Jel vas bole leda? Mene uhvatila danas, donji dio kao da sam 35 tjedana trudna, a ne 5 hahaha, morat cu pocet nesto lagano vjezbati
Mene bole ledja samo ako duze vremena stojim ili sam aktivna duze, a ovako kad odmorim cim osjetim potrebu, nisu
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Pozdrav, cure!
relativno sam friška na forumu, kao što sam i relativno friška trudnica. Pisala sam malo na čekanju bete nakon transfera, a sad bih se prebacila tu k vama ako me primate. Ovo mi je prva trudnoća nakon prvog mpo postupka, vratili smo 2 zametka. Danas sam bila na prvom uzv i još uvijek mi je sve nestvarno. Oba zametka su se primila, ali dr misli da će jedan odustati. Drugi je zato super i zasad sve kako treba. Moram priznati da uopće nisam očekivala da će se oba primiti pa sam sad malo tužna što taj drugi odustaje, a istovremeno paranoična hoće li sve biti u redu s prvim. Imam 39 godina i svjesna sam svega što može poći po zlu, ali nadam se da će nam sve ići dobro kako je i dosad išlo. Inače, po kalendaru je i moja beba još uvijek jesenska (prvi tjedan prosinca), ali meni je prosinac nekako oduvijek zima, a i radije bih bila tu s vama koje ste jednako friške trudnice kao i ja. :)
Dobrodošla ginger 🥰
Misli pozitivno 🙋♀️♥️
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Ginger dobrodošla ❤️ Tko zna, možda i taj koji odustaje ipak iznenadi 🤞 Samo razmišljati pozitivno i da će biti sve redu.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
U načelu stvarno jesam pozitivna, slušam doktora i idem dan po dan. Zasad je sve nekako išlo dobro, prvi postupak i odmah se primilo tako da nekako iskreno vjerujem da će do kraja sve biti okej.
ginger39 dobrodošla 😄 nadam se da će sve biti u redu.. Samo pozitivno razmišljaj.. ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Jel otvara ginekolog odma bolovanje, na prvom pregledu ili kasnije. Ili ovisi o stanju trudnice
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Romale ja mislim da može odmah na prvom pregledu ako se pokaže potreba. Ako je u pitanju neki teži posao, povijest trudnice... Mislim da tu nisu toliko teški za dati bolovanje.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Romaleja mislim da može odmah na prvom pregledu ako se pokaže potreba. Ako je u pitanju neki teži posao, povijest trudnice… Mislim da tu nisu toliko teški za dati bolovanje.
Pa radim na pumpi, tu su i boce, teske stvari.. Sad sam poštedjena toga ali ipak bolje mir. Sad je više nego ikad sačuvati mir, ne zivcirat se i mislit na bebu
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Sortiraj odgovore
Najstariji