Pozdrav svim majkama i one koje će postati! :)
Zanima me dal je netko od vas imao slična iskustva kao ja pa ako mi možete pomoći barem da me malo smiri i ne gubim nadu..
uglavnom, zadnja menstruacija je krenula 22.5 i završila 27.5. Imala sam odnos 8.6. Iza toga nakon tri tjedna sam napravila test i pokazao mi se plusic ☺️
Nazvala sam ginekologa i rekao mi je pred koji dan da sam trudna 5+4 gm 4.8mm i vidljiv sitni embrionalni odjek pola mm.
Jučer sam isla kod jednog drugog ginekologa i pestrasio me da u ponedjeljak ako se ne bude vidjelo da moram uzet tabletu jer se ne vidi plod… pestrasio me skroz…
po mojoj procjeni, danas mi je 32 trudnoće od dana kada se desilo…
Nestrpljivo čekam svog ginekologa da dođem k njemu, molim ta savjet, hvala.. :)
Pozdrav cure!
Javljam vam se sa pregleda.
Piše ovako; 6 tjedana +5dana
U kavumu vidljiv gestacijskoj mjehurić u kojem je sitni plod 3.5 mm bez vidljive srčane akcije
Na desnom jajniku folikul od 18mm
Nema slobodne tekućine
Dijagnoza 020.0 prijeteći pobačaj
Savjetuje serijsku kontrolu BetaHCG danas i ponedjeljak.
Dali je moguće da je tjedan dana vise ?
Rekao mi je da su mogućnosti malene al da mi daje na vremenu još sljedeći tjedan..
Ne razumijem njihovi računanje pa ako mi netko može objasniti,hvala 😞
Drzim fige da bude sve ok ❤ Negdje na forumu sam čitala kako nekima u 7.tjednu srce jos nije kucalo, tek u 8.
Pia držim fige da sve bude u redu 🙏🏼
Cure imam jedno pitanjce ako mi možete dati savjet 😊 Jučer sam radila urinokulturu ( redovna kontrola ) , sve je u redu osim sto u zaključku piše : bakterijska flora koja upućuje na kontaminaciju vjerovatnog vaginalnog podrijetla . Nemam nikakve simptome , pretpostavljam da je normalno imati bakterije u trudnoći . Meni je pregled za 9 dana , jeli uredu čekati ili ? Uzimati probiotike ili neki čaj ? Iskustva ? Hvala vam puno 🥰
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Plod je 2.7 bio manji od mm a danas je bio 3.5 mm
Ginekolog mi je rekao da navodno u tom tjednu treba biti 7 mm i kucat već srce ... sporo raste..
pitala sam ga koje su mogućnosti da ne tjedan dana vise izračunato i rekao je da su mogućnosti svakakve..
Nije mi samo jasno njihovi računanje koliko si tjedna trudna.
Menstruacije su mi bile ovakve od 24 do 29.03, 23 do 27.04, 22 do 27.05 koja je ujedno bila i zadnja
Rekla sam mu da mislim da je tjedan dana vise i da je zapravo plod manji sad radi toga a rekao mi je da to nema veze kada je bio snošaj nego kada je bila ovulacija l da nejde od dana kada imao snošaj...
i kada gledam ovulaciju svoju, to se sve desilo 8.6
Toliko sam zbunjena, razočarana i ne znam vise ni sama kako se osjećam...
dugo smo htjeli to i pokosilo nas je odmah u startu.
😢
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Ginekolog mi je rekao da navodno u tom tjednu treba biti 7 mm i kucat već srce … sporo raste..
pitala sam ga koje su mogućnosti da ne tjedan dana vise izračunato i rekao je da su mogućnosti svakakve..
Menstruacije su mi bile ovakve od 24 do 29.03, 23 do 27.04, 22 do 27.05 koja je ujedno bila i zadnja
Rekla sam mu da mislim da je tjedan dana vise i da je zapravo plod manji sad radi toga a rekao mi je da to nema veze kada je bio snošaj nego kada je bila ovulacija l da nejde od dana kada imao snošaj…
Toliko sam zbunjena, razočarana i ne znam vise ni sama kako se osjećam…
😢
Da, gleda se ovulacija .. ja sam npr svaku znala jer su me jajnici rasturali... Al vidjet ćeš sve na beti, daleka još tj dana i bit ćete pametniji ... 🤞 Da bude sve ok
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hellou drage trudnice 🙋♀️
Bas ste se raspisale ovih dana, pokusavam pohvatati sve zaostatke.
Drago mi je procitati da svima pregledi proticu uredno. Takodjer, cestitam svim mamama na malim curicama i deckicima 💞
Bas se prosirila grupa 😊
Primijetih da me nema na spisku za porod pa Bela ili Freya ako mozete stavite da je 09.02. Nije jos zvanican, ali se lako da promijeniti.
Bruna super je pa je hematom ispod bebe, strpi se jos malo. Vjerujem da nije lahko mirovati pored jos jednog djeteta, ali sve ce to brzo proci 🥰
Ni ja ne povracam, ali me love mucnine jos uvijek.
Trenutno sam na - 1kg, jer kad me popuste tjeram se da nesto pojedem.
Jucer sam uzela malo donata i ne mogu vam opisati kako mi se smucilo, a nisam mogla povratiti.
Tek sam nakon 3 sata dosla sebi 😩
Ja pijem methyl folat, mg malat i ponekad probiotik.
Tjeram se kad mogu neke prirodne pripravke da unosem u sobe, ali mislim da cu ubrzo kupiti i neke vitamine za trudnice jer nemam apetita kao inace nit jedem kako treba.
Ginekolog mi je rekao da navodno u tom tjednu treba biti 7 mm i kucat već srce … sporo raste..
Rekla sam mu da mislim da je tjedan dana vise i da je zapravo plod manji sad radi toga a rekao mi je da to nema veze kada je bio snošaj nego kada je bila ovulacija l da nejde od dana kada imao snošaj…
Toliko sam zbunjena, razočarana i ne znam vise ni sama kako se osjećam…
😢
Odakle mu to, ja sam na pregled isla sa 6+5 i plod je bio 4mm.
Ne gubi nadu, bit ce sve u redu ❤️
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
PiaBuu stres, prehladica isl.mogu pomaknut ovulaciju za 5 dana, a spermiji mogu zivit par dana. Nemoj prerano ocajavati.
Curke☺️ ja sam s proljetnica!
Ako ste u potrazi za malim cupavim medvjedicem ili znate nekog ko je, rezervirajte ga na vrijeme🥰
https://www.njuskalo.hr/psi/chow-chow-stenci-oglas-34978007
Pia držim fige da sve bude u redu 🙏🏼
Cure imam jedno pitanjce ako mi možete dati savjet 😊 Jučer sam radila urinokulturu ( redovna kontrola ) , sve je u redu osim sto u zaključku piše : bakterijska flora koja upućuje na kontaminaciju vjerovatnog vaginalnog podrijetla . Nemam nikakve simptome , pretpostavljam da je normalno imati bakterije u trudnoći . Meni je pregled za 9 dana , jeli uredu čekati ili ? Uzimati probiotike ili neki čaj ? Iskustva ? Hvala vam puno 🥰
Mozes li poslati nalaz ginekologu ili ga nazvati pa te mozda uputi da ponovis? Bitno je uzeti srednji mlaz urina, odnosno najprije 4-5 sekundi mokriti van casice i onda nakon tih par sekundi u casicu. Na taj nacin uzorak nije oneciscen bakterijama iz rodnice i oko mokracne cijevi. Ne znam moze li to utjecati na nalaz urina pa najbolje da se javis ginekologu, vjerujem da je nalaz uredan :) Kod mene su sva 3 uzorka bila sterilna, bojala sam se da necu ispravno uzeti uzorak jer nekad doslovno urin iscuri u kapima ili svugdje a ne u jednom mlazu 🙈
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
PiaBuu drzim fige 🤞🤞, javi nam se
Teeny sorry, vjerojatno si mi promaknula, odmah te dodam
Cure ako tako vidite da vas nema na popisu sam napisite, odmah stavljam 😊
👩 23