Scarlett super drago mi je da je sve u redu s bebom, vjerujem da će i taj ehokardiogram biti dobar 🤞
___
Htjela sam vas pitati, pa sve zaboravim, kakvo je vama stanje sa zubima u trudnoći, da li se neka muči sa zuboboljama, da li morate malo češće otići stomatologu? I u ovoj trudnoći a i u prethodnima ko je imao? Meni su čini mi se u prošloj trudnoći jako oslabili zubi i evo s tim se borim još, kako sam se porodila prošle godine, već sam jedan zub izvadila, jedan popravila, drugi liječim, a evo treći me pocinje boliti i kontam kako bih već sutra trebala otići da mi pogledaju. Imam termin tek 29. Za ovaj zub što liječim Ali ne vjerujem da ću do tad moći čekati i za ovaj koji me boli....
Zaista vodim računa o higijeni, kako prije tako i sada, ali nikad mi nije bila ovakva situacija da se zub za zubom kvari.
____
Vidim pričate i o komodama i kolicima, mi imamo kolica od djevojčice pa mislim da ćemo njih koristiti i dalje. Sto se komode tiče, mislim da ćemo morati uzeti ormar, jer više ne znam gdje ću sa odjećom, imamo dva stara ormara s policama i u jednoj sobici imamo onu šipku za vješalice, ali na te vješalice vise ne može ništa stati... Sad mi i za curicu trebaju vješalice, pa gledam ima li ovdje kod nas po radnjama neki ormar koji ima i latice i vješalice i par polica, nadam se da ćemo naći nešto da nam odgovara
Mi smo danas obavili fetalni uzv na Srebrnjaku🥰 sve je uredu, sada mirnije cekam slijedeci tjedan i pregled kod ginekologa.
Toliko sam stvari narucila da ce me dostavljac u top natrpat🤣🤣
Druzim se s istim vec 3 dana🤭🤭
Super! Baš mi je drago!
Jesi dugo čekala gore? Nisam nikad bila pa ne znam kaj me čeka
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Mi smo danas obavili fetalni uzv na Srebrnjaku🥰 sve je uredu, sada mirnije cekam slijedeci tjedan i pregled kod ginekologa.
Toliko sam stvari narucila da ce me dostavljac u top natrpat🤣🤣
Druzim se s istim vec 3 dana🤭🤭
Super! Baš mi je drago!
Jesi dugo čekala gore? Nisam nikad bila pa ne znam kaj me čeka
Ceka te jedna divna, najdivnija doktorica na svijetu. Ne ceka se dugo, pregled traje duze, detaljan je pregled i sve je jako lijepo, uredno, cisto...ma milina. Vidjet ces...osvjezenje u odnosnu na ostale bolnice u HR😀
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Molit cu bez ljutnje sto nestavljam tag al imena se mjesaju...
Dobrodoslicu zelim 😉💗
Cestitke za obranu 😘
Cestitke na dobrim pregledima 💗
Jednoj staroj dobrodosla nam ponovno 😉
Pohvalit cu se sa prva dva bodijica vel. 50 ... prvo kupljeno 😂😂😂😂 eto i zvanicno sam pocela sa pripremama 😂😂😂
Ja nestrpljivo cekam pon da idem u Lidl po taice... i kolegice sa bebicama hvale kvalitet ...
Danas je neki tezak dan... bas sam kao slomljena i sve i bi i nebi spavala a ljenost me bas uhvatila 😂😂 sreca sama sam do daljnjeg pa mi se moze 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Scarlett super drago mi je da je sve u redu s bebom, vjerujem da će i taj ehokardiogram biti dobar 🤞
___
Htjela sam vas pitati, pa sve zaboravim, kakvo je vama stanje sa zubima u trudnoći, da li se neka muči sa zuboboljama, da li morate malo češće otići stomatologu? I u ovoj trudnoći a i u prethodnima ko je imao? Meni su čini mi se u prošloj trudnoći jako oslabili zubi i evo s tim se borim još, kako sam se porodila prošle godine, već sam jedan zub izvadila, jedan popravila, drugi liječim, a evo treći me pocinje boliti i kontam kako bih već sutra trebala otići da mi pogledaju. Imam termin tek 29. Za ovaj zub što liječim Ali ne vjerujem da ću do tad moći čekati i za ovaj koji me boli….
Zaista vodim računa o higijeni, kako prije tako i sada, ali nikad mi nije bila ovakva situacija da se zub za zubom kvari.
____
Vidim pričate i o komodama i kolicima, mi imamo kolica od djevojčice pa mislim da ćemo njih koristiti i dalje. Sto se komode tiče, mislim da ćemo morati uzeti ormar, jer više ne znam gdje ću sa odjećom, imamo dva stara ormara s policama i u jednoj sobici imamo onu šipku za vješalice, ali na te vješalice vise ne može ništa stati… Sad mi i za curicu trebaju vješalice, pa gledam ima li ovdje kod nas po radnjama neki ormar koji ima i latice i vješalice i par polica, nadam se da ćemo naći nešto da nam odgovara
Na početku trudnoće mi se upalio živac, pa sam to riješila, i izliječila još jedan zub i sad idem na kontrolu 13.9. da vidim dal' je sve okej. Ne želim se zezati sa zubima, nek mi rađe pogleda ako imam koji karijes ili upalu, pa nek riješi. Još sam to sve na početku trudnoće morala riješavat bez inekcije i bolilo je klasika 😅🤦
Lucija 16.12.2021.💗
Molit cu bez ljutnje sto nestavljam tag al imena se mjesaju…
Dobrodoslicu zelim 😉💗
Cestitke za obranu 😘
Pohvalit cu se sa prva dva bodijica vel. 50 … prvo kupljeno 😂😂😂😂 eto i zvanicno sam pocela sa pripremama 😂😂😂
Ja nestrpljivo cekam pon da idem u Lidl po taice… i kolegice sa bebicama hvale kvalitet …
Danas je neki tezak dan… bas sam kao slomljena i sve i bi i nebi spavala a ljenost me bas uhvatila 😂😂 sreca sama sam do daljnjeg pa mi se moze 😉
Jeeej počela je shopping manija haha 🤗❤️
Ja danas popisala sve što imam od sestrine malecke + kupljene robice da znam na čemu sam...i ima toga i previše 😅 još će mi frendica dat neku robicu, ne znam di će to sve stat 🤭🤦🤷
Btw ja nisam ništa broj 50 kupila, a mislim da niti neću...
Lucija 16.12.2021.💗
Molit cu bez ljutnje sto nestavljam tag al imena se mjesaju…
Dobrodoslicu zelim 😉💗
Cestitke za obranu 😘
Pohvalit cu se sa prva dva bodijica vel. 50 … prvo kupljeno 😂😂😂😂 eto i zvanicno sam pocela sa pripremama 😂😂😂
Ja nestrpljivo cekam pon da idem u Lidl po taice… i kolegice sa bebicama hvale kvalitet …
Danas je neki tezak dan… bas sam kao slomljena i sve i bi i nebi spavala a ljenost me bas uhvatila 😂😂 sreca sama sam do daljnjeg pa mi se moze 😉
Jeeej počela je shopping manija haha 🤗❤️
Ja danas popisala sve što imam od sestrine malecke + kupljene robice da znam na čemu sam…i ima toga i previše 😅 još će mi frendica dat neku robicu, ne znam di će to sve stat 🤭🤦🤷
Btw ja nisam ništa broj 50 kupila, a mislim da niti neću…
Ja sam uzela, ali malo jer zbog ovih dvoje ocekujem da cu i ovaj puta ranije...nadam se da necu prerano, ali tko zna. Malac je roden u 34tj i imao 48cm i sve 50 sto je imao je plivao u tome. I onda je sa 2mj naglo dosao na 62 i bio skroz bucko preko 6kg😅
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Ja sad kupujem ormar jer mi u naš ugradbeni veličine 270*240 ne stane sve... A rađen je po mjeri, sa 12 polica, 4velike ladice od metra i duboke 70(cijeli ormar je vanstandardnih dimenzija), i 2 šipke za vješalice od metar. Sad mi ostalo točno 75 cm prostora iza vrata u spavaćoj, tu sam skicirala pax ormar u ikei, visine 235, sa još 3police, 2ladice i 1šipkom za vješalice, to će biti za dječju robu 😁. U sobi imamo još ogromnu komodu, već sam pisala, restauriranu, visoku 96cm, 120duga i 60duboka... Taman umjesto komode za presvlačenje...😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ja sam u prvoj trudnoci izgubila gornju jedinicu... par puta mi se upalio ali ga nisu uspjeli spasiti jer je poceo trunit od korijena... imala sam problema dosta i sa ostalim zubima ali dalo se rijesiti... u ovoj se nadam malo bolje da ce biti... za sada mi je dva puta bilo kao upaljeno z. meso al traje dan dva tri i prođe samo... redovno perem zube i zubni konac pod obavezno... nisam uspjela ove godine na kontrolu jer mi je zubarka na moru a eto ove sam prelezala i nikako... nadam se da nece biti nekih vecih problema
Moram i reci da sam jucer obavila i vaganje 😂😂😂😂 na +4 sam od pocetka
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Scarlett mi se baš pratimo :) Ja isto imam pregled 7.10. i čekam datum za echo ali sam se odlučila za Vinogradsku jer mi je nekako bliže i poznatije :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji