aurora čestitke na pregledu i sigurna sam da je nuhalni taj koji je upisani u trudničku.. Nebi dr. tako pogriješio 🤗
Anci meni pomaže Donat Mg i Mg direkt 375.. Probaj sa time.. I puno tekućine, voća i povrća, zdrave hrane, što manje bijelog kruha i junk food-a.. 😃
novasrećica da, strah će biti iz pregleda u pregled i tako do poroda.. Pogotovo nama curama koje smo već prošle spontane u prijašnjim trudnoćama. Ali vjerujem da je sve u redu.. Sad si već u lijepim tjednima trudnoće. Misli pozitivno i sve će završit dobro.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Evo i ja dogovorila pregled… 23.6…:ko će dočekati uz ovako stresni posao..😟 danas me povremeno kao neka slaaaaba mučnina lovi…
Polovit ću vas sve, vidim da ste drage 😍❤️ samo mi treba vremena 🙏😁
Draga, brzo prođu svi ti dani do pregleda i dođe pregled, tako da ne brini ništa, opusti se koliko god možeš jer to je najbolje i za bebu, ali i za tebe
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
aurora čestitke na pregledu i sigurna sam da je nuhalni taj koji je upisani u trudničku.. Nebi dr. tako pogriješio 🤗
Anci meni pomaže Donat Mg i Mg direkt 375.. Probaj sa time.. I puno tekućine, voća i povrća, zdrave hrane, što manje bijelog kruha i junk food-a.. 😃
novasrećica da, strah će biti iz pregleda u pregled i tako do poroda.. Pogotovo nama curama koje smo već prošle spontane u prijašnjim trudnoćama. Ali vjerujem da je sve u redu.. Sad si već u lijepim tjednima trudnoće. Misli pozitivno i sve će završit dobro.. 😃
Taya kako si ti?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
Evo i ja dogovorila pregled… 23.6…:ko će dočekati uz ovako stresni posao..😟 danas me povremeno kao neka slaaaaba mučnina lovi…
Polovit ću vas sve, vidim da ste drage 😍❤️ samo mi treba vremena 🙏😁
Draga, brzo prođu svi ti dani do pregleda i dođe pregled, tako da ne brini ništa, opusti se koliko god možeš jer to je najbolje i za bebu, ali i za tebe
Ma imam toliko posla, a stresa 3*više ... Opuštam se koliko mogu, ali nakon svega što smo prošli,teško se opustiti... Strah je sveprisutan 🤦
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Puno vam hvala na podrsci cure i bas mi je drago da sam tu s vama ❤❤❤ I muza sam uposlila, kako sam mu poslala slikice on je jadan to proucavao i skuzio da pisu dimenzije na prvoj slici (0.09 cm), a ja sam gledala samo donju gdje je mjerio crl 😊 I jos gledam zasto mi je dr. dao prvu sliku, beba je nekako okrenuta tako da ja vidim samo kraljeznicu. Na drugoj slicici se vide glavica i trbuh odozgo 💛 Joja za moje nemam jos ideje, a kako je svekru nedavno bio rodendan i za vikend bi se trebali vidjeti mislila sam da mu kupimo neki simbolican poklon i jos jednu kutijicu pa unutra sliku ili kinder jaje. Jos moram s muzem vidjeti sto cemo, a njemu sam bila kupila kutiju i unutra stavila babarin, test i dvije male cestitke na medvjedice, rozu i plavu. Htjela sam uspomenu na trudnocu kako god da bude i bas cesto pogledamo kutijicu 💞
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
novasrećica da, strah će biti iz pregleda u pregled i tako do poroda.. Pogotovo nama curama koje smo već prošle spontane u prijašnjim trudnoćama. Ali vjerujem da je sve u redu.. Sad si već u lijepim tjednima trudnoće. Misli pozitivno i sve će završit dobro.. 😃Taya kako si ti?
Hvala draga na pitanju.. 😘 Evo pozdrav svima iz ležećeg položaja 🙋♀️u životu nisam toliko odmarala.. 😃 Dobro smo i beba i ja.. Ja je već i osjećam.. I to već nekih par dana.. Pogotovo kad mi se namjesti oko mjehura.. Baš me poškaklja i pritišće.. 🙉 Ja se nadam da će mi na sljedećem pregledu dr. dozvoliti da se počnem malo kretati.. Rekla je nek se strpim do 20tt.. Još malo pa će i to..
Kako si ti, kako beba? ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
novasrećica da, strah će biti iz pregleda u pregled i tako do poroda.. Pogotovo nama curama koje smo već prošle spontane u prijašnjim trudnoćama. Ali vjerujem da je sve u redu.. Sad si već u lijepim tjednima trudnoće. Misli pozitivno i sve će završit dobro.. 😃Taya kako si ti?
Hvala draga na pitanju.. 😘 Evo pozdrav svima iz ležećeg položaja 🙋♀️u životu nisam toliko odmarala.. 😃 Dobro smo i beba i ja.. Ja je već i osjećam.. I to već nekih par dana.. Pogotovo kad mi se namjesti oko mjehura.. Baš me poškaklja i pritišće.. 🙉 Ja se nadam da će mi na sljedećem pregledu dr. dozvoliti da se počnem malo kretati.. Rekla je nek se strpim do 20tt.. Još malo pa će i to..
Drago mi je da ide polako sve na bolje. Znači bebica se već pomalo javlja ❤❤
Ja sam dobro, umor me počeo jako loviti zadnjih dana, pogotovo na poslu, tamo negdje iza podne, jedan..
Možda sada spojimo za produženi vikend, pa malo ulovim vremena za odmor..
Idući četvrtak idem na pregled, pa ide anomaly scan, i vidjeti da se dogovorimo za Panoramu ili što već, pa me to malo već sada sve lovi 😌
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Kada se radi anomaly scan?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Kada se radi anomaly scan?
Mini anomaly se radi u 12. Tjednu, a anomaly u 18. Mislim
Tak sam ja sad i narucena, bila sa 12+4 i slijedeci put cu biti 18+3
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Drago mi je da ide polako sve na bolje. Znači bebica se već pomalo javlja ❤❤
Ja sam dobro, umor me počeo jako loviti zadnjih dana, pogotovo na poslu, tamo negdje iza podne, jedan..
Možda sada spojimo za produženi vikend, pa malo ulovim vremena za odmor..
Idući četvrtak idem na pregled, pa ide anomaly scan, i vidjeti da se dogovorimo za Panoramu ili što već, pa me to malo već sada sve lovi 😌
Bit će sve u redu.. Brzo prolaze dani do pregleda.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
Sortiraj odgovore
Najstariji