Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    19. Travanj 2021. 16:25

Taya drago mi je da je sve u redu s bebicom ❤️ Nadam se da će se i taj drugi hematom uskoro s smanjiti i povući. Baš nam nekako ovih dana naopako ide...
    Joja meni je po tom dečko. Ali bi po tom i moja cura trebala biti dečko 🤣 
    Sad jedva čekam uzv da vidim po tome. U prvoj trudnoći mi se to pokazalo točno. A otkucaji su na prvom pregledu bili baš visoki i to isto kažu da je cura. Pa me baš zanima sada 🥰

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    19. Travanj 2021. 16:27

E da, u Lidlu sam si kupila haljinu 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sunny29
    19. Travanj 2021. 16:50

Hej drage moje, nakon godinu dana pokušavanja, prošlomjesečnog spontanog, mjesečnica mi je kasni 5 dana, cijelo vrijeme imam mrlje smećkaste. Danas sam posljepodne napravila test. Neznam da li je rano da se radujem ❤️ dvije crtice su mi se pojavile ❤️

Taya_
    19. Travanj 2021. 17:13

Hvala vam cure.. Divne ste.. 🥰

Sunny29 dobrodošla i čestitke na ➕ svakako provjeri s gin ove smećkaste mrlje s obzirom na prošli spontani .. nadam se da će ovaj put biti sve u redu.. 😘
    anameri i BubaT jaoo žene.. vi se još mučite i sa bockanjem 💉..😬 mene od same pomisli na iglu prolaze trnci..  svaka vam čas na tome.. što sve treba proći da se dobije 👶

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

19. Travanj 2021. 17:58

meni mucnine izgleda upravo pocinju danas mi je bas lose bilo od piletine i samo mi povrce i voce prija

Sarita_00
    19. Travanj 2021. 18:11

Sunny dobrodošla ❤️ Slažem se s gore napisanim, možda bolje provjeriti te mrlje. 
    Nelanr znači kod tebe isto 6tt prekretnica. Želim ti da ti što blaže budu i da što prije prođu. 
    Meni danas samo prolazi pecivo. 
    E sad, mene strah da mi ne gine gestacijski dijabetes. Prije prvog poroda su me pitali jesam na dijeti zbog šećera. U knjižici mi je bio upisan GUK 5,1, a trudnicama se tolerira max 5. Beba je bila 3950, što nije pretjerano, ali opet je dosta. I to što sam dobila 20 kg. U 12. mj mi je GUK bio 6, a u 2. mj 5,7. S tim da sam oba puta dan ranije vodila računa što jedem. Normalno je gornja granica 6, tako da sam i tu već bila ono... Tako da ja sad na iglama čekam prvo vađenje krvi i nalaz. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

19. Travanj 2021. 18:16

mene brine sto dugo gladujem i znam da to nije dobro al ja nemam nikakve zelje za hranom pojedem vocku, tikvicu, krompir ostalo nista

freya_444
    19. Travanj 2021. 18:26

Taya, drago mi je da ste ti i bebica dobro 💞
    Ja bi prema ovom kineskom čudu trebala nosit curicu, vidjet ćemo 💖🤩
    Sarita, ja sam si uzela haljinu isto, top i hlače 💪

Lucija 16.12.2021.💗

BubaT
    19. Travanj 2021. 18:27

Sunny, dobro nam dosla 🥰 slazem se s curama da provjeris smeđarenje 🙏
    Taya, ma sve se izdrzi. Prvih par injekcija sam bila uplasena, pikala se samo doma sama, mir tisina, aaa onda vani, u autu, na plazi, kod prijatelja 😂😂

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

freya_444
    19. Travanj 2021. 18:28

Cure, da li vas ponekad stegne onako dole u području jajnika? Mene ponekad kad ležim pa se naglo dignem, al nije stalno onako. Ja si mislim vjerojatno bebolino si radi mjesta lijepo dolje 😄🤗

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.