Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barcelona
    11. Srpanj 2021. 11:53

AnnaO

Cure pozdrav da se i ja javim skroz sam u neizvjesnosti od kad sam bila na pregledu…rekao je da vidi zumancanu vrecicu i da je ok po mjerenjima i narucio me 07.08. sto ispada subota jer je cijeli 7.mjesec na godisnjem. Zadnja menga mi je bila 26.04. pa je neka njegova racunica koju ne razumijem da mi je termin oko nove godine… ja sam izracunala da bi mogao biti u 1.mjesecu… molim vas pomoc oko toga… hvala…

Mislim da u tvom slučaju čak veljača 2022. Meni je zadnja menga bila 19.04., a prvi procjenjeni termin je bio 25.01.

AnnaO
    11. Srpanj 2021. 11:59

Pa da po upisu u te kalkulatore ispada mi u 2.mj termin.
    Da 26.04. je bila zadnja menga prvi dan.
    Uglavnom ne znam zbunjena sam a treca trudnoca 🤣

Barcelona
    11. Srpanj 2021. 12:05

Mozda ginica opalio ovaj toplinski val, pa malo bunca 😁

• nelanr_
    11. Srpanj 2021. 12:51

Da li ste vec poceli kupovati stvarcice za bebe ili je jos rano? Mi smo za sad uzeli par bodica u razlicitim velicinama dok su ova snizenja i kolica uveliko gledamo trazimo neka u normalnom cjenovnom rangu koja nisu teska jer mi valja nositi na 6 sprat bez lifta 😔 i uopce nisam pametna sta izabrati a izbor ogroman. Da li ce nam korpa uopce zimi trebati ili uzeti neku varijantu kisobran i jaje bez korpe jer zivimo u gradu punom smoga i cisto sumnjam da cemo zimi nesto previse u setnji. Ostale vece stvari cemo vecinom dobiti pa tu bar nemam brige kako je tako je 😂

boy 💙🌍

freya_444
    11. Srpanj 2021. 13:22

nelanr mi ćemo robicu većinom naslijediti, pa se time ne zamaram, eventualno ako nešto slatko vidim kupim al pokušavam što manje ☺🤣
    Mi gledamo polako kandidate za kolica.
    Jaje cemo naslijediti, preporuka: https://www.babycenter.hr/cybex-autosjedalica-grupa-0-aton-m-i-size-classic-beige-mid-beige-520002501-934392.html

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    11. Srpanj 2021. 13:23

Što se kolica tiče gledamo 2 u 1.
    Kandidati su nam Cybex Balios, Joie Versatrax i Bebetto Luca ili Tito 2 u 1. Za cybex i bebetto imam same preporuke, a cijenovno i funkcionalno su sve tu negdje 🙂🙃

Lucija 16.12.2021.💗

Bruna257
    11. Srpanj 2021. 13:29

Pozz ženskice...

Ja sam danas Strgana,premorena... Samo bi spavala, uopće ne funkcioniram... Nit mogu jest kak se spada,ma ništa.... Bit će bolje 🤣
    Stvari za bebu... Hmmm nešto malo sam gledala, al neću još ništa, prerano mi puno za to... Sa curku smo počeli kupovati kad sam bila 4+ mj t... Kolica imamo i prezadovoljna sam bila njima-bebetto murano.. jedino novo jaje,jer je ovome rok 5god od prvog korištenja... Košara definitivno, kako smo u kući, u prizemlju mi je uvijek u košari spavala, dosta dugo...  Odlučila sam kupiti jedino nosiljku ergobaby Omni 360, kad dode vrijeme... I sad jedino razmatram koje dudice bi uzela... Ostale sitnice sam nakupovala u prvoj t, kindić koji nikad nismo koristili jer nije htjela,bočice i izdajalica koje su još sada nove i upakirane u kutijama 🤣🤦 postepeno ću razmišljati što i kako .. ehh da, def uzimam podlogu za igru nubelino, neku ljuljačku/ležaljku za bebu tipa tiny love ili sl... Ostalog imam i više nego dosta 🤪😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Slee
    11. Srpanj 2021. 13:52

Meni je jos prerano za kupovati, planiram poceti gleduckati tamo negdje na jesen, u 9. mjesecu. Meni je prva beba i pojmaaaa nemam sto sve treba. Postoji li neki popis stvari na netu, sto obavezno moram imati? Neke upute za nas novopecene 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Embarasada
    11. Srpanj 2021. 14:05

Ri

Pia držim fige da sve bude u redu 🙏🏼
    Cure imam jedno pitanjce ako mi možete dati savjet 😊 Jučer sam radila urinokulturu ( redovna kontrola ) , sve je u redu osim sto u zaključku piše : bakterijska flora koja upućuje na kontaminaciju vjerovatnog vaginalnog podrijetla . Nemam nikakve simptome , pretpostavljam da je normalno imati bakterije u trudnoći . Meni je pregled za 9 dana , jeli uredu čekati ili ? Uzimati probiotike ili neki čaj ? Iskustva ? Hvala vam puno 🥰

To znači da ćeš morati ponavljati, kontaminacija znači da uzorak nije dobar, ili si krivo dala ili su oni u labu nešto zbrckali. Uvjeti nisu bili sanitarni. Imala sam i ja taj slučaj. Više tekućine ne može odmoci u svakom slučaju. 

Bela_le
    11. Srpanj 2021. 14:14

Ja cu poceti pomalo robicu kupovati, nemam nista za deckica pa mi je lakse pomalo uzimati, slijedeci ponedjeljak se vracamo s mora pa cemo usput stati u zagreb u kupovinu skicnuti sta ima.. do sad sam kupila trenerkicu winnie pooh i vezicu za dudice pcelicu, a seka mu je kupila dudice
    Mi smo danas puna 4 mjeseca 😁, bas mi je proletilo, a imam osjecaj da ce ostatak bas sporo proci

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.