Hej ženske!
Danas stalno u nekom pokretu. Došla s posla, pa malo s mužem bila prošetati. Baš mi je štimalo 😁 Sad sam se izvrnula na krevet jer me nekako boli dok sjedim.
Kod nas ginekolog daje trudničku, ne kupujemo ništa. A ja ju prošli puta dobila tek na drugom pregledu kad sam bila skoro 12tt.
Tu potvrdu sam ja dobivala tek kad bi otvorila bolovanje. U 2.mj sam iz drugih razloga išla na bolovanje i tipa u četvrtak sam zvala dr da trebam bolovanje od ponedjeljka, pa je rekla neka u ponedjeljak dođem da sve sredimo.
Joja drago mi je za srčeko i da sve štima ❤️❤️
Angel ma još je rano za išta, ali bude to dobro ❤️
Sve koje nisam spomenula 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pregledi 🥰
BubaT - 26.4.
Sarita_00 - 27.4.
nelanr - 29.4.
Romale - 29.4.
anameri - 30.4.
freya_444 - 30.4.
Bela_le - 3.5.
Angel - 4.5.
garava - 5.5.
Taya - 5.5
avica - 6.5.
Antonela112 - 11.5.
ginger39 - 11.5.
Ana1987 - 18.5.
Pa_996 - 24.5.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Još je rana trudnoća pa se zato ne vidi, ne brini.. Možda je bila i kasnija ovulacija.. Na sljedećem pregledu bi se već moralo sve lijepo vidjeti.. Sad samo smireno i bez stresa.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Romale i dobro si napravila... Izbjegavaj stres nepotrebni !!
Taya kakva je situacija kod tebe danas 🌹
Sarita lezi i odmaraj sad .. meni tocno fali neka setnjica hehe
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja.. 😘 Evo još mi lagano curi i taj drugi hematom.. Lagano krvarenje i smeđarenje.. Pošto je nisko gin veli bolje da iscuri sad van i da je to uobičajeno, pa mi je malo lakše.. Ali prvi šokovi nakon krvi su bili užasni.. 😣 Sad samo ležim i čekam da to konačno prođe pa da ga na sljedećem pregledu više nema.. 🙏 I nadam da će sa plodom biti sve u redu.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Garava, ja pijem kavu samo ujutro i to onako bijelu kavu, laganu. Popodnevnu sam izbacila. Pušila sam do trenutka do kad sam vidjela plus na testu. Znam da kažu da nije dobro naglo prestati, ali meni se ionako zgadila cigareta i miris i sve da mi nije palo na pamet opet zapaliti. Sada pokusavam nagovorit muža da prestane iako on ne puši kraj mene, ja osjetim taj smrad 😂🤮
Joja, čestitam na uspješnom prvom pregledu🥳🥳
Cure, jeste li vi planirale radit kakve preglede krvi i dr.prije prvog pregleda? Ja si kontam da će me valjda ginekologica uputiti na to sve. Vjv zbog secera i urin i sve.
Lucija 16.12.2021.💗
Freya dati će ti gin uputnice za sve to na pregledu. Koliko se sjećam, skoro nakon svakog pregleda sam imala neku uputnicu za laboratorij 😅 I uglavnom bi mi rekla da idem vaditi krv par dana prije sljedećeg pregleda, pa da ima svježe nalaze.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Taman idem pisati freyi odgovor i vidim da me Sarita preduhitrila 😂
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Romale dobro da si promijenila doktora
Taya 🤞🤞 da do slijedeceg pregleda nema ni jednog hematoma, a da je bebica super
Freya tak kak ti je sarita napisala, mislim da ce mi na prvom pregledu dr dati uputnice pa necu prije toga sama
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Joja.. 😘Evo još mi lagano curi i taj drugi hematom.. Lagano krvarenje i smeđarenje.. Pošto je nisko gin veli bolje da iscuri sad van i da je to uobičajeno, pa mi je malo lakše.. Ali prvi šokovi nakon krvi su bili užasni.. 😣 Sad samo ležim i čekam da to konačno prođe pa da ga na sljedećem pregledu više nema.. 🙏 I nadam da će sa plodom
Drzimo🤞da bude sve ok, odmaraj samo
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Sortiraj odgovore