Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Margo
    09. Srpanj 2021. 22:36

TeJa

Pozdrav cure, ja sam obavila danas prvi pregled. Vidi se gestacijska vrećica ali nema ploda još, prerano je kaže dr.. Po izračunu sam 5+2…nadam se da će na sljedećem pregledu (22.07) bit vidljivo… Do onda vas pratim i čitam savjete..😘😘

Meni ti se s 5+4 vidjela gestacijska, a sa 6+⁵ plod i kucalo ❤️

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Visibaba07
    09. Srpanj 2021. 22:37

Jelenko93

TeJa isti slučaj sa 5+1 vidljiva ptavilna gestacijska vrećica, tjedan dana poslije 6+1 gestacijska, žumanjčana i maaali plod. Idući pregled sam imala sada sa 9+1 i sve se lijepo vidjelo

Suuuper ❤️ nadam se da će i meni bit tako.. 😃

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    09. Srpanj 2021. 22:38

Margo

TeJa

Pozdrav cure, ja sam obavila danas prvi pregled. Vidi se gestacijska vrećica ali nema ploda još, prerano je kaže dr.. Po izračunu sam 5+2…nadam se da će na sljedećem pregledu (22.07) bit vidljivo… Do onda vas pratim i čitam savjete..😘😘

Tjedan dana puno znači, jedva čekam čut srčeko❤️

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

PiaBuu
    09. Srpanj 2021. 22:41

Hvala vam, tražit ću da izvadim betu i javit vam kako je prošlo. Smirile ste me, hvala vam Vi divne žene :)

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

• Margo
    09. Srpanj 2021. 22:42

Zene drage, kako se borite s kiselinom i zgaravicom uz mucnine

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• Naki123
    09. Srpanj 2021. 22:45

Bumbasor

Vi mamice koje vec znate spol da li su vam rekli i na kojem jajniku je bilo zuto tijelo (corpus luteum)?
    Ja bas gledam u papire od prve 2 trudnoce i decki su iz desnog, a curka iz lijevog jajnika.
    I sad sam odmah pitala kumu kako je kod nje pa je i ona kopala po papirima i ista joj je stvar🤣🤣🤣
    Predpostavljam da to nema nikakve veze, cista slucajnost no svejedno malo baba Vanga zanimacija😊

Kod mene je decko :) i iz desnog je. Ocigledno ima 🤣

• Naki123
    09. Srpanj 2021. 22:47

TeJa

Margo

TeJa

Tjedan dana puno znači, jedva čekam čut srčeko❤️

Polako, kod tebe je uredno sve :) do 7 tjedna bi trebala cuti srce i vidjet plod. Neke cure cuju i u 8 sa kasnom ovulacijom. 

freya_444
    09. Srpanj 2021. 22:55

Margo

Zene drage, kako se borite s kiselinom i zgaravicom uz mucnine

Meni pomaže samo Donat mg za zgaravicu spaaaaas🤣🤣🤣💪💪

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    09. Srpanj 2021. 22:55

PiaBuu

Hvala vam, tražit ću da izvadim betu i javit vam kako je prošlo. Smirile ste me, hvala vam Vi divne žene :)

Bit će sve okej :) javi nam se kad izvadiš betu😘💞

Lucija 16.12.2021.💗

• Schinin
    09. Srpanj 2021. 23:12

hvala vam cure na lijepim zeljama ❤️ ma naravno ce se cura naviknuti, i ja sam htjela starijeg brata pa dobila mladju sestru 😂😂😂 vec je curka pricala s bebom/trbuhom i pitala je jel moze bit sestra 😂 ali je i obecala da ce dijelit igracke 😂
    Termin je 15.1, kad budes nekad listu stavljala Bela
    Bela nemoj se uopce uzbudjivat oko tih mjerenja, odstupanja +/- su normalna i zavisi i kako se izmjeri, kako je beba namjestena - nekad jednostavno ne mozes bolje izmjerit.
    Bruna zao mi je sto to prolazis  ali da te bar malo tjesim - hematom ispod bebe predstavlja puuuuno manju opasnost. 
    Anameri cestitke na dobrom pregledu i curki! oprosti ako previse zadirem, ali znas li uzrok za abruptio placentae???
    Bambina ne znam ti reci za web shop ali jesi probala bikini cut gacice? ja te nosim u trodnoci (inace ih ne volim)  jer mi fino zavrse ispod trbuha i nista ne stisce 😁
    Lori vidis to je ono sto sam vikala, u trudnoci bih definitivno uvijek vadila i hormone stitnjace (TSH principijelno nije hormon stitnjace nego hipofize) i samo te maltretiraju bezveze
    Jelenko ja definitivno ne bih prepisivala nikakava antibiotik kod sterilne urino kulture, nemoj se molim te uopce brinuti oko toga. Kakva prevencija??? Antibiotik djeluje tako da "ubija" bakterije (razliciti antibiotici imaju razlicite metode) a ako je urinokultura sterilna znaci da nema bakterija - sto onda zelis ubiti? a antibiotici ne bildaju imunitet, ne stvaraju za bakterije nepovoljnu floru (cak naprotiv)  tako da dat antibiotik u tom slucaju nema ama bas nikakvog smisla cak i nezeljen efekt! A leukociti su inace u trudnoci poviseni, to ne treba da te brine.
    Margo za zgaravicu probam gazirana pica, hladno mlijeko, bademi, pistacije, slani stapici, overdose magnesijuma, caj od komoraca, a ako nista od toga ne upali onda uzmem ranitidin a ako i to ne pali onda omeprazol 😅

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.