Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    09. Srpanj 2021. 19:55

Schinin, čestitam na dečkiću 💙💙

Lucija 16.12.2021.💗

nemamimena26
    09. Srpanj 2021. 19:57

Schinin

pozdrav i od nas🌻
    ja evo kao radim, a koncentracija mi ima minus vrijednosti😅 sinoc htjedoh jos update o nasem testu napisati i zaspala s mobitelom u rukama😂 u svakom slucaju dolazi nam kromosomski zdrav decko😃 malo je bilo razocarenja, jer smo nekako se bili pripremili da je cura (iako sam ja uporedjujuci prve dve trudnoce bila sigurna da je decko) pogotovo curka nije sretna s bratom - ona je "narucila" sestru i da se zove Ana ali izgleda meni moja Ana nije sudjena😅 (ja sam nju htjela nazvat Ana ili Emilia pa muz nije htjeo ni da cuje) tako da smo i mi sada u velikim diskusijama oko imena, muzu se nista ne svidja, kaze on bi neko americko🤦‍♀️ rekoh nema ni teoretske sanse. bit ce veselo u svakom slucaju….😂😂😂
    idem sad vidjet sto ste pisale dok mi ne pocne zoom sastanak, a necu uklucit kameru pa cu i dalje ovdje skicat😂

Schinin čestitam na dečkiću 🥳🥳🥳🥳
    Bravo, bravo! Sada lijepo uživajte, drago mi je da je sve u redu 👶🥰

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Bambina
    09. Srpanj 2021. 20:32

Bela_le

Bambina

Anameri i Schinin, čestitke na 💗 i 💙.. 😊
    Ženice, može li preporuka za neki web shop donjeg rublja? Inače nosim niske gaćice i sada mi se sve počelo urezivati zbog trbuščića, nikako mi ne pašu.. Dakle, tražim visoke gaćice da mi fino prekriju sve do pupka i više.. 🤣

Meni au ti super victoria seceret, mislim da sad bas imaju akciju pa ispadne super cijena, a jako su mi udobne i imas kakve zelis

Thanks, pogledat ću baš.. Nemam volje nikako ići po šoping centrima pa mi je jedina opcija naručivati online.. Mene večernje mučnine baš ne popuštaju, a da ne govorim kako mi se spava od kada se probudim, ludnica.. 

Slee
    09. Srpanj 2021. 21:21

Bambina, ja sam bas nedavno uzela gacice bez ruba u Tezenisu. Super su mi te bez ruba jer me ne zuljaju i ne urezuju mi se. Uzela sam broj veci, ali realno nisam ni trebala jer se bas fino rastezu. Nisam uzela visoki struk, ali sam sam uzela malo deblju pasicu, ne ide mi skroz preko trbuha, ali ih mogu ako treba navuc i preko malo 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Visibaba07
    09. Srpanj 2021. 21:22

Pozdrav cure, ja sam obavila danas prvi pregled. Vidi se gestacijska vrećica ali nema ploda još, prerano je kaže dr.. Po izračunu sam 5+2...nadam se da će na sljedećem pregledu (22.07) bit vidljivo... Do onda vas pratim i čitam savjete..😘😘

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Slee
    09. Srpanj 2021. 21:25

Ja nemam bas mucnine po cijee dane, zapravo kako koji dan. Jedan dan sam cijeli u komi, drugi dan reagiram samo na neke mirise i tako. Ali svaki dan bar jednom povratim. Ne mogu rec da me izludjuju mucnine, nekako kako nisu svaki dan su uspijem nadobiti. Mene najvise od svega zivciraju ti bolovi i pikanja i rastezanja i stezanja, to mi stoput gore od mucnina i paihicki me bas umara

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

PiaBuu
    09. Srpanj 2021. 21:38

Pozdrav svim majkama i one koje će postati! :)
    Zanima me dal je netko od vas imao slična iskustva kao ja pa ako mi možete pomoći barem da me malo smiri i ne gubim nadu..
    uglavnom,  zadnja menstruacija je krenula 22.5 i završila 27.5. Imala sam odnos 8.6. Iza toga nakon tri tjedna sam napravila test i pokazao mi se plusic ☺️
    Nazvala sam ginekologa i rekao mi je pred koji dan da sam trudna 5+4 gm 4.8mm i vidljiv sitni embrionalni odjek pola mm. 
    Jučer sam isla kod jednog drugog ginekologa i pestrasio me da u ponedjeljak ako se ne bude vidjelo da moram uzet tabletu jer se ne vidi plod... pestrasio me skroz... 
    po mojoj procjeni, danas mi je 32 trudnoće od dana kada se desilo... 
    Nestrpljivo čekam svog ginekologa da dođem k njemu, molim ta savjet, hvala.. :)

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

nemamimena26
    09. Srpanj 2021. 21:43

Bambina

Anameri i Schinin, čestitke na 💗 i 💙.. 😊
    Ženice, može li preporuka za neki web shop donjeg rublja? Inače nosim niske gaćice i sada mi se sve počelo urezivati zbog trbuščića, nikako mi ne pašu.. Dakle, tražim visoke gaćice da mi fino prekriju sve do pupka i više.. 🤣

Bambina i ja sam neki dan baš cure pitala isto, ali evo sada sam ulovila koji odgovor na tvoje pitanje....
    Ja isto tražim neke malo višeg struka gaće, da me malo oblikuju, kada obučem haljinu ili one trudničke tajice...

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Jelenko93
    09. Srpanj 2021. 21:50

Cure pitanje, ja sam radila krvnu sliku, urin i na svoju ruku urinokulturu par dana prije nego sam išla kod gin i rekao je da je sve oke i super što sam urinokulturu napravila jer u običnom nalazu urina piše dosta bakterija a u urinokulturi su navedeno samo saprofiti i to je oke nema problema ali danas sam išla baš po taj nalaz da mi ga daju jer moram nosit u zg i vidjela sam da su mi povišeni leukociti i još ponešto a skužila sam da bez obzira što je urinokultura sterilna trudnicama znaju prepisat antibiotik čisto preventivno pa se opet radi analiza urina, sad me to kopka zašto meni nije dao🤷‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Lori🍀
    09. Srpanj 2021. 21:56

PiaBuu

Pozdrav svim majkama i one koje će postati! :)
    Zanima me dal je netko od vas imao slična iskustva kao ja pa ako mi možete pomoći barem da me malo smiri i ne gubim nadu..
    uglavnom, zadnja menstruacija je krenula 22.5 i završila 27.5. Imala sam odnos 8.6. Iza toga nakon tri tjedna sam napravila test i pokazao mi se plusic ☺️
    Nazvala sam ginekologa i rekao mi je pred koji dan da sam trudna 5+4 gm 4.8mm i vidljiv sitni embrionalni odjek pola mm.
    Jučer sam isla kod jednog drugog ginekologa i pestrasio me da u ponedjeljak ako se ne bude vidjelo da moram uzet tabletu jer se ne vidi plod… pestrasio me skroz…
    po mojoj procjeni, danas mi je 32 trudnoće od dana kada se desilo…
    Nestrpljivo čekam svog ginekologa da dođem k njemu, molim ta savjet, hvala.. :)

Bok!
    Ajde vidi na nalazu sta ti pise tocno za mjere, gestacijska, zumanjcana i plod? Jesi sigurna u ovo sta si napisala? 
    I znas li kad ti je bila ovulacija? Ako ti je ovulacija kasnila onda nije cudno da se ne vidi a ako nije onda se bojim da je ovaj dr. ginekolog u pravu😢 Ja ti zelim od srca najbolji moguci ishod, da cujes srceko iduci tjedan!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.