Drage mame i buduće mame, molim za savjet. Eto pokušavamo dobiti plusic vec preko godinu dana, i nikako. Trenutna situacina je ovako, kasni mi vec 8 dana(inace je redovita u minutu), pravila sam dva testa, oba su negativna. Simptoma nikakvih, niti da će doći niti da neće. Tolko sam trenutno u strahu i panici da niti se usudim ginekologu, niti ponavljat test. Jel imala koja od Vas takva iskustva? 😔
🧍♀️29
🧍♂️33
09/2019👉 radimo na bebi
Drage mame i buduće mame, molim za savjet. Eto pokušavamo dobiti plusic vec preko godinu dana, i nikako. Trenutna situacina je ovako, kasni mi vec 8 dana(inace je redovita u minutu), pravila sam dva testa, oba su negativna. Simptoma nikakvih, niti da će doći niti da neće. Tolko sam trenutno u strahu i panici da niti se usudim ginekologu, niti ponavljat test. Jel imala koja od Vas takva iskustva? 😔
Draga Nalaa svakako bi trebala ponovit test ili jos bolje vadit betu i javit se svom gin. Od cekanja i straha nema nikakve koristi. A niko ti osim doktora ne moze rec nista konkretno osim rijeci podrske.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Draga Nalaa svakako bi trebala ponovit test ili jos bolje vadit betu i javit se svom gin. Od cekanja i straha nema nikakve koristi. A niko ti osim doktora ne moze rec nista konkretno osim rijeci podrske.
Znam, svega sam svjesna,ali koda imam totalnu blokadu. Ponovit ću za dva dana test, i ako je opet negativan znam da moram ginekologu. Druge mi nema. Al trenutno sam totalno psihički pala..
🧍♀️29
🧍♂️33
09/2019👉 radimo na bebi
draga nala imas tu na forumu grupu tko radi i planira na bebi 6 dio, cure ti mogu dati puno savjheta, ja se nadam da ce ti plusic uskoro svanuti na testu 💗
Hvala Vam.. ❤️
🧍♀️29
🧍♂️33
09/2019👉 radimo na bebi
Novasrećica, čestitam na super pregledu
Ginger drago mi je da se tvoj išijas polako privodi kraju, vjerujem da ćeš uskoro biti stvarno puno, puno bolje!
Aurora, ajde barem si sada malo mirnija kada je došao uredan nalaz.
Nalaa draga, ne daj se obeshrabriti, samo naprijed jako i hrabro, sigurna sam da će bebica jako brzo doći, samo vjeruj i opusti se bez sekiranja i padanja, jer od toga nema ništa, samo si odmažeš. Moj savjet je isto da za koji dan ponoviš test, pa ako ništa drugo, javiš se doktoru.
Drage moje, imam samo jedno kratko pitanje, pa ako mi možete malo samo reći svoje mišljenje, komentar... Iscjedak normalan mi je prisutan cijelo vrijeme, ali je danas nešto malo jači bio u jednom trenutku, naravno bijele boje.
Pretpostavljam da se ne moram brinuti?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Ginger drago mi je da si bolje 🤗 Ja se sa svojim dijagnozama ne zamaram, uvijek se ima sto za dodati ali dok su bebice dobro nista drugo nije vazno 🥰 Meni je cudno kad kolegica kaze da obavlja samo redovne preglede i pretrage a ja sam evo svih 11 tjedana po bolnici, srecom pa mi je blizu. Muzevi imaju kucu na otoku, ne znam sto bi bilo da tamo zivimo 🙈
Taman su me zvali, nalaz kombiniranog je uredan ❤❤ Znam da nije 100 posto pouzdan ali kad je tako necu radit ove druge testove.
Ma ne zamaram se ni ja...uostalom, ona je to vise navela iz predostrožnosti i zbog uputnica. Ali drago mi je da je oprezna. I kao sto si napisala, dokle god je bebica dobro, sve drugo je manje bitno.
Super za nalaz kombiniranog, bas mi je drago. Ja isto jos nisam odradila Panoramu jer nisam mogla dokle god se drugi blizanac nije skroz apsorbirao, a sad isto nisam pametna da li da uopce idem jer mi je nalaz kombiniranog super prema ginekologu.
Slee, ja sam ti sama odlučila ostati kod R do kraja jer on zna za problem sa štitnjačom i prati sve što treba, i stvarno imam povjerenja u njega. Dosad je sve super procijenio i odradio, tako da ga nisam htjela mijenjati i želim da me vodi do kraja. Socijalna ginićka nije imala problema s time jer je ionako puna ko sipak. Ona mi je dala D1 uputnicu pa ti ja osim kod R, jos odlazim i u Petrovu na neke dodatne pretrage po njenoj preporuci.
Novasrećica, čestitam na super pregleduGinger drago mi je da se tvoj išijas polako privodi kraju, vjerujem da ćeš uskoro biti stvarno puno, puno bolje!
Aurora, ajde barem si sada malo mirnija kada je došao uredan nalaz.
Nalaa draga, ne daj se obeshrabriti, samo naprijed jako i hrabro, sigurna sam da će bebica jako brzo doći, samo vjeruj i opusti se bez sekiranja i padanja, jer od toga nema ništa, samo si odmažeš. Moj savjet je isto da za koji dan ponoviš test, pa ako ništa drugo, javiš se doktoru.
Drage moje, imam samo jedno kratko pitanje, pa ako mi možete malo samo reći svoje mišljenje, komentar… Iscjedak normalan mi je prisutan cijelo vrijeme, ali je danas nešto malo jači bio u jednom trenutku, naravno bijele boje.
Pretpostavljam da se ne moram brinuti?
Ne moraš se brinuti, draga. Meni iscjedak isto varira od dana. Dokle god ne promijeni boju ili ne dobije miris, sve je u redu. On je tu da čuva bebače od infekcija.
Super za odlican pregled, novasrecica 💗
Ginger, neka je isijas popustio! Jesi ti samo na prvi pregled isla kod R ili je trazio da te vodi do 12tt?
Meni je danas tocno 6tt i i dalje ne osjecam nikakve mucnine, samo lagana stezanja, bolove dolje nisko u ledjima tu i tamo, neka hrana mi se ponekad nikako ne jede, ali ne mogu rec da mi se gadi i tako. Cice malo da, malo ne, ugl i dalje nista konkretno
Pozz žene... Ja crkava od umora... Ovo je prestrašno, znači dodem s posla i drito u krevet, spavam bar po sat-dva...
Slee meni identično.... Danas sam na kraju 5tt, tj 4+6 , ali po ovulaciji bi bila i 5+4.... Cice malo da malo ne, knedla neka u grlu non stop...i napuhnuta ko balon..da nemam kila, poletjela bi 🤣🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, ma sve je to super! Jos malo pa ce nam pregledi!
Bambina i mi se pratimo skoro pa u dan!
Ginger, aha, i ja bi tako najradje, ali sam iz Rijeke pa mi je nespretno putovati stalno gore :(
Nemamimena, mislim da je takav iscjedak sasvim normalan u trudnoci :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bruna, ma sve je to super! Jos malo pa ce nam pregledi!
Bambina i mi se pratimo skoro pa u dan!
Ginger, aha, i ja bi tako najradje, ali sam iz Rijeke pa mi je nespretno putovati stalno gore :(
Nemamimena, mislim da je takav iscjedak sasvim normalan u trudnoci :)
Kada si ti s pregledom? Ja u srijedu... A onda ne znam kako obavijestiti šeficu koja je na GO 🤣 jer ne vjerujem da ću dugo raditi, s obzirom da uz uredski,radim i fizički posao.... A i gledajući unazad, nisu mu prijašnje t bile nimalo lake, druga je završila na žalost kako je...
Sad sam se malo umirila, prije 3 dana me panika oprala, jesam si samo umislila t?? A clearblue pokazao 2-3 t od začeća(kad su prošla točno2)...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji