Ja onda bas imam srece s tim mucninama kad vas citam. Mene uhvati kad osjetim neki miris, al momentalno se ispovracam i odmah bude bolje
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav svim majkama i one koje će postati! :)
Zanima me dal je netko od vas imao slična iskustva kao ja pa ako mi možete pomoći barem da me malo smiri i ne gubim nadu..
uglavnom, zadnja menstruacija je krenula 22.5 i završila 27.5. Imala sam odnos 8.6. Iza toga nakon tri tjedna sam napravila test i pokazao mi se plusic ☺️
Nazvala sam ginekologa i rekao mi je pred koji dan da sam trudna 5+4 gm 4.8mm i vidljiv sitni embrionalni odjek pola mm.
Jučer sam isla kod jednog drugog ginekologa i pestrasio me da u ponedjeljak ako se ne bude vidjelo da moram uzet tabletu jer se ne vidi plod… pestrasio me skroz…
po mojoj procjeni, danas mi je 32 trudnoće od dana kada se desilo…
Nestrpljivo čekam svog ginekologa da dođem k njemu, molim ta savjet, hvala.. :)
Pozdrav cure!
Javljam vam se sa pregleda.
Piše ovako; 6 tjedana +5dana
U kavumu vidljiv gestacijskoj mjehurić u kojem je sitni plod 3.5 mm bez vidljive srčane akcije
Na desnom jajniku folikul od 18mm
Nema slobodne tekućine
Dijagnoza 020.0 prijeteći pobačaj
Savjetuje serijsku kontrolu BetaHCG danas i ponedjeljak.
Dali je moguće da je tjedan dana vise ?
Rekao mi je da su mogućnosti malene al da mi daje na vremenu još sljedeći tjedan..
Ne razumijem njihovi računanje pa ako mi netko može objasniti,hvala 😞
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Piabuu najbolje ce pokazati beta, ako pravilno raste, onda ima nade. Ako raste, ali ne dovoljno ili pak pada onda se tu na zalost nista ne moze. Znas li kada ti je bila ovulacija?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jao kad se sjetim mucnina u pocetku…udes u neku trgovinu di imaju ribu svijezu 🤮🤮🤢🤢 ili miris piletine uzaas… hah ali dobro danas smo 17+0 I sad me mucnine hvataju samo kad sam bas jako gladna
Meni je sutra punih 11 tjedana pa se nadam da ce ubrzo bit bolje. U prvoj trudnoci sam isto povracala ali puno manje. Do kad su tebe drzale mucnine?
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Zanima me dal je netko od vas imao slična iskustva kao ja pa ako mi možete pomoći barem da me malo smiri i ne gubim nadu..
uglavnom, zadnja menstruacija je krenula 22.5 i završila 27.5. Imala sam odnos 8.6. Iza toga nakon tri tjedna sam napravila test i pokazao mi se plusic ☺️
Nazvala sam ginekologa i rekao mi je pred koji dan da sam trudna 5+4 gm 4.8mm i vidljiv sitni embrionalni odjek pola mm.
Jučer sam isla kod jednog drugog ginekologa i pestrasio me da u ponedjeljak ako se ne bude vidjelo da moram uzet tabletu jer se ne vidi plod… pestrasio me skroz…
Pozdrav cure!
U kavumu vidljiv gestacijskoj mjehurić u kojem je sitni plod 3.5 mm bez vidljive srčane akcije
Nema slobodne tekućine
Rekao mi je da su mogućnosti malene al da mi daje na vremenu još sljedeći tjedan..
Po zadnjoj menstruaciji je taman toliko tjedana, mozda je jos rano da se cuje srce, moju rodicu su vratili da dode sa 9 tjedana i tek se onda culo.
Nemoj gubiti nadu❤️
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Pozdrav cure!
Nema slobodne tekućine
A koliko ti je po zadnjoj Mengi?
Mene čak mirisi i ne smetaju, jedino miris tune koju inače obožavam, sad osjetim na km i bude mi loše momentalno...najgore mi što mi loše, a povratiti ne mogu... Ista stvar bila i u prvoj t....lošeeee a rigoleto 0 bodova......
Piabuu, kakvi su ti inače ciklusi? Jel znaš kad ti je bila ovulacija?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dolazi muž u sobu , a ja ko dijete. 🤣🥰 Nema dalje! Za ovo ubijam 🤣
https://ibb.co/XLQngGL
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
PiaBuu i Teja - moguće da ste imale kasniju ovulaciju il oplodnju i držim fige da sve bude u redu🤞🍀🐞🤰. Meni se s 5+2 vidjela sitna točkica. Ginićka me uzastopce uspitivala jesam li možda imala kasniju ovulaciju, malo nešto frkala nosom, pa počela govoriti u stilu da se ponekad plod ne razvija dalje, da ako se to desi nisam ja kriva 😱… naručila me na pregled za 2 tjedna, dva najsporija tjedna mog života, dani su se činili ko godine, ja sam potrošila kile živaca na kraju sasvim bespotrebno jer je na 7+2 kucalo srce. Tako da se opustite do iduceg pregleda i pijte folnu, naravno 😊
Kod mene je ovulacija bila kasnije 99% jer mi ni inače ciklusi nisu bili redovni,odnosno meni je ciklus na 34-36 dana..bit će to dugih dva tjedna ali vjerujem da će bit sve ok ❤️
Folnu sam počela pit kad smo počeli raditi na bebi,tako da evo već pijem drugu bočicu..
Kada ste počele uzimati vitamine za trudnice, novalac ili slično?
E pa to je to. Meni je inace ciklus 30 dana, al je bio stresan mjesec u kojem sam zatrudnila i izgleda da mi je pomaklo ovulaciju za cca 5 dana. Ziher sam da bu ti sve ok ❤ samo je cekanje dugo, znam kako ti je, al strpljen spašen. Novalac sam počela piti u 5.tjednu kad sam saznala. Iskreno, vec sam mislila da mi je 'otisla baba s kolacima' jer smo dosta kasno poceli raditi na bebi, pa sam prestala prosle godine pit folnu i sad odjednom voilà.
Pozdrav cure!
Nema slobodne tekućine
Hej koliko se sjecam plod je narastao, zadnji put je bio manji? To je dobar znak. Kolika je gestacijska vrecica i da li je vidljiva zumanjcana vrecica?
6+5 je racunica od prvog dana posljednje menstruacije. Tako se racuna trudnoca. Ako je ovulacija bila kasnije a ne 14.-15.dan ciklusa sto bi bilo po p.s.-u onda se zna dogoditi da se kasnije vide otkucaji na uzv.
Super da te poslao vaditi betu, ona se dupla svakih 48h ako je sve u redu. Ne mora biti tocno duplanje posebno nakon 6.tjedna trudnoce ali svakako treba rasti. Tako da ces u pon sve znati.
Jos moze sve biti dobro, drzi se!
Javi nam kakva je beta danas i u pon, sretno!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji