Cure jel radite? Kad planirate otvorit bolovanje
Ako sve bude u redu, planiram tek od 1.9. na bolovanje. Radim u školi, pa mi je to nekako ok datum za otići.
Ja planiram od 1.5 na go, iskoristit do kraja. I onda na bo.Iskreno,jedva čekam da odem haha
Oo, pa ti ćeš onda brzo 😉😉 Ja se isto veselim, ali ću se ipak još malo strpiti.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ako sve bude u redu, planiram tek od 1.9. na bolovanje. Radim u školi, pa mi je to nekako ok datum za otići.
Ja planiram od 1.5 na go, iskoristit do kraja. I onda na bo.Iskreno,jedva čekam da odem haha
Pa mislim da će mi odma dat s obzirom na spontani, ts obzirom na moj posao
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Ja ću vidjeti kako se budem osjećala, prvo neka ja vidim srčeko pa ću biti mirna. Prošlu trudnoču sam išla sa 12 tjedana doma, jer mi sjedeći posao nije baš za moje probleme s venama a i stresno mi je malo. Moža ovog puta izguram ljeto radi plaće ..ali otom potom. Ne želim si unaprijed planirati
Nove cure dobrodosle ❤
Ja studiram pa ne mogu uzet bolovanje, ali sad zavrsavam trecu godinu pa ci barem cijelo ljeto imati mira, akao najveci mazohist nadam se u desetom mjesecu uposat diplomski redovno, tako sam i prvi put upisala faks i dva tjedna nakon pooroda krenula predavanja, veliko mi je sad olaksanje sto ce 99% biti online predavanja
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
ja studiram i za sad mi je super sto je sve online, a sledeci mjesec trebam poceti da radim pa se nadam da cu uspjeti izgurati ipak je kancelarijski posao pa mislim da mi ne bi trebao predstavljati veci problem 🤞
Romale evo ja sam zbog svoje situacije već, na komplikacijama od 7 tt, tj. službeno od jučer, prije sam koristila stari goo.. planirala sam radit što duže ali ne mogu.. Kad ti planiraš otvorit bolovanje?
little123 ja tako rano nisam imala takve simptome.. javili su se tek u 5tt a testić mi je pokazao sjenu čak na 9DPO.. A tebi kasni već 3 dana.. 🙏 napravi test što prije.. držim 🤞 da je pozitivan.. 😄
Avica vidim da piješ i Aspirin100.. Zbog čega ti je on propisan?
Joja ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Romale evo ja sam zbog svoje situacije već, na komplikacijama od 7 tt, tj. službeno od jučer, prije sam koristila stari goo.. planirala sam radit što duže ali ne mogu.. Kad ti planiraš otvorit bolovanje?
little123 ja tako rano nisam imala takve simptome.. javili su se tek u 5tt a testić mi je pokazao sjenu čak na 9DPO.. A tebi kasni već 3 dana.. 🙏 napravi test što prije..držim 🤞 da je pozitivan.. 😄
Joja ❤️
Aspirin sam dobila isto zbog prethodnih iskustava, zbog poboljsanja cirkulacije. Inace testovi za trombofiliju su mi svi bili ok.
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
little123 ja tako rano nisam imala takve simptome.. javili su se tek u 5tt a testić mi je pokazao sjenu čak na 9DPO.. A tebi kasni već 3 dana.. 🙏 napravi test što prije..držim 🤞 da je pozitivan.. 😄
Joja ❤️
Joja ❤️
Pa ja se nadam što prije. Znači radim na poslu da dodjem već zivcana tam, pucam po šavovima a sad mi se nije pametno zivcirat se zbog budala. 29.idem privatno a 22.sad idem kod socijalnog da mi otvori bo s obzirom na posao, prijašnji spontani. Mislim da će mi odma otvorit ili neznam kak to ide
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Joja ❤️
Mico i ja sam prvu sjenu imala 9dpo hehehe... 7dpo sam imala lagano imp krvarenje i tad sam znala da se nesto kuha 🤗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jel vas bole leda? Mene uhvatila danas, donji dio kao da sam 35 tjedana trudna, a ne 5 hahaha, morat cu pocet nesto lagano vjezbati
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji