Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Travanj 2021. 13:05

Bela_le

Evo me s pregleda, s bebom je sve super, lijepo se vidi i kuca nam srce! Veca je za 2 dana sto ima smisla jer mi je za toliko bila ranija ovulacija, dobro da sam otisla jer mi je rekla da imam tu neku bakteriju koja ako se ne lijeci moze uzrokovati prerano otvaranje tako da sad to moram lijeciti

superr ❤️❤️❤️❤️ bas mi je drago da je sve oke ❤️❤️❤️

Romale
    27. Travanj 2021. 13:12

Bela_le

Evo me s pregleda, s bebom je sve super, lijepo se vidi i kuca nam srce! Veca je za 2 dana sto ima smisla jer mi je za toliko bila ranija ovulacija, dobro da sam otisla jer mi je rekla da imam tu neku bakteriju koja ako se ne lijeci moze uzrokovati prerano otvaranje tako da sad to moram lijeciti

Odlično❤️

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

• ginger39
    27. Travanj 2021. 13:21

Bela_le

Super, baš mi je drago! 

BubaT
    27. Travanj 2021. 13:25

Bravo bela ♥️

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

• mamasita05
    27. Travanj 2021. 13:27

piba7

Bok cure, pridružujem vam se i ja ovdje.
    Krenuli raditi na drugom djetetu i evo, izgleda da je upalio iz prve.
    Danas sam tek 4+0, test mi je već u subotu bio pozitivan (ciklusi su mi kraći, očekivala sam m u nedjelju). U subotu sam počela i malo krvariti tj pojavio se smedi iscjedak pa sam otišla na hitnu i dobila duphaston.
    Jucer sam išla izvaditi betu za svaki slučaj i beta mi je preko 600. Google kaže svašta, pa ako netko ima iskustva, nek se javi.

Hej
    I ja sam imala smedjkasti iscjedak tjedan dana prije menge i mislila sam da je menga uranila, to je trajalo 2 dana i skuzila sam da nije menga. 5 dana prije nego sam trebala dobiti, test je bio pozitivan. Ocigledno ti je ranije bila ovulacija, kao i meni, pa ti je beta visa malo.
    Ja nisam isla u gin jos, sa 6 tjedana sam se narucila. 
    Nadam se da bude sve ok. 😃

Sarita_00
    27. Travanj 2021. 13:30

Bela baš mi je drago za srčeko ❤️❤️ A imamo mi taj neki osjećaj kad treba otići, tako da vjerujem da će bakterija biti ok. 
    Ja od jutra u punom pogonu, nikako stići do vas. A i bolje da je tako da mi brže dođe pregled 😁 Sad još jedem i bježim doma, putem se moram ubaciti na sastanak. Druga opcija mi je zaglaviti na poslu do neko doba 😅 Muž kuha ručak danas 🤣 
    Puse šaljem! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bela_le
    27. Travanj 2021. 13:54

Hvala vam cure ❤
    Sarita i bolje da si tak u ponom pogonu ja sam cijelu kucu ocistila dok sam docekala pregled 😂, cekamo tvoje dobre vijesti

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Taya_
    27. Travanj 2021. 14:04

Bela_le čestitke na malom 💟 sad još izlječiš tu bakteriju i možeš potpuno uživati u trudnoći 🥰

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Angel 🌼
    27. Travanj 2021. 14:25

Super za srceko. Bas rano a vec kuca 😁 znas mozda koju bakteriju imas? Ja sutra zovem za rezultate papa testa pa me malonstrah tih bakterija 🤔

Bela_le
    27. Travanj 2021. 14:33

Angel 🌼

Super za srceko. Bas rano a vec kuca 😁 znas mozda koju bakteriju imas? Ja sutra zovem za rezultate papa testa pa me malonstrah tih bakterija 🤔

Joj iskreno ne sjecam se kak je rekla da se zove, cini mi se nesto na p ali sam zapamtila da je od nje malo sivkast iscjedak, kaze uglavnom da je inace bezopasna cak ni ne postoji lijek za nju, ali ako ju se ne rjesi u trudnoci moze radit probleme sa cerviksom, super mi je sto ne moram piti antibiotik nego mi je dala da kupim sampon od kojeg ce dolje biti ph kiselo

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.