Ja planiram kupovati poneku stvarčicu samo jer ću sve naslijedit od sestre😅 A to što ću kupit će biti tamo poslije svatova, godišnjeg i radova doma, znači 10mj,polovica 10og🤞
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure koje ste već imale klince, je li vam se nešto pokazalo kao apsolutno bespotrebno od svih tih početnih stvarčica za bebu?
Cure koje ste već imale klince, je li vam se nešto pokazalo kao apsolutno bespotrebno od svih tih početnih stvarčica za bebu?
Nije da se bez tog ne moze, ali nama je puno pomogla ljulja za bebu, stavis ju unutra, ona se igra 10ak minuta i zaspi, super ako recimo trebas napravit rucak, a sama si s bebom
S obzirom da sam prvi put kombinirala dojenje i dohranu, napravila sam gresku pa sam prvo kupila malu bocicu, apsolutno nepotrebno jer sam kasnije svejedno morala kupiti veliku, tako da moja preporuka je odmah kupiti veliku, ako budete kupovali uopce
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Meni su se bočice, izdajalica, kindić i vrtuljak iznad kindića pokazali kao totalno propale investicije 🤣🤦
Spavala je sa nama, i bila sisoljubac punih 22 mj 💪
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
PiaBuu i Teja - moguće da ste imale kasniju ovulaciju il oplodnju i držim fige da sve bude u redu🤞🍀🐞🤰. Meni se s 5+2 vidjela sitna točkica. Ginićka me uzastopce uspitivala jesam li možda imala kasniju ovulaciju, malo nešto frkala nosom, pa počela govoriti u stilu da se ponekad plod ne razvija dalje, da ako se to desi nisam ja kriva 😱… naručila me na pregled za 2 tjedna, dva najsporija tjedna mog života, dani su se činili ko godine, ja sam potrošila kile živaca na kraju sasvim bespotrebno jer je na 7+2 kucalo srce. Tako da se opustite do iduceg pregleda i pijte folnu, naravno 😊
Ajme pa ovo je stvarno nepotrebno bilo. S 5 tjedana normalno da se ne vide otkucaji, samo te bzvz ubila u pojam. Strepila bi tako i ovako, nema potrebe za takvih izjavama.
Boookiccc :)
Bruna suosjecam danas mi je bas bas tezak dan :/ umorna, nemogu nista pojest uzas :P al dobro proci ce ..
Stvari za bebu pa ja jos nisam nista kupila ali ajmo rec da sam si sve vise manje nasla sta bi otprilike… kolica bi bebeto Luca ili bebetto luca pro ali me malo zeza jaje tj autosjedalica ona koju dobijes u 3u1 mislite da je dobra? :/ ili je bolje da kupim neku drugu pa onda nastavak BRUNA ti imas bebeto koju ces autosjedalicu kupit?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Boookiccc :)
Brunasuosjecam danas mi je bas bas tezak dan :/ umorna, nemogu nista pojest uzas :P al dobro proci ce ..
Stvari za bebupa ja jos nisam nista kupila ali ajmo rec da sam si sve vise manje nasla sta bi otprilike… kolica bi bebeto Luca ili bebetto luca pro ali me malo zeza jaje tj autosjedalica ona koju dobijes u 3u1 mislite da je dobra? :/ ili je bolje da kupim neku drugu pa onda nastavakBRUNAti imas bebeto koju ces autosjedalicu kupit?
Ja imam bebeto 3u1 ali holand, mi smo koristili to jaje, dobro je, malo je nezgodno za namjestiti i brzo beba preraste, ali sigurno je, po mene je to najbitnije
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Od curke imam dosta stvari tako da ako bude opet zensko mislim da imam skoro sve. Ako bude musko onda cu odjecu najvjerovatnije kupovati, ostale stvari poput kolica, krevetica, ljuje i slicno vec imam.
Jedino sto bih voljela sad kupiti, a prvi put nisam je nosiljka. Mislim da ce dobro doci sa dvoje djece..
PiaBuu i Teja - moguće da ste imale kasniju ovulaciju il oplodnju i držim fige da sve bude u redu🤞🍀🐞🤰. Meni se s 5+2 vidjela sitna točkica. Ginićka me uzastopce uspitivala jesam li možda imala kasniju ovulaciju, malo nešto frkala nosom, pa počela govoriti u stilu da se ponekad plod ne razvija dalje, da ako se to desi nisam ja kriva 😱… naručila me na pregled za 2 tjedna, dva najsporija tjedna mog života, dani su se činili ko godine, ja sam potrošila kile živaca na kraju sasvim bespotrebno jer je na 7+2 kucalo srce. Tako da se opustite do iduceg pregleda i pijte folnu, naravno 😊
Ajme pa ovo je stvarno nepotrebno bilo. S 5 tjedana normalno da se ne vide otkucaji, samo te bzvz ubila u pojam. Strepila bi tako i ovako, nema potrebe za takvih izjavama.
Slazem se, al valjda joj se nesto nije svidjelo pa me valjda pripremala na neki los scenarij. Sa 7.tj. je embrij bio opet jako mali, al je srce kucalo. Ma mjesec dana nisam bila sva svoja.
Sortiraj odgovore
Najstariji