Podsjetite me malo, ako ja sad idem na komplikacije, kako mi se računa za porodiljni poslike?6 zadnjih plaća? Znači ono što dobijem od komplikacija
Ne, ne. Ovo sto sada prije komplikacija doneses na R1 obrascu je obracun i za porodiljni, ako ne prekidas komplikacije, sto se nikako ne isplati.
Jer sad ću još raditi koji mjecec da podebljam prosjek jer će mi sad biti malo veća plaća, a ako idem na komplikacije koliko sam shvatila, iznos ne može prelaziti 4250,oo. Ako mi je prosjek plaće npr 5000, onda bi tih 5 soma trebala dobivati, bez obzira na iznos komplikacija?sorry malo sam se pogubila 😂 a moram vidjeti kako mi se i da li mi se isplati
Podsjetite me malo, ako ja sad idem na komplikacije, kako mi se računa za porodiljni poslike?6 zadnjih plaća? Znači ono što dobijem od komplikacija
Ne, ne. Ovo sto sada prije komplikacija doneses na R1 obrascu je obracun i za porodiljni, ako ne prekidas komplikacije, sto se nikako ne isplati.
Jer sad ću još raditi koji mjecec da podebljam prosjek jer će mi sad biti malo veća plaća, a ako idem na komplikacije koliko sam shvatila, iznos ne može prelaziti 4250,oo. Ako mi je prosjek plaće npr 5000, onda bi tih 5 soma trebala dobivati, bez obzira na iznos komplikacija?sorry malo sam se pogubila 😂 a moram vidjeti kako mi se i da li mi se isplati
Ako sam dobro shvatila, max je tih 4250, bez obzira koliki je prosjek plaće.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Tj. ako je prosjek plaće 5000, ti ne možeš dobiti više od 4250.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Tj. ako je prosjek plaće 5000, ti ne možeš dobiti više od 4250.
Za koplikacije to znam, ali me zanima za porodiljni?jer porodiljni imaš 100%plaćeno, ono što me zbunilo da li mi se za porodiljni gleda zadnjih 6 mj prije odlaska na komplikacije ili 6 mjeseci unazad porodiljnog 🤔
Dobro jutro 🤰🤰😊
Kako ste danas 😘🥰
Ja sam malo u panici, sinoc smo ja i M imali odnos i nakon toga pojavilo mi se malo krvi koja je kasnije stala i jutros samo malo malo neke stine smeđe ka kapilare al ono jedva vidljivo, dal da otiđem doktoru? 🙄🙄
Jutro. Možda ste mal grublji odnos imali pa je od toga. Ako ti se nastavi kroz dan, smedjarenje ili nedaj bože krv odi kod dok.
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Jutro trudnice.. 😘
Garava možda stvarno je od malo grubljeg odnosa.. Ali ako se nastavi tokom dana odi do dr. Bolje provjerit što se dešava.. Imala sam i ja isto ko ti lagano krvarenje poslje odnosa, stvarno lagano.. I meni je na pregledu pronađen hematom i u prvoj i drugoj trudnoći.. Evo sad sam na terapiji Duphastonom, strogom mirovanju i zabrani odnosa dok to ne prođe.. Ne želim te plašiti, ali ja bi svakako to ako se i danas povuće napomenula dr. kod sljedećeg pregleda.. Držim 🤞 da ipak nije moja situacija.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Garava ja sam proslu trudnocu poslje odnosa prokrvarila i dobila hematom... Sad ni ne pomisljam na odnose bar prva tri mjeseca... Tako mi je i doktor savjetovao
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro cure! Kak stojite s kavom, koliko pijete, jel vam pase? Ja ujutro popijem i to je to.
Za bolovanje mi je doktorica rekla da mogu dobiti kad hocu, odlucila sam raditi pa ako mi bude stres mogu bilo kad otvoriti.
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Jutro cure! Kak stojite s kavom, koliko pijete, jel vam pase? Ja ujutro popijem i to je to.
Za bolovanje mi je doktorica rekla da mogu dobiti kad hocu, odlucila sam raditi pa ako mi bude stres mogu bilo kad otvoriti.
Ja ju od jucer ne mogu piti, bude mi muka
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji