Bok Slee , to ti je normalno. Mene jedan dan rasturaju od bolova a drug dan nista. Ne brini :)
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Cestitam na dobrim pregledima,dobrodosle nove cure!
Imam jedno pitanje , zanima me vase misljenje vezano za pramenove u trudnoci. Naime sljedeci vikend smo pozvani na vjencanje a moja kosa izgleda malo je reci grozno. Inace ja pramenove radim otprilike 3 puta godisnje. Da li je sada jos uvijek rano s obzirom da sam tek 2 mjeseca trudna ili su pramenovi ok? Hvala vam puno za savjet :) i sretno svim curama ! mi brojimo sitno do iduceg pregleda, mucnine rijetke,pospanost sveprisutna ali koza blista :)
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Čestitam svima na urednim pregledima, prenatalnim testovima i svima koji ste saznali spol 💙❤
Nama naša curica od jučer povraca, proveli smo pola noći na hitnoj na infuziji tako da sam u užasnom stresu. Danas sam se uhvatila u jednom trenutku da sam skroz zaboravila da sam uopće trudna 🤦♀️
Malo me brine jer postoji mogućnost da je rota, a ako je, znaci da i mene čeka proljev i povraćanje. Strah me dosta toga zbog trudnoće.
Bok cure!
Freya cestitam na super rezultatima panorame i na curici❤
Taya nadam se da ce se do iduceg pregleda hematom smanjiti/nestati i da neces vise morati strogo mirovati. Vjerujem da je iscrpljujuce😢
Ane cestitke na super pregledu!
Jelenko supee za pregled! bila si na 5+1 vidjela se mala GV, tjedan dana poslije GV, ZV i plod, to ti je super, vidi se lijepi napredak. Da si dosla mozda 2 dana poslije vjerujem da bi se i srceko culo. Ide to sve u dobrom smjeru samo je tesko to cekanje, 3tj zvuci kao vjecnost...
Nelanr cestitke na rezultatima NIPT i na deckicu❤
Bambina drzim fige za cet! Mene danas zeludac boli, nadam se da je slucajno jer sam dosta jela ovih dana, radije bi da me preskoce te mucnine. A cice me isto ubijaju, zadnjih par dana bas intenzivno.
Avice cestitke na super pregledu❤
Bruna cestitam i drzim fige da bude sve savrseno i bez ikakvih komplilacija😊 ima tu puno cura kohe su imale spontani a sad imaju super uredne trudnoce😊
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Bok cure!
Freyacestitam na super rezultatima panorame i na curici❤
Tayanadam se da ce se do iduceg pregleda hematom smanjiti/nestati i da neces vise morati strogo mirovati. Vjerujem da je iscrpljujuce😢
Anecestitke na super pregledu!
Jelenkosupee za pregled! bila si na 5+1 vidjela se mala GV, tjedan dana poslije GV, ZV i plod, to ti je super, vidi se lijepi napredak. Da si dosla mozda 2 dana poslije vjerujem da bi se i srceko culo. Ide to sve u dobrom smjeru samo je tesko to cekanje, 3tj zvuci kao vjecnost…
Nelanrcestitke na rezultatima NIPT i na deckicu❤
Bambinadrzim fige za cet! Mene danas zeludac boli, nadam se da je slucajno jer sam dosta jela ovih dana, radije bi da me preskoce te mucnine. A cice me isto ubijaju, zadnjih par dana bas intenzivno.
Avicecestitke na super pregledu❤
Brunacestitam i drzim fige da bude sve savrseno i bez ikakvih komplilacija😊 ima tu puno cura kohe su imale spontani a sad imaju super uredne trudnoce😊
Sve vas čitam, vidim sve bole cice,imate mučnine.... Ja bi kao trebala biti 5tt i još ništa.... U prvoj t sam sve imala, u drugoj isto tako, a sad 0bodova.... Pa sam baš zabrinuta 😟😖
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Lulu cestitke na pregledu!
Wow koliko dovrih pregleda i rez.NIPT ovih dana, divno!
Ri nemam pojma za pramenove, cini mi se da sam negdje procitala da farbanje treba izbjegavati ali nemoj me drzati za rijec. Drago mi je da si dobro🤗
Piba jako mi je zao za curicu, drzim fige da se ne zarazis i ti🤞🤞🤞 Nadam se da je malecka sada bolje?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Freya cestitam ti na curici 💓💓💓💓💓💓
Nelanr tebi cestitam na deckicu 💙💙💙💙
Jeste smislile ime?
Meni se odjednom niti jedno zensko ne svidja a gin rekao da je vjerojatno curica hehhehe 😂
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Mah mah svima🖐😀
I mi smo danas dobili nalaze Niftija, bas su me iznenadili brzinom. Danas 6ti dan.
Sve je uredu i ispunila se zelja starijima. Cekamo BRATA😎
💙
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Freya cestitam ti nacurici 💓💓💓💓💓💓
Nelanr tebi cestitam na deckicu 💙💙💙💙
Jeste smislile ime?
Meni se odjednom niti jedno zensko ne svidja a gin rekao da je vjerojatno curica hehhehe 😂
nee nista nam se ne svidja 😂 za curicu smo imali spremno za decka nista 😂 trazimo neko rijetko i univerzalno 😂
Mah mah svima🖐😀
I mi smo danas dobili nalaze Niftija, bas su me iznenadili brzinom. Danas 6ti dan.
Sve je uredu i ispunila se zelja starijima. Cekamo BRATA😎
💙
Čestitke na odličnom nalazu i na malom dječaku 💙
Luluuu čestitke na odličnom pregledu.. Raste bebica.. 💜 I drago mi je da je nestao hematom.. 😃
Ri ja sam s bojanjem kose pričekala do drugog tromjesečja a bojim bojom bez amonijaka.. A sad da li treba pričekati to ti nebi znala.. 🤷♀️
piba7 nadam se da će curica što prije ozdraviti i da tebe neće uhvatiti rota 🤞
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji