Joja, bravo super za pregled 😍
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Garava od plusa bacila cigare… Ne pada mi na pamet zapaliti.. sve za bebu 💙
_____
Eto me s pregleda… Bebi kuca srce… Po uzvu je 6+5 i velika je 0.75cm…. za sad je sve ok i puno sam mirnija 🙏
Cestitam na srceku❤❤❤
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Cure puno hvala... Doktor me pregledao doslovno na 30 sec na nacin da je ugurao onaj dildo, rekao srce kuca, beba je na mjestu.., dao mi sliku i to je to... Nije ni prokomentirao krv tj. Nalaze koje sam vadila.... Zapravo, mislim da ih nije stigao ni pregledati... Bio je malo ljut jer nisam donjela trudnicku knjizicu 😯.. Ja sam mislila da je rano za to pa nisam kupila (nitko mi nike ni rekao) ......
Sljedeci tjedan sam narucena kod privatnika 28.4.... mislim da cu dalje privatno voditi trudnocu...
___
Kako ste vi zadovoljne socijalnim ginekolozima? Ili vodite trudnocu privatno?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cure puno hvala… Doktor me pregledao doslovno na 30 sec na nacin da je ugurao onaj dildo, rekao srce kuca, beba je na mjestu.., dao mi sliku i to je to… Nije ni prokomentirao krv tj. Nalaze koje sam vadila…. Zapravo, mislim da ih nije stigao ni pregledati… Bio je malo ljut jer nisam donjela trudnicku knjizicu 😯.. Ja sam mislila da je rano za to pa nisam kupila (nitko mi nike ni rekao) ……
Sljedeci tjedan sam narucena kod privatnika 28.4…. mislim da cu dalje privatno voditi trudnocu…
___
Cestitam na srcu ❤
A ovo za ljutnju ne razumijem u cemu je problem sto nisi kupila, njegovo je da te uputi
Ja sa svojon socijalnom za prvu trudnocu nisam zadovoljna, a sad cu vidit na prvom pregledu kakva je, inace ima dosta hladan pristup i iskreno bude me strah pitat ju nesto pa ako opet bude tako ici cu privatno
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Tj. ako je prosjek plaće 5000, ti ne možeš dobiti više od 4250.
Za koplikacije to znam, ali me zanima za porodiljni?jer porodiljni imaš 100%plaćeno, ono što me zbunilo da li mi se za porodiljni gleda zadnjih 6 mj prije odlaska na komplikacije ili 6 mjeseci unazad porodiljnog 🤔
Imat ces 5000, ako ti je to prosjek. Nekad malo vise, nekad manje, ovisi koliko mjesec ima radnih dana. Komplikacije ne ulaze u obracun za porodiljni.
E super to me zanimalo 😄 hvala :)
Joja, super za pregled! Samo neka se tako nastavi!
Ja ću isto voditi privatno i to kod istog doktora kod kojeg sam išla na mpo. Intenzivno se družimo zadnjih godinu dana, skužio mi je Hashimoto i stavio me na terapiju te imam povjerenja u njega. Mogu ga nazvati u bilo koje doba dana i noći, komunicira mailom i wattsapom i to mi je bitnom. Kod socijalne giniće (koja je skroz dobra()se sestra javi svake prijestupne na telefon, a mail uopće ne koriste, tako da bih radije nastavila kod njega. A iskreno, ni ne da mi se gužvati po domovima zdravlja u cijeloj ovoj situaciji s koronom ako ne moram.
Znate li kakva je procedura ako vodimo privatno, u smislu trebamo li dostavljati nalaze socijalnom giniću? Ja sam mislila uskoro otići do svoje, reći joj da sam trudna i odnijeti nalaz prvog uzv pa onda s njom vidjeti kako dalje.
Cestitke za srceko 💕
Ja sam danas bila na pregledu. Malo sam imala smedkaste krvi pa je rekao gin da dodem odma. Makar mi je tek 4+6. Radil je papu i ultrazvuk al se ne vidi jos nista.
4.5 idem opet na normalan pregled kak sam i trebala iti da nije bilo krvi.
Malo me zabrinulo da se ne vidi nista al vjerojatno je rano kako i on kaze.
Cure puno hvala… Doktor me pregledao doslovno na 30 sec na nacin da je ugurao onaj dildo, rekao srce kuca, beba je na mjestu.., dao mi sliku i to je to… Nije ni prokomentirao krv tj. Nalaze koje sam vadila…. Zapravo, mislim da ih nije stigao ni pregledati… Bio je malo ljut jer nisam donjela trudnicku knjizicu 😯.. Ja sam mislila da je rano za to pa nisam kupila (nitko mi nike ni rekao) ……
Sljedeci tjedan sam narucena kod privatnika 28.4…. mislim da cu dalje privatno voditi trudnocu…
___
___
Socijalni katastrofa, vodit ću privatno di i idem već dvije god. Znači za jučer me naruči kod socijalnog nit da je pitala kad mi zm, ništ. Jučer sam bila 5+3,naravno vidi se gestacijska i ž. Neće mi ni izdat potvrdu za bo da idem od 20.u firmi traze tu potvrdu jer mi ostalo još 11 dana go, i ta im potvrda treba. Znači ne doznake nego potvrda. Znači zivce sam izgubila dok sam s njom pričala. Na kraju ću se prebacit a vodit kod privatnika. A znamo da se može izdat ta potvrda jer su cure već to dobijale kad su odlazile.znači katastrofa. Od svega
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Ajme, Romale, strašno, pa ne mogu vjerovati! Tvoje apsolutno pravo je da ideš na bolovanje neovisno o tome koliko godišnjeg imaš i suludo je da ti odbija dati potvrdu. U državi u kojoj se cijelo vrijeme trubi o tome kako je demografija bitna i treba nam što više djece, fakat je za poludit kad čuješ kako se pojedini državni liječnici ponašaju prema trudnicama.
Ako meni moja socijalna bude radila probleme kad odlučim ići na bolovanje, fakat ću joj napraviti frku.
Ajme, Romale, strašno, pa ne mogu vjerovati! Tvoje apsolutno pravo je da ideš na bolovanje neovisno o tome koliko godišnjeg imaš i suludo je da ti odbija dati potvrdu. U državi u kojoj se cijelo vrijeme trubi o tome kako je demografija bitna i treba nam što više djece, fakat je za poludit kad čuješ kako se pojedini državni liječnici ponašaju prema trudnicama.
Ako meni moja socijalna bude radila probleme kad odlučim ići na bolovanje, fakat ću joj napraviti frku.
Znači katastrofa, to firmi treba jer ću iskoristit sav go, znači nije doznaka nego jebena potvrda koja mi treba sad do kraja mj. Sad odlazim od tog konja.. Odma zvala novu rekla sve i nema problema
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Sortiraj odgovore
Najstariji