Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    09. Rujan 2021. 10:57

Hvala vam drage moje.. 🥰 Da, vrijeme leti.. Uskoro ćemo sve biti sa svojim malim smotuljcima.. ❤️
    Ginger39 žao mi je zbog mame.. 😢 teško je gledati kad su drage osobe bolesne.. Pogotovo sad tebi kad bi morala biti okružena samo sretnim trenucima.. Ali drago mi je da si ti dobro i beba i da si se uspjela riješiti E. Coli.. 💚
    Jelenko ja ti imam APN kredit za kuću i skidaju mi ratu 15. u mjesecu. Tako nam stoji i u ugovoru tako da ne mogu mijenjati datum pa uplaćujem ratu unaprijed.. 🤦‍♀️Pošto komplikacije sjedaju 17. u mjesecu.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

aurora12
    09. Rujan 2021. 11:00

Ginger ja sam nesto malo gledala kolica i bas sam jutros vidjela na youtubeu kanal the stroller workshop gdje ih usporeduju pa mi je to bilo zanimljivo 😁 Ja bih voljela da su za sve terene a da nisu glomazna. Svidaju mi se recaro celona, mamas&papas ocarro ali nisam sigurna hocu li ih naci u splitu za isprobati. Cure su dosta spominjale cybex balios s lux, kod njih je dobro sto mogu 3u1 jer je kvalitetna autosjedalica, mislim da je i kod recara tako. Necak mi ima bugaboo fox2 ali meni nisu nesto, nekako su mi glomazna a kosara za bebu je jako nisko. Po gradu najcesce vidam bugaboo, jane i nuna.
    Danchy ja imam lelosi tajice, uzela sam kad su bile 2+1 i udobne su mi. Inace nosim L velicinu pa sam uzela njihovu najvecu i stvarno su rastezljive tako da cu stati u njih i kasnije. Nisu prozirne, dosta su mekane pa mislim da ce biti dobre za jesen a za zimu bi trebala mozda nesto deblje. Sa zalanda su mi super donji dijelovi trenirki i hoodice koje sam uzela po 2 kom.u paketu. Imam trudnicke traperice iz h&m-a u vel.40 ali su mi nekako uske pa ne znam dal da kupim 42 ili samo neke deblje finije tajice koje mogu proc kao hlace, ne trpim da me nesto steze 😅

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

nemamimena26
    09. Rujan 2021. 11:05

aurora12

Ginger ja sam nesto malo gledala kolica i bas sam jutros vidjela na youtubeu kanal the stroller workshop gdje ih usporeduju pa mi je to bilo zanimljivo 😁 Ja bih voljela da su za sve terene a da nisu glomazna. Svidaju mi se recaro celona, mamas&papas ocarro ali nisam sigurna hocu li ih naci u splitu za isprobati. Cure su dosta spominjale cybex balios s lux, kod njih je dobro sto mogu 3u1 jer je kvalitetna autosjedalica, mislim da je i kod recara tako. Necak mi ima bugaboo fox2 ali meni nisu nesto, nekako su mi glomazna a kosara za bebu je jako nisko. Po gradu najcesce vidam bugaboo, jane i nuna.
    Danchy ja imam lelosi tajice, uzela sam kad su bile 2+1 i udobne su mi. Inace nosim L velicinu pa sam uzela njihovu najvecu i stvarno su rastezljive tako da cu stati u njih i kasnije. Nisu prozirne, dosta su mekane pa mislim da ce biti dobre za jesen a za zimu bi trebala mozda nesto deblje. Sa zalanda su mi super donji dijelovi trenirki i hoodice koje sam uzela po 2 kom.u paketu. Imam trudnicke traperice iz h&m-a u vel.40 ali su mi nekako uske pa ne znam dal da kupim 42 ili samo neke deblje finije tajice koje mogu proc kao hlace, ne trpim da me nesto steze 😅

Aurora imaš možda koji link na te donje dijelove i hoodice koje si uzela sa Zalanda? Ako ti je naravno negdje pri ruci kako se kaže 
    Hvala ti unaprijed 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

aurora12
    09. Rujan 2021. 11:21

https://www.zalando.hr/anna-field-mama-2-pack-regular-fit-joggers-overbump-donji-dijelovi-trenirke-blackgrey-ex429b00o-q11.html

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

aurora12
    09. Rujan 2021. 11:22

https://www.zalando.hr/anna-field-mama-2-pack-nursing-hoodie-gornji-dio-trenirke-light-greydark-blue-ex429j003-c11.html
    Evo, nadam se da otvara link 🤗

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

nemamimena26
    09. Rujan 2021. 11:24

aurora12

https://www.zalando.hr/anna-field-mama-2-pack-nursing-hoodie-gornji-dio-trenirke-light-greydark-blue-ex429j003-c11.html
    Evo, nadam se da otvara link 🤗

Super izgledaju, hvala ti 🤗

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙

• mamasita05
    09. Rujan 2021. 11:27

danchy1990

Ginger imala sam sličnu situaciju u obitelji,nažalost demencija je preuzela skroz i ništa nije pomagalo. Drago mi je da je mami bolje i da sudjeluje u liječenju,to je jako bitno za ozdravljenje.

Vidim spominjete trudnicke tajice, uzela sam u hm ali su loše, padaju sa trbuha i mislim da je veći trbuh da bi opet padale. A da ne pričam koliko su prozirne,neugodno mi ih je i doma nositi. Po svemu su mi najbolje lelosi tajice,šteta što nemaju za trudnice
    Jel koja otkrila neke da valjaju?

Hej
    Tajice ti budu u Lidlu u ponedjeljak. Ja ih imam iz prve trudnoce i jos su super, a nisu skupe. Imam i s asosa, al bolje su mi osobno iz Lidla. Traperice imam iz Hm-a i ok su skroz. Majice nosim sve oversize sto imam od prije, a neke kao duze dukse sam isto kupila u lidlu u prvoj trudnoci. Mislim da ih bude uskoro opet u ponudi. 

Bela_le
    09. Rujan 2021. 11:46

Taya cestitam na punom tjednu, leti vrijeme
    Ginger ja te se sjecam i drago mi je sto je s bebacem sve uredu... sto se mame tice, mi smo ucili da je gubitak pamcenja ustvari jedan simptom depresije i s njenim lijecenjem bi se i to trebalo popraviti, vjerujem da je jako tesko i drago mi je sto si nam se javila ❤❤ sto se priprema tice, ja sam polako pocela kupovati robicu i prati kolica, slijedeci tjedan cemo naruciti ladicar i tako pomalo, sto se kolica toce, ja imam bebeto holand i imam samo preporuke za njih, jedino ih nebi preporucila nekome tko zivi u zgradi bez lifta jer su dosta velika i u gepeku zauzimaju dosta mjesta

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

danchy1990
    09. Rujan 2021. 11:51

Ja sam stalno u lelosi tajicama i presuper su mi(elasticne i nisu prozirne) ali mi malo stiscu trbuh pa bi nešto trudnicko ali da nisu prozirne kao iz hm. Pogledat ću ove na zalando a možda ostanem na lelosi i spustim gumu ispod trbuha i gore oversize. To mi je nekako najsigurnija varijanta 

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

nemamimena26
    09. Rujan 2021. 11:55

mamasita05

danchy1990

Ginger imala sam sličnu situaciju u obitelji,nažalost demencija je preuzela skroz i ništa nije pomagalo. Drago mi je da je mami bolje i da sudjeluje u liječenju,to je jako bitno za ozdravljenje.

Vidim spominjete trudnicke tajice, uzela sam u hm ali su loše, padaju sa trbuha i mislim da je veći trbuh da bi opet padale. A da ne pričam koliko su prozirne,neugodno mi ih je i doma nositi. Po svemu su mi najbolje lelosi tajice,šteta što nemaju za trudnice
    Jel koja otkrila neke da valjaju?

Hej
    Tajice ti budu u Lidlu u ponedjeljak. Ja ih imam iz prve trudnoce i jos su super, a nisu skupe. Imam i s asosa, al bolje su mi osobno iz Lidla. Traperice imam iz Hm-a i ok su skroz. Majice nosim sve oversize sto imam od prije, a neke kao duze dukse sam isto kupila u lidlu u prvoj trudnoci. Mislim da ih bude uskoro opet u ponudi.

Mamasita05 pridružujem se tvojem iskustvu sa Lidl tajicama, prije ljeta kupila tri komada, evo kao nove su, preudobne i baš sam se razveselila kada sam vidjela da si napisala da su od ponedjeljka opet kod njih u prodaji 
    Hvala što si nam javila informaciju 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.