Belakad god bi radila KKS je i šećer bio tu, a i vjerojatno si radila ogtt negdje oko polovice trudnoće, ono kad ti vade krv, pa piješ ono slatko i onda ti još jednom ili dva puta kroz dva sata vade krv. Makar mi je ogtt čak bio i u redu, ali su mi rekli da ipak malo pripazim.
Vadila sam krv sam na pocetku, tu mi je vadila i secer i bio je povisen, ona mi je bez pitanja u trudnicku napisala da sam jeka, a ogtt stvarno nisam vadila i jos se cudila kako nisam, kasnije sam cula da ima par dr tu u Osijeku koji uopce ne salju 🤦♀️
Iz Os si?
Da, jesi i ti?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ana dobrodošla ❤️ Mi se znamo sa proljetnica 😉
Freyamene je sinoć bolilo i danas. Danas baš dosta. Ali smirilo se i za sada je ok.
Ma da i meni dođe ponekad. Kad se tako naglo dignem, al stane brzo. Neugodna bol, al kratkotrajna.
A sta pijete od prenatalnih vitamina? Ja sam još uvijek samo na folnoj od solgara.
Evo ja sad morala leći jer baš opet osjetim da me boli 🙄
Neki dan sam uzela Almagea Prenatal. Jučer stalno podrigivala ribu i nikako mi nije bilo jasno zašto kad sam ju zadnje u petak jela. Dok mi jutros kad sam ih popila i opet podrignula ribu nije palo na pamet da te kapsule imaju i riblje ulje 😅😅
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ana dobrodošla ❤️ Mi se znamo sa proljetnica 😉
Freyamene je sinoć bolilo i danas. Danas baš dosta. Ali smirilo se i za sada je ok.
Ma da i meni dođe ponekad. Kad se tako naglo dignem, al stane brzo. Neugodna bol, al kratkotrajna.
A sta pijete od prenatalnih vitamina? Ja sam još uvijek samo na folnoj od solgara.
ja samo folnu neku sa iherb ali ona u sebi ima i b6 i b12 pored b9 pa je valjda to ok
Ja pijem jos uvijek solgar folnu, kasnije cu neke za trudnice, novalac sam prosli put.
Odakle ste ostale cure?
Split 🙋♀️
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Belakad god bi radila KKS je i šećer bio tu, a i vjerojatno si radila ogtt negdje oko polovice trudnoće, ono kad ti vade krv, pa piješ ono slatko i onda ti još jednom ili dva puta kroz dva sata vade krv. Makar mi je ogtt čak bio i u redu, ali su mi rekli da ipak malo pripazim.
Vadila sam krv sam na pocetku, tu mi je vadila i secer i bio je povisen, ona mi je bez pitanja u trudnicku napisala da sam jeka, a ogtt stvarno nisam vadila i jos se cudila kako nisam, kasnije sam cula da ima par dr tu u Osijeku koji uopce ne salju 🤦♀️
Iz Os si?
Da, jesi i ti?
Jesam, ovu trudnoću ću vodit privatno kod dokt. Kasača... Zvat samo socijalnog za uputnicr i to je to, uopće mi se ne da kod njega ić
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Iz Os si?
Da, jesi i ti?
Jesam, ovu trudnoću ću vodit privatno kod dokt. Kasača… Zvat samo socijalnog za uputnicr i to je to, uopće mi se ne da kod njega ić
Ja sam mislila ici privatno al mi je okej za sad dr na prvu odreagirala kad sam joj se javila da sam trudna pa cu joj dat priliku, lako odem kod privatnika.. iz kojeg dijela si?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji