Luna javi nam danasnje nalaze.... Probaj se sto manje sekirati...
_______
Cure meni je jucer tako muka bilo.... Ne tjera me na povracanje srecom. Imam osjecaj da mi je manje muka kad nesto jedem pa stalno trpam u usta... Katastrofa..... Probat cu se okupirat sa sto vise voća inace cu se udebljat ko prasica
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Dobro jutro,
meni je jučer bilo muka cijeli dan nakon što bih nešto pojela. Tako mi je bilo i u prošloj samo sada nije bilo toliko intenzivno. samo sam iznenađena da je tako rano krenulo?ili sam zabrijala. Danas 5 tjedana. Joj ne mogu dočekati taj 18.05 za prvi pregled.
NA guzicu bih progovorila da se pohvalim :D
Razmišljam da li da kažem roditeljima jer smo zadnji put odmah rekli pa šta god bude.
Ana, tako i ja nisam sigurna jel nervoza il beba 😂 jesam umislila ili 🙈
Ja nisam mogla izdrzat, svima sam rekla s plusem, mislim blizim prijateljima i roditeljima. A svakako ce se saznat i da se nesto dogodi.. Neka se vesele samnom 🥳
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Znaci ginekolog je sad javio da je beta 101,zato se jos nista nije vidjelo..narucio me opet za srijedu..ali ipak je rekao da se jos ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..nadam se da ce sve biti u redu🙏
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Luna, moguce je da ti je manja trudnoca, pricekaj nalaz krvi, drzim fige
Ana1987 ja bi isto na guzicu progovorila 🤣 a nisam nikome rekla jos, samo muz i ja znamo.
Cure pije li neka od vas dodatno vitamin d? Ja sam pila jedno vrijeme jer sam imala insuficijenciju a sad ne znam da li su mi takve doze previsoke. Ma najbolje zapravo da odem izvaditi opet 🤣
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Avica, ja sam pila, al sam prestala jer sam se prepala da mi mozda ne treba. Dobila sam ga od liječnika kad sam imala mozda koronu (kazem mozda jer me tek 11 dan slalo testirati).
Pijem samo solgar folnu do pregleda.
-------------
Prijavljujem 🤢 isla ispraznit tutu od malog i bljaaaaa
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Jutrooo!
Ja nisam najbolje spavala, sinoc bilo malo muka rekoh nije valjda opet glad jer sam večerala i sve al se smirilo. Naravno dizanje za piškenje po noći je klasika 😅
Jutro naravno kruljenje, odmah nešto u usta.
Kakva vam je probava cure? 😂
Lucija 16.12.2021.💗
Avica, ja sam pila, al sam prestala jer sam se prepala da mi mozda ne treba. Dobila sam ga od liječnika kad sam imala mozda koronu (kazem mozda jer me tek 11 dan slalo testirati).
Pijem samo solgar folnu do pregleda.
————-
Prijavljujem 🤢 isla ispraznit tutu od malog i bljaaaaa
I ja sam prestala s vitaminom D, samo folnu od solgara pijem do prvog pregleda😁
Lucija 16.12.2021.💗
Freya, ko u grlice 😂
Garava, Split 🙋♀️ A ti?
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Mislim da cu ja opet izvaditi razinu vitamina d, ne znam koliko brzo vrijednosti rastu a bas mi je nisko bilo I jos sam u meduvremenu koronu imala.
Probava nikakva, mislim da mi je to prvi simptom 🤣
Cure vec ste pricale o bolovanju, ja si bas mislim da li bi bilo dobro otici na bolovanje s obzirom da sam imala losa dva prethodna iskustva. Iako nijednom nisam imala krvarenja pa ni sama ne znam da li je potrebno ili korisno. Sigurno bi mi dali da trazim, ali ni sama ne znam.
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Sortiraj odgovore
Najstariji