Bok cure,jucer sam bila na prvom ultrazvuku i sad sam malo zabrinuta. Trebala bih biti 5 tjedana trudna ali ginekolog jucer bas nista nije vidio na ultrazvuku..vadio mi je krv pa ce mi danas javiti rezultate..dali se trebam brinuti jeli moze biti vanmaternicna trudnoca ili je mozda ipak jos prerano da se nesto vidi??
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Dobro jutro!
Kod mene klasično buđenje u noći za wc. To mi je valda krenulo i prije plusa 😅😅 A onda se nisam mogla namjestiti, pa mi je muž hrkao, mala zviždala dok spava...
Imamo dane kad spavamo svi skupa, kad smo nas dvije u njenoj sobi i kad je svatko u svom krevetu. Inače kad svi skupa spavamo ja nakon wc-a odem kod nje u sobu. Noćas mi se nekako nije dalo, pa sam ih oboje gurala da se okrenu da prestanu 🤣🤣
Idem pokušati biti korisna malo dok ne moram početi s poslom.
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Luna nemam iskustva s tako ranim UZV, ali mislim da bi se trebala vidjeti gestacijska vrećica. A vanmaterničnu mogu vidjeti na UZV. Nadam se da će nalaz krvi pokazati da je ipak sve u redu.
Garava i ja već vidim da mi je teško ustati se u 7. Baš sam jutros razmišljala da nemam pojma kako ću ako se opet budem morala ustajati u 6 i već prije 7 kretati na posao.
Bela_le nadam se da ti neće ta krv često, nego da je nešto ovako jednokratno.
Nije da se hvalim, ali kod mene je vrijeme super
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bubat i ja sam gluposti sanjala, al sam toliko premorena da mi nije smetalo da opet zaspe, ko puh sam u zadnje vrijeme, sam bi jela i spavala
Luna mislim da se ne trebas brinuti, jos je dosta rano, mene je dr narucila za prvi pregled tek sa 7 tjedana
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sarita kod tebe veselo, moja smizla od kad je presla u svoju sobu ne zeli kod nas u krevet, al bar jesnom kroz noc nas zove da dodemo kod nje
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Luna, nemoj se stresirati jos pogotovo ako ti ciklusi variraju, vjerojatno je manja trudnoća nego prema ZM. Ja sam bila kao u 6tt na uzv i vidjela se gestacijska samo, a zapravo sam bila manje trudna. Kasnija ovulacija bila.
Zasto si bila ovako rano? U prvoj trudnoći sam tek s 8tt prvi put isla
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Luna da, možda je i nešto manja trudnoća od 5tt. A u početku je jako velika razlika i u par dana. Vjerujem da će to biti sve u redu <3
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bela_le ona je sama odlučila otići u svoju sobu i jedno vrijeme je stvarno tamo spavala. Onda je došao period kad bi pred jutro došla kod nas. A sad je u nekom periodu da nema šanse da će zaspati bez mene. Kaže muž nek odem spavati kod nje, pa se vratim kad zaspi. A nije mu jasno da ja zaspim prije nje
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Imala sam prvi termin za pon. Al ovaj tjedan nisam mogla ici raditi zbog mucnina pa sam vec jucer bila na pregledu..zadnju mengu sam imala 18.03. a inseminaciju 30.03. vidjet cemo sto ce reci nalaz krvi..bas me strah vanmaternicne trudnoce..🥵
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Bela i Sarita, vaši u svojim sobama, a moj se jos uvijek uspava na meni, onda ga ja prevalim u njegov krevet (spojen je s nasim), ako se slucajno probudi tijekom noci, opet on na mene i tako zaspe. Ne na mene nego na sisi 🥴
Njegova sisi 🤯
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Sortiraj odgovore
Najstariji