Ja Zagreb 👋
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Luna,moguce je da ti je manja trudnoca, pricekaj nalaz krvi, drzim figeAna1987 ja bi isto na guzicu progovorila 🤣 a nisam nikome rekla jos, samo muz i ja znamo.
Cure pije li neka od vas dodatno vitamin d? Ja sam pila jedno vrijeme jer sam imala insuficijenciju a sad ne znam da li su mi takve doze previsoke. Ma najbolje zapravo da odem izvaditi opet 🤣
@avica da tako sam i ja rekla prošli put, makar da šalju pozitivne vibre :D mislim da ću možda sljedeći tjedan reći.
Mislim da cu ja opet izvaditi razinu vitamina d, ne znam koliko brzo vrijednosti rastu a bas mi je nisko bilo I jos sam u meduvremenu koronu imala.
Probava nikakva, mislim da mi je to prvi simptom 🤣
Cure vec ste pricale o bolovanju, ja si bas mislim da li bi bilo dobro otici na bolovanje s obzirom da sam imala losa dva prethodna iskustva. Iako nijednom nisam imala krvarenja pa ni sama ne znam da li je potrebno ili korisno. Sigurno bi mi dali da trazim, ali ni sama ne znam.
Mislim da trebas napraviti onako kako se osjecas, ne znam je li potrebno i sto inace radit, ali ja gledam da ako se stresiras zbog posla bolje otici jer ni stres nije dobar bez obzira bio posao fizicki naporan ili ne, a opet ako ti je ugodno na poslu i ako se osjecas dobro mozes raditi
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ima nas na sve strane onda😍 bas lipo🥰
Kakva su vam gledista sto se tice farbanja, gel nokti?
Jel smijemo ili ne?
Ja se prekjučer ofarbala jer sam bila ono totalno za remont, a nokte ne bi radila
Ima nas na sve strane onda😍 bas lipo🥰
Kakva su vam gledista sto se tice farbanja, gel nokti?
Jel smijemo ili ne?
Mislim da smijes sve, jedino nez kakva je politika bolnice, znam da se u Osijeku na porod mora ici bez laka i gela na noktima jer prate nest preko noktiju ako promijene boju
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro, curke!
Sad mi je malo lakše kad čitam koliko vas dijeli moju opsesiju pecivima. Ja nikad nisam bila od doručka, ali sad fakat moram jesti čim otvorim oči i to obavezno nešto krušasto, nikakve pahuljice ili tako nešto. Jutros sam tostirala kruh prije posla i onda još stala u pekaru prije posla. Ako ne jedem svakih nekoliko sati, odmah mi krene mučnina.
I mene će izluditi noćno piškenje, nisam mislila da će to tako rano krenuti. Budim se minimalno dva puta, oko ponoći i onda opet oko 4. I onda nakon tog drugog buđenja nikako ne mogu zaspati, jedva zaspim oko 5,5.30, a u 7 se moram dizati za posao. Sreća mi je da živim blizu posla i da su nam zbog korone uveli klizni dolazak od 8 do 9.
Inače, ja sam iz Solina, ali već više od 20 godina u Zagrebu.
Luna, držim fige da je sve okej i da će sljedeći uzv biti bolji.
Ja sam se naručila na farbanje i šišanje za ponedjeljak, mislim da s tim nema problema. Ionako stavljam boje bez amonijaka pa mislim da ne bi trebalo biti ništa potencijalno štetno ako se bojam.
Ja ni inače ne geliram nokte, ali frendica ih je gelirala cijelu trudnoću, jedino su joj rekli da skine gel prije poroda jer po boji noktiju prate je li sve okej.
Danas me cijelo jutro boli trbuh kao da sam dobila, i onalo u doljnjem dijelu ledja..sad sam si kamilicu napravila. Znam da kažu da je to ok ali malo me trta
Sortiraj odgovore
Najstariji