Sarita e bas to ak sam trudna nisam bolesna
Ginger ja koristim od solgara
Angel dobrodosla ❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Angel dobrodošla.. 😘
Nadam se da ste sve dobro.. Vidim da imate slatke brige oko hrane.. 😃 I meni je tako bilo, ako nebi jela mučnine.. Sad sam malo pod stresom pa nemam baš želje za hranom.. Ali sve vam je to normalno, samo papajte.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Angel, dobrodosla 🥰
Ginger, pijem solgar folnu, a nakon 12tt ću neke prenatalne, vjerojatno novalac kao i prvi put 🙋♀️
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
zdravo ☺️ kasnim malo danas kako ste jutros ☺️ kod mene sve ok nema vise povracanja ni mucnina samo cesto placem 😂 sto se tice farbanja, sminke i to za farbanje cu sacekati 3 mj da prodje, sminkam se normalno, radim henna obrve jednom mjesecno, jedino ne znam da li da odem da uradim trepavice cisto da mi je ljeti lakse 😂 al to jos nisam sigurna raspitat cu se, nokte ne radim vec godinu dana, a da radim vjerovatno bi nastavila do mozda 7-8 mj 🤷
Juce sam obavila prvu kupovinu hlaca bez kopcanja jer mi je postalo glupo hodati otkopcanog dugmeta 😂 vec ne podnosim da me ista steze iako se jos uvijek nista ne primjeti al eto da ja na vrijeme se pocnem pripremati za rast stomacica ☺️☺️
Ginger folat od solgara koristim.
Angel dobrodošla u zimske bebice🥰
Sto se tice farbanja, pričekat cu malo s tim jer mi nije hitno, a nokte stavljam trajni lak.
Lucija 16.12.2021.💗
Vidim ima lista s pregledima, moj je 11.05 😊
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Podsjetite me malo, ako ja sad idem na komplikacije, kako mi se računa za porodiljni poslike?6 zadnjih plaća? Znači ono što dobijem od komplikacija
Podsjetite me malo, ako ja sad idem na komplikacije, kako mi se računa za porodiljni poslike?6 zadnjih plaća? Znači ono što dobijem od komplikacija
Ne, ne. Ovo sto sada prije komplikacija doneses na R1 obrascu je obracun i za porodiljni, ako ne prekidas komplikacije, sto se nikako ne isplati.
Sortiraj odgovore
Najstariji