Pozdrav cure,
evo da se prijavim i ja.
BiIa među proljetnim bebama 2018.
Jučer se javio plusić :D dva testa pozitivna. Pregled 18.05. a do tada se nadam da će biti sve u redu :D ž
Veselim se druženju
Ana, dobrodosla 🥰
Puni nam se grupica puni ♥️
Ja sam bila u jesenicama 2018 ♥️
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Ana dobrodošla ❤️ Mi se znamo sa proljetnica 😉
Freya mene je sinoć bolilo i danas. Danas baš dosta. Ali smirilo se i za sada je ok.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kako lijepo da se i sad družimo :D
Dosta nas je sad iz proljetnica trudno :D
Sunny dobrodošla ❤
Nelanr drzim fige da budu sto blaze i sto prije produ 🤞🤞
Sarita mene dr uopce nije slala vadit secer u prvoj trudnoci, a dobila sam 23 kile, bebica je bila 3030g pa valjd onda nisam imala, ali ovog puta cu trazot da me posalje
Freya i mene zna stegnuti, pogotovo ako se nekako krivo okrenem
Ana dobrodosla, ja sam bila u ljetnicama 2018
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela kad god bi radila KKS je i šećer bio tu, a i vjerojatno si radila ogtt negdje oko polovice trudnoće, ono kad ti vade krv, pa piješ ono slatko i onda ti još jednom ili dva puta kroz dva sata vade krv. Makar mi je ogtt čak bio i u redu, ali su mi rekli da ipak malo pripazim.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Belakad god bi radila KKS je i šećer bio tu, a i vjerojatno si radila ogtt negdje oko polovice trudnoće, ono kad ti vade krv, pa piješ ono slatko i onda ti još jednom ili dva puta kroz dva sata vade krv. Makar mi je ogtt čak bio i u redu, ali su mi rekli da ipak malo pripazim.
Vadila sam krv sam na pocetku, tu mi je vadila i secer i bio je povisen, ona mi je bez pitanja u trudnicku napisala da sam jeka, a ogtt stvarno nisam vadila i jos se cudila kako nisam, kasnije sam cula da ima par dr tu u Osijeku koji uopce ne salju 🤦♀️
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Belakad god bi radila KKS je i šećer bio tu, a i vjerojatno si radila ogtt negdje oko polovice trudnoće, ono kad ti vade krv, pa piješ ono slatko i onda ti još jednom ili dva puta kroz dva sata vade krv. Makar mi je ogtt čak bio i u redu, ali su mi rekli da ipak malo pripazim.
Vadila sam krv sam na pocetku, tu mi je vadila i secer i bio je povisen, ona mi je bez pitanja u trudnicku napisala da sam jeka, a ogtt stvarno nisam vadila i jos se cudila kako nisam, kasnije sam cula da ima par dr tu u Osijeku koji uopce ne salju 🤦♀️
Iz Os si?
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Ana dobrodošla ❤️ Mi se znamo sa proljetnica 😉
Freyamene je sinoć bolilo i danas. Danas baš dosta. Ali smirilo se i za sada je ok.
Ma da i meni dođe ponekad. Kad se tako naglo dignem, al stane brzo. Neugodna bol, al kratkotrajna.
A sta pijete od prenatalnih vitamina? Ja sam još uvijek samo na folnoj od solgara.
Lucija 16.12.2021.💗
O svašta. A vidjeti ćeš ovaj puta kako će biti. Znam da inače baš oko tog šećera cjepidlače...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji