pozdrav i od nas🌻
ja evo kao radim, a koncentracija mi ima minus vrijednosti😅 sinoc htjedoh jos update o nasem testu napisati i zaspala s mobitelom u rukama😂 u svakom slucaju dolazi nam kromosomski zdrav decko😃 malo je bilo razocarenja, jer smo nekako se bili pripremili da je cura (iako sam ja uporedjujuci prve dve trudnoce bila sigurna da je decko) pogotovo curka nije sretna s bratom - ona je "narucila" sestru i da se zove Ana ali izgleda meni moja Ana nije sudjena😅 (ja sam nju htjela nazvat Ana ili Emilia pa muz nije htjeo ni da cuje) tako da smo i mi sada u velikim diskusijama oko imena, muzu se nista ne svidja, kaze on bi neko americko🤦♀️ rekoh nema ni teoretske sanse. bit ce veselo u svakom slucaju….😂😂😂
idem sad vidjet sto ste pisale dok mi ne pocne zoom sastanak, a necu uklucit kameru pa cu i dalje ovdje skicat😂
Cestitke za bracu 💙
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
PiaBuu i Teja - moguće da ste imale kasniju ovulaciju il oplodnju i držim fige da sve bude u redu🤞🍀🐞🤰. Meni se s 5+2 vidjela sitna točkica. Ginićka me uzastopce uspitivala jesam li možda imala kasniju ovulaciju, malo nešto frkala nosom, pa počela govoriti u stilu da se ponekad plod ne razvija dalje, da ako se to desi nisam ja kriva 😱... naručila me na pregled za 2 tjedna, dva najsporija tjedna mog života, dani su se činili ko godine, ja sam potrošila kile živaca na kraju sasvim bespotrebno jer je na 7+2 kucalo srce. Tako da se opustite do iduceg pregleda i pijte folnu, naravno 😊
TeJa sretno i dobrodosla 💗
PiaBau drzim fige da sve bude kako treba i samo budi strpljiva. Nadaj se najboljem i nemisli lose. Ja sam tek ➕ vidjela 37 dan uvjerena da nista ni od te ture... umirala od straha jel sve ok nit sam se radovala niti ista dok nisam dosla na pregled tek nakon najduzih 18 dana al onda sam bila mirna jer je sve bilo ok i vidjela sam svojim ocima i cula 💗 kako kuca. Zato drzi se i samo pozitivno i nadam se da cemo se druzit jos dugo ovdje 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Bumbasor uzivaj na moru... bas si me nasmijala.... ja sam odustala bila nakon tri pokusaja lezanja samo sto i kad zaplivam samo me okrene kao bure na leđa... al gledam to pozitivno jer je mojima to pre smjesno bilo a meni nepreostaje nego da plutam ubuduce 😉 s obzirom da moram mirovat eto vec 10ti dan nisam ni vidila more al se nadam da cu uskoro jer je rekla malo smijem ako nije daleko i odma u hlad lezat 😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Evo link ponovno.
https://ibb.co/VtNz4sZ
https://ibb.co/Qbs4wBz
evo Bruna samo za tebemalo je nezahvalno tako objasnjavati na "staticnoj" slici nesto sto nisi sam gledao, ali se nadam da ce tebi malo pomoc i smirit te. UZ je radjen vaginalno, ne? pogledaj sliku, meni izgleda da je gornji dio slike prema vagini i ono sto sam crveno zaokruzila je hematom - relativno daleko od bebe i prema vagini, znaci ISPOD bebe. vjerovatnoca da bi taj hematom povukao i bebu je jako mala!
Da, tako je i meni dr samo pokazala
- ovo je plod, ovo hematom.. al nisam skužila što je gdje, ovaj odnos gore-dolje... Uzv je vaginalni bio, da 😁 hvala ti puno! Skroz si me smirila ❤️❤️❤️
Smedarim još uvijek, to mi je i rekla da budem, al stvarno mirujem, hranu u krevet dobivam, idem jedino iz kreveta 7 koraka do WC i natrag... Zivcira me jedino, pri određenim pokretima kao probadanje dolje i pritisak... Al proći će i to, nadam se 🥰
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
PiaBuu i Teja - moguće da ste imale kasniju ovulaciju il oplodnju i držim fige da sve bude u redu🤞🍀🐞🤰. Meni se s 5+2 vidjela sitna točkica. Ginićka me uzastopce uspitivala jesam li možda imala kasniju ovulaciju, malo nešto frkala nosom, pa počela govoriti u stilu da se ponekad plod ne razvija dalje, da ako se to desi nisam ja kriva 😱… naručila me na pregled za 2 tjedna, dva najsporija tjedna mog života, dani su se činili ko godine, ja sam potrošila kile živaca na kraju sasvim bespotrebno jer je na 7+2 kucalo srce. Tako da se opustite do iduceg pregleda i pijte folnu, naravno 😊
Kod mene je ovulacija bila kasnije 99% jer mi ni inače ciklusi nisu bili redovni,odnosno meni je ciklus na 34-36 dana..bit će to dugih dva tjedna ali vjerujem da će bit sve ok ❤️
Folnu sam počela pit kad smo počeli raditi na bebi,tako da evo već pijem drugu bočicu..
Kada ste počele uzimati vitamine za trudnice, novalac ili slično?
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
PiaBuu i Teja - moguće da ste imale kasniju ovulaciju il oplodnju i držim fige da sve bude u redu🤞🍀🐞🤰. Meni se s 5+2 vidjela sitna točkica. Ginićka me uzastopce uspitivala jesam li možda imala kasniju ovulaciju, malo nešto frkala nosom, pa počela govoriti u stilu da se ponekad plod ne razvija dalje, da ako se to desi nisam ja kriva 😱… naručila me na pregled za 2 tjedna, dva najsporija tjedna mog života, dani su se činili ko godine, ja sam potrošila kile živaca na kraju sasvim bespotrebno jer je na 7+2 kucalo srce. Tako da se opustite do iduceg pregleda i pijte folnu, naravno 😊
Kod mene je ovulacija bila kasnije 99% jer mi ni inače ciklusi nisu bili redovni,odnosno meni je ciklus na 34-36 dana..bit će to dugih dva tjedna ali vjerujem da će bit sve ok ❤️
Folnu sam počela pit kad smo počeli raditi na bebi,tako da evo već pijem drugu bočicu..
Kada ste počele uzimati vitamine za trudnice, novalac ili slično?
Ja sam elenatal pocela piti s 5 tjedana trudnoce, jer od povracanja doslovno nista nisam mogla zadrzat u sebi, pa su mi preporucili u ljekarni da uzimam vitamine. Za tjedan dana cu prijeci na elebaby, one idu od 12.tjedna.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ja sam počela nakon pregleda sa novalacom.... Iako mi dokica preporučila inofolic, ali je u obliku praška koji se topi u vodi, pa mi to užasno želudac diže, a i bez toga me mučnine satiru.... Najgore mi što ne mogu povratiti, a slabooooooo..... Začarani krug, slabo mi kad sam gladna, a od mučnine ne mogu jesti.. i onda pojedem nešto pa mi još gore ... Zato jesam na -5kg
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ja sam počela nakon pregleda sa novalacom…. Iako mi dokica preporučila inofolic, ali je u obliku praška koji se topi u vodi, pa mi to užasno želudac diže, a i bez toga me mučnine satiru…. Najgore mi što ne mogu povratiti, a slabooooooo….. Začarani krug, slabo mi kad sam gladna, a od mučnine ne mogu jesti.. i onda pojedem nešto pa mi još gore … Zato jesam na -5kg
I meni svi ti praskovi dizu zeludac, jedva sam nasla magnezij a da nema okus narance 😀
Ja imam srecu da mi nakon 7 popodne mucnine prestanu pa veceru uspijem zadrzat. Tako da sam samo na -2kg
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Jao kad se sjetim mucnina u pocetku...udes u neku trgovinu di imaju ribu svijezu 🤮🤮🤢🤢 ili miris piletine uzaas... hah ali dobro danas smo 17+0 I sad me mucnine hvataju samo kad sam bas jako gladna
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Sortiraj odgovore
Najstariji