Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana1987
    19. Travanj 2021. 18:43

Pozdrav cure,

evo da se prijavim i ja. 
    BiIa među proljetnim bebama 2018.

Jučer se javio plusić :D dva testa pozitivna. Pregled 18.05. a do tada se nadam da će biti sve u redu :D ž
    Veselim se druženju 

BubaT
    19. Travanj 2021. 18:46

Ana, dobrodosla 🥰
    Puni nam se grupica puni ♥️
    Ja sam bila u jesenicama 2018 ♥️

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Sarita_00
    19. Travanj 2021. 18:48

Ana dobrodošla ❤️ Mi se znamo sa proljetnica 😉
    Freya mene je sinoć bolilo i danas. Danas baš dosta. Ali smirilo se i za sada je ok. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Ana1987
    19. Travanj 2021. 18:52

Kako lijepo da se i sad družimo :D 
    Dosta nas je sad iz proljetnica trudno :D 

Bela_le
    19. Travanj 2021. 18:58

Sunny dobrodošla ❤
    Nelanr drzim fige da budu sto blaze i sto prije produ 🤞🤞
    Sarita mene dr uopce nije slala vadit secer u prvoj trudnoci, a dobila sam 23 kile, bebica je bila 3030g pa valjd onda nisam imala, ali ovog puta cu trazot da me posalje
    Freya i mene zna stegnuti, pogotovo ako se nekako krivo okrenem
    Ana dobrodosla, ja sam bila u ljetnicama 2018

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Sarita_00
    19. Travanj 2021. 19:03

Bela kad god bi radila KKS je i šećer bio tu, a i vjerojatno si radila ogtt negdje oko polovice trudnoće, ono kad ti vade krv, pa piješ ono slatko i onda ti još jednom ili dva puta kroz dva sata vade krv. Makar mi je ogtt čak bio i u redu, ali su mi rekli da ipak malo pripazim. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bela_le
    19. Travanj 2021. 19:12

Sarita_00

Belakad god bi radila KKS je i šećer bio tu, a i vjerojatno si radila ogtt negdje oko polovice trudnoće, ono kad ti vade krv, pa piješ ono slatko i onda ti još jednom ili dva puta kroz dva sata vade krv. Makar mi je ogtt čak bio i u redu, ali su mi rekli da ipak malo pripazim.

Vadila sam krv sam na pocetku, tu mi je vadila i secer i bio je povisen, ona mi je bez pitanja u trudnicku napisala da sam jeka, a ogtt stvarno nisam vadila i jos se cudila kako nisam, kasnije sam cula da ima par dr tu u Osijeku koji uopce ne salju 🤦‍♀️

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Romale
    19. Travanj 2021. 19:14

Bela_le

Sarita_00

Belakad god bi radila KKS je i šećer bio tu, a i vjerojatno si radila ogtt negdje oko polovice trudnoće, ono kad ti vade krv, pa piješ ono slatko i onda ti još jednom ili dva puta kroz dva sata vade krv. Makar mi je ogtt čak bio i u redu, ali su mi rekli da ipak malo pripazim.

Vadila sam krv sam na pocetku, tu mi je vadila i secer i bio je povisen, ona mi je bez pitanja u trudnicku napisala da sam jeka, a ogtt stvarno nisam vadila i jos se cudila kako nisam, kasnije sam cula da ima par dr tu u Osijeku koji uopce ne salju 🤦‍♀️

Iz Os si? 

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

freya_444
    19. Travanj 2021. 19:24

Sarita_00

Ana dobrodošla ❤️ Mi se znamo sa proljetnica 😉
    Freyamene je sinoć bolilo i danas. Danas baš dosta. Ali smirilo se i za sada je ok.

Ma da i meni dođe ponekad. Kad se tako naglo dignem, al stane brzo. Neugodna bol, al kratkotrajna.
    A sta pijete od prenatalnih vitamina? Ja sam još uvijek samo na folnoj od solgara.

Lucija 16.12.2021.💗

Sarita_00
    19. Travanj 2021. 19:24

Bela_le

Sarita_00

O svašta. A vidjeti ćeš ovaj puta kako će biti. Znam da inače baš oko tog šećera cjepidlače... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.