat vise vremena za izlezavanje i tipkanje. Freya sljedeci pregled mi je u TA 06.10. Danas su mi javili termin.
Sto se kupovine tice uopce jos ne razmisljam o tome jer mi se cini toliko daleko. Pogotovo sto je meni termin skroz pred kraj zimskih. Kad vidim da ste vi vec se priblizile 30tt cini mi se da sam ja jos na pocetku 🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji