Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    22. Travanj 2021. 12:36

Sarita e bas to ak sam trudna nisam bolesna
    Ginger ja koristim od solgara
    Angel dobrodosla ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Taya_
    22. Travanj 2021. 12:57

Angel dobrodošla.. 😘
    Nadam se da ste sve dobro.. Vidim da imate slatke brige oko hrane.. 😃 I meni je tako bilo, ako nebi jela mučnine.. Sad sam malo pod stresom pa nemam baš želje za hranom.. Ali sve vam je to normalno, samo papajte.. 🥰

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

BubaT
    22. Travanj 2021. 12:59

Angel, dobrodosla 🥰
    Ginger, pijem solgar folnu, a nakon 12tt ću neke prenatalne, vjerojatno novalac kao i prvi put 🙋‍♀️

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

22. Travanj 2021. 13:18

zdravo ☺️ kasnim malo danas kako ste jutros ☺️ kod mene sve ok nema vise povracanja ni mucnina samo cesto placem 😂 sto se tice farbanja, sminke i to za farbanje cu sacekati 3 mj da prodje, sminkam se normalno, radim henna obrve jednom mjesecno, jedino ne znam da li da odem da uradim trepavice cisto da mi je ljeti lakse 😂 al to jos nisam sigurna raspitat cu se, nokte ne radim vec godinu dana, a da radim vjerovatno bi nastavila do mozda 7-8 mj 🤷
    Juce sam obavila prvu kupovinu hlaca bez kopcanja jer mi je postalo glupo hodati otkopcanog dugmeta 😂 vec ne podnosim da me ista steze iako se jos uvijek nista ne primjeti al eto  da ja na vrijeme se pocnem pripremati za rast stomacica ☺️☺️

freya_444
    22. Travanj 2021. 13:22

Ginger folat od solgara koristim.
    Angel dobrodošla u zimske bebice🥰
    Sto se tice farbanja, pričekat cu malo s tim jer mi nije hitno, a nokte stavljam trajni lak.

Lucija 16.12.2021.💗

• ginger39
    22. Travanj 2021. 13:35

Angel, dobro nam došla! Kad ideš na prvi pregled? 

Angel 🌼
    22. Travanj 2021. 13:48

GInger 04.05. 😁 

Antonela122🐘🌠
    22. Travanj 2021. 14:36

Vidim ima lista s pregledima, moj je 11.05 😊

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

• Ana1987
    22. Travanj 2021. 19:21

Podsjetite me malo, ako ja sad idem na komplikacije, kako mi se računa za porodiljni poslike?6 zadnjih plaća? Znači ono što dobijem od komplikacija

• mamasita05
    22. Travanj 2021. 20:41

Ana1987

Podsjetite me malo, ako ja sad idem na komplikacije, kako mi se računa za porodiljni poslike?6 zadnjih plaća? Znači ono što dobijem od komplikacija

Ne, ne. Ovo sto sada prije komplikacija doneses na R1 obrascu je obracun i za porodiljni, ako ne prekidas komplikacije, sto se nikako ne isplati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.