Cure, ovo sam sada našla, to je otprilike to?
Normalne vrijednosti nuhalnog nabora su manje od 3 milimetra. Veće vrijednosti upućuju na povećan rizik od određenih bolesti, najčešće bolesti s poremećajem kromosoma (Downov, Edwardsov, Patauov sindrom).
Ne bi trebalo biti veće od 3? Ja idem to idući tjedan raditi, pa me zanimalo malo detaljnije
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Ja nisam nista htjela guglati prije pregleda da ne dodem s velikim ocekivanjima pa sam se opet uspjela zabrinuti 😅 Vidim da svatko razlicito gleda ali pozeljno je da je do 2, na nekoj stranici pise da je u 9 od 10 trudnoca sve ok i kad je 2.5-3.5. Bolje da nista nisam znala do sutra 😊 nemamimena sigurno ce sve biti u redu s tvojom bebom, bolje je sto manje znati prije a i poslije pregleda 🙊
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ja nisam nista htjela guglati prije pregleda da ne dodem s velikim ocekivanjima pa sam se opet uspjela zabrinuti 😅 Vidim da svatko razlicito gleda ali pozeljno je da je do 2, na nekoj stranici pise da je u 9 od 10 trudnoca sve ok i kad je 2.5-3.5. Bolje da nista nisam znala do sutra 😊 nemamimena sigurno ce sve biti u redu s tvojom bebom, bolje je sto manje znati prije a i poslije pregleda 🙊
Hvala ti draga, ali nekako uvijek razmišljaš i brineš, sve je to normalno...
Vjerujem u najbolje
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
trebam malu pomoc, ne mogu bas na wc, osim suhih sljiva sto mi je jos dobro uzeti? hvala cure
Draga kupi si donat mg ili magnezij direkt 375 ako imas mucnine pa ne mozes donat... sve je u prehrani ... Izbaci bijeli kruh, prebaci se na crni .... Jesi puno povrca i voca... Ako nemas mucnine bit ce ti lako ako imas, nadji nesto sto ti pase.... Ne bi te htjela strasit al to se bas moze zakomplicirat eto ja za malo zavrsila na klistiru.... dobila hemeroide koji su krvarili i bojala sam se ici na wc.... Sve se zastopalo. Hahaha
Meni je zatvor postao veca nocna mora od mucnina 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Aurora sigurno si krivo skuzila dokroricu. Ne bi ti to krivo upisala u trudnicku nema sanse. Nista se ne brini sve ce biti u redu 💙💙💙 kako planirate reci? Mi smo slozili album sa slikama za poklon roditeljima i u sredinu ubacili sliku rode i natpis stize nam beba hehehe....
Novasrecica strah je normalan i sve ga imamo... mislim da nikad nece ni proci... Pogotovo mi koje smo vec izgubile bebice. Ali idemo hrabro, dan po dan... Svaka trudnoca je za sebe i ovaj put nam stizu nase bebice 🤗
Nemamimena meni je doktor rekao da su normalne vrijednosti do 2,5 ali da sve do 3 mm na kraju obicno ispadne uredu..
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Aurora sigurno si krivo skuzila dokroricu. Ne bi ti to krivo upisala u trudnicku nema sanse. Nista se ne brini sve ce biti u redu 💙💙💙 kako planirate reci? Mi smo slozili album sa slikama za poklon roditeljima i u sredinu ubacili sliku rode i natpis stize nam beba hehehe….
Novasrecica strah je normalan i sve ga imamo… mislim da nikad nece ni proci… Pogotovo mi koje smo vec izgubile bebice. Ali idemo hrabro, dan po dan… Svaka trudnoca je za sebe i ovaj put nam stizu nase bebice 🤗
Nemamimena meni je doktor rekao da su normalne vrijednosti do 2,5 ali da sve do 3 mm na kraju obicno ispadne uredu..
Hvala ti draga
Uvijek je bolje nekako provjeriti, pa da sam upućena barem u te neke stvari.
Koliko vidim ovdje u grupi, kod nas do sada je sve bilo nekako u redu, što se tiče tih nabora, ako se ne varam, pa samo tako treba razmišljati
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Ma sve je to normalno, osjetit ces jos dosta promjena...samo je bitno da beba dobro napreduje 😊 mn je bolilo sa desne strane jedno 5 dana, kontala bubreg 🤣
Aurora cestitam ba dobrom pregledu
Piba bas mi je zao, nadam se da ce se brzo oporaviti
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo i ja dogovorila pregled... 23.6...:ko će dočekati uz ovako stresni posao..😟 danas me povremeno kao neka slaaaaba mučnina lovi...
Polovit ću vas sve, vidim da ste drage 😍❤️ samo mi treba vremena 🙏😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji