Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romale
    19. Travanj 2021. 20:39

Bela_le

Romale

Bela_le

Romale

Bela_le

Sarita_00

Belakad god bi radila KKS je i šećer bio tu, a i vjerojatno si radila ogtt negdje oko polovice trudnoće, ono kad ti vade krv, pa piješ ono slatko i onda ti još jednom ili dva puta kroz dva sata vade krv. Makar mi je ogtt čak bio i u redu, ali su mi rekli da ipak malo pripazim.

Vadila sam krv sam na pocetku, tu mi je vadila i secer i bio je povisen, ona mi je bez pitanja u trudnicku napisala da sam jeka, a ogtt stvarno nisam vadila i jos se cudila kako nisam, kasnije sam cula da ima par dr tu u Osijeku koji uopce ne salju 🤦‍♀️

Iz Os si?

Da, jesi i ti?

Jesam, ovu trudnoću ću vodit privatno kod dokt. Kasača… Zvat samo socijalnog za uputnicr i to je to, uopće mi se ne da kod njega ić

Ja sam mislila ici privatno al mi je okej za sad dr na prvu odreagirala kad sam joj se javila da sam trudna pa cu joj dat priliku, lako odem kod privatnika.. iz kojeg dijela si?

Sjenjak, a ti

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

Bela_le
    19. Travanj 2021. 20:48

Romale

Bela_le

Romale

Bela_le

Romale

Bela_le

Sarita_00

Belakad god bi radila KKS je i šećer bio tu, a i vjerojatno si radila ogtt negdje oko polovice trudnoće, ono kad ti vade krv, pa piješ ono slatko i onda ti još jednom ili dva puta kroz dva sata vade krv. Makar mi je ogtt čak bio i u redu, ali su mi rekli da ipak malo pripazim.

Vadila sam krv sam na pocetku, tu mi je vadila i secer i bio je povisen, ona mi je bez pitanja u trudnicku napisala da sam jeka, a ogtt stvarno nisam vadila i jos se cudila kako nisam, kasnije sam cula da ima par dr tu u Osijeku koji uopce ne salju 🤦‍♀️

Iz Os si?

Da, jesi i ti?

Jesam, ovu trudnoću ću vodit privatno kod dokt. Kasača… Zvat samo socijalnog za uputnicr i to je to, uopće mi se ne da kod njega ić

Ja sam mislila ici privatno al mi je okej za sad dr na prvu odreagirala kad sam joj se javila da sam trudna pa cu joj dat priliku, lako odem kod privatnika.. iz kojeg dijela si?

Sjenjak, a ti

Donji grad

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• buducamama2021
    20. Travanj 2021. 07:23

freya_444

Sarita_00

Ana dobrodošla ❤️ Mi se znamo sa proljetnica 😉
    Freyamene je sinoć bolilo i danas. Danas baš dosta. Ali smirilo se i za sada je ok.

Ma da i meni dođe ponekad. Kad se tako naglo dignem, al stane brzo. Neugodna bol, al kratkotrajna.
    A sta pijete od prenatalnih vitamina? Ja sam još uvijek samo na folnoj od solgara.

I ja sam jos uvijek na folnoj od solgara isto kao i ti
    Meni se ta bol desava kada se dugo krecem i dok sam vise aktivna pa me ona vise boluckaju jajnici i zateze dolje, ali nista previse

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

Sarita_00
    20. Travanj 2021. 07:50

Pregledi  🥰
    BubaT - 26.4.
    Sarita_00 - 27.4.
    nelanr - 29.4. 
    Romale - 29.4.
    anameri - 30.4.
    freya_444 - 30.4.
    Bela_le - 3.5.
    Taya - 5.5.
    Ana1987 - 18.5.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bela_le
    20. Travanj 2021. 08:59

freya_444

Sarita_00

Ana dobrodošla ❤️ Mi se znamo sa proljetnica 😉
    Freyamene je sinoć bolilo i danas. Danas baš dosta. Ali smirilo se i za sada je ok.

Ma da i meni dođe ponekad. Kad se tako naglo dignem, al stane brzo. Neugodna bol, al kratkotrajna.
    A sta pijete od prenatalnih vitamina? Ja sam još uvijek samo na folnoj od solgara.

Ja isto jos uvijek pijen samo folnu od solgara, planiram tako do 12. Tjedna pa onda uzet neke prenatale
    Kako ste mi danas?
    Ja sam vecerala domacu pastetu od sardina i toliko mi je bilo muka cijelu noc, nista nisam spavala, dok ne rodim ne jedem ribu 🙅‍♀️

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Joja 🙏
    20. Travanj 2021. 09:43

Taya kako si nam danas? Samo miruj i bit ce dobro... 💙
    Sarita mozes me pisati za pregled 23.4. 🌹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    20. Travanj 2021. 09:51

Dobro dosle nove trudnice 🌹🌹🌹🌹🌹
    Sve nas je vise ovdje hehehe... Nek su nam uredne i školske trudnoce 
    ____
    Ja pijem solgarovu folnu.... Osim nje, koristim imunomed i propolis (al bitno je kupiti bez alkohola) za imunitet u ovim glupim vremenima korone!!.... Planirala sam kupiti i vitamin d3. Do trudnoce sam pila onaj od 4000 jedinica al citam po netu i pise da je to previse za trudnocu... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• avica
    20. Travanj 2021. 09:53

Drage cure, priključujem se s jako friškim + od neki dan! Veselim se druženju i nadam se da će sve biti okej ovaj put. Inače pijem Novalac još od ranije, dobila sam sad terapiju Duphaston radi prethodnih iskustava i aspirin.

Prvi pregled mi je 06.05.

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

BubaT
    20. Travanj 2021. 10:16

Puno se puni tema 🥰 
    Dobrodošle cure 🥳

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

freya_444
    20. Travanj 2021. 11:05

Dobrodošle cure 💞💞🤗

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.