Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    09. Srpanj 2021. 16:23

anameri

Maša, svakako si trebala. Ja sam 0- i imala sam tri spontana ( jedan u 24.tt, jednu vanmat. I jedan blighted ovum) i nakon svakog sam primala cjepivo.
    Evo mene cure s pregleda. Sve je super. Doktorica je potvrdila da je 100% curica. Cervix ‘T’ = 30 mm, beba je teška 359 grama. Kaže doktorica da je sve uredno. Uvela mi je terapiju Utrogestana svaku večer zbog prevencije jer sam imala spontani u 24.tt. Mene sad to malo brine što mi ih je tek sada uvela. Na početku sam pila Duphastone, pa ih sad mjesec dana više ne pijem, ukinula ih je, i sada mi je uvela Utrogestan.
    I što mislite jel cervix 30 mm okej?

Baš mi je drago da je sve u redu.. I čestitke na potvrdi da stiže curica.. 💜 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Lori🍀
    09. Srpanj 2021. 17:24

Anameri drago mi je da je sve super🤗 Cestitam na curici!
    Zao mi je zbog svega sta si prosla😢😢😢 Zato ce ova curka biti posebno mazena i pazena ❤

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• Schinin
    09. Srpanj 2021. 17:33

pozdrav i od nas 🌻
    ja evo kao radim, a koncentracija mi ima minus vrijednosti 😅 sinoc htjedoh jos update o nasem testu napisati i zaspala s mobitelom u rukama 😂  u svakom slucaju dolazi nam kromosomski zdrav decko 😃 malo je bilo razocarenja, jer smo nekako se bili pripremili da je cura (iako sam ja uporedjujuci prve dve trudnoce bila sigurna da je decko)  pogotovo curka nije sretna s bratom - ona je "narucila" sestru i da se zove Ana ali izgleda meni moja Ana nije sudjena  😅  (ja sam nju htjela nazvat Ana ili Emilia pa muz nije htjeo ni da cuje) tako da smo i mi sada u velikim diskusijama oko imena, muzu se nista ne svidja, kaze on bi neko americko 🤦‍♀️ rekoh nema ni teoretske sanse. bit ce veselo u svakom slucaju.... 😂😂😂
    idem sad vidjet sto ste pisale dok mi ne pocne zoom sastanak, a necu uklucit kameru pa cu i dalje ovdje skicat 😂

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Miraclebaby28
    09. Srpanj 2021. 17:46

Schinin

pozdrav i od nas🌻
    ja evo kao radim, a koncentracija mi ima minus vrijednosti😅 sinoc htjedoh jos update o nasem testu napisati i zaspala s mobitelom u rukama😂 u svakom slucaju dolazi nam kromosomski zdrav decko😃 malo je bilo razocarenja, jer smo nekako se bili pripremili da je cura (iako sam ja uporedjujuci prve dve trudnoce bila sigurna da je decko) pogotovo curka nije sretna s bratom - ona je "narucila" sestru i da se zove Ana ali izgleda meni moja Ana nije sudjena😅 (ja sam nju htjela nazvat Ana ili Emilia pa muz nije htjeo ni da cuje) tako da smo i mi sada u velikim diskusijama oko imena, muzu se nista ne svidja, kaze on bi neko americko🤦‍♀️ rekoh nema ni teoretske sanse. bit ce veselo u svakom slucaju….😂😂😂
    idem sad vidjet sto ste pisale dok mi ne pocne zoom sastanak, a necu uklucit kameru pa cu i dalje ovdje skicat😂

Haha narucila ona seku 🤣🤣 neka..voljet će ona I bracu na kraju. Bitno da znate da je bebica zdrava I oko imena jos imate dosta vremena za dogovor.. 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Slee
    09. Srpanj 2021. 17:49

Anameri cestitam ti na curki,
    Schinin tebi na zdravom deckicu 💗

Tu na moru tako brze dani prolaze sto mi savrseno odgovara! Skicam poruke, ali tesko mi pisati, prevruce je! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Taya_
    09. Srpanj 2021. 17:55

Schinin

pozdrav i od nas🌻
    ja evo kao radim, a koncentracija mi ima minus vrijednosti😅 sinoc htjedoh jos update o nasem testu napisati i zaspala s mobitelom u rukama😂 u svakom slucaju dolazi nam kromosomski zdrav decko😃 malo je bilo razocarenja, jer smo nekako se bili pripremili da je cura (iako sam ja uporedjujuci prve dve trudnoce bila sigurna da je decko) pogotovo curka nije sretna s bratom - ona je "narucila" sestru i da se zove Ana ali izgleda meni moja Ana nije sudjena😅 (ja sam nju htjela nazvat Ana ili Emilia pa muz nije htjeo ni da cuje) tako da smo i mi sada u velikim diskusijama oko imena, muzu se nista ne svidja, kaze on bi neko americko🤦‍♀️ rekoh nema ni teoretske sanse. bit ce veselo u svakom slucaju….😂😂😂
    idem sad vidjet sto ste pisale dok mi ne pocne zoom sastanak, a necu uklucit kameru pa cu i dalje ovdje skicat😂

Čestitke na malom dečkiću 💙 bitno da je beba zdrava.. A sekica će ga sigurno obožavati

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bela_le
    09. Srpanj 2021. 18:29

Schinin

pozdrav i od nas🌻

Cestitke, kod nas ista stvar, nas troje navijali da bude cirica, al dobro, de mi napisi kad ti je termin da mogu dodat na popis i termin i veliko plavo srceko

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bambina
    09. Srpanj 2021. 18:39

Anameri i Schinin, čestitke na 💗 i 💙.. 😊
    Ženice, može li preporuka za neki web shop donjeg rublja? Inače nosim niske gaćice i sada mi se sve počelo urezivati zbog trbuščića, nikako mi ne pašu.. Dakle, tražim visoke gaćice da mi fino prekriju sve do pupka i više.. 🤣 

Bela_le
    09. Srpanj 2021. 18:43

Bambina

Anameri i Schinin, čestitke na 💗 i 💙.. 😊
    Ženice, može li preporuka za neki web shop donjeg rublja? Inače nosim niske gaćice i sada mi se sve počelo urezivati zbog trbuščića, nikako mi ne pašu.. Dakle, tražim visoke gaćice da mi fino prekriju sve do pupka i više.. 🤣

Meni au ti super victoria seceret, mislim da sad bas imaju akciju pa ispadne super cijena, a jako su mi udobne i imas kakve zelis

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Lori🍀
    09. Srpanj 2021. 19:19

Jelena hoces primati kakvu terapiju? Meni je za pai 4g/5g rekla gin da pijem aspirin 100 cijelo 2.tromjesecje. u prvom po njoj nije potrebno🤷‍♀️
    Shinin cestitke na zdravom djecaku🤗 Bude se cura naviknula na jos jednog bracu, a mali braco ce sigurno biti sretan😁 Btw.bila sam kod endokrinologa i cudio se da me nisu slali vaditi fT4 pa su mi opet vadili krv danas. Ako bude ok nece mi dirati terapiju zasad a za 4 tj ponovno kontrola

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.