Cure da li ste vec pocele neku hranu da jedete vise nego prije ? Kod mene kiseli krastavci po tegla dnevno i sva hrana mora biti ljuta da se pocinjem da brinem za zeludac al bez ljutog i kiselog ne mogu i nikako ne znam kako da smanjim znam da ne valja previse 😂
Cure da li ste vec pocele neku hranu da jedete vise nego prije ? Kod mene kiseli krastavci po tegla dnevno i sva hrana mora biti ljuta da se pocinjem da brinem za zeludac al bez ljutog i kiselog ne mogu i nikako ne znam kako da smanjim znam da ne valja previse 😂
Upravo jedem nektarine i trešnje.... Mogla bi samo njih i cherry rajčice... I piletina u svim oblicima... Od kruha i tijesta i sireva mi bude teško a tuna,koju inače obožavam,mi smrdi na kilometar 🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Novasrecica cestitam na pregledu
Ginger drago mi je da si bolje
Nemamimena i meni zna tako biti, ne moras se brinuti
Aurora cestitam na dobrom nalazu
Bruna i ja sam prvih 12 tjedana orespavala
Nelanr ja tucem po vocu i svejezem povrcu, sam to bi mogla, meso ako bas moram
Ja sam polozila ispit, jos jedan i gotovoo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
bela_le bravoo 💗 i ja sam danas imala al meni ostaje jos naredna godina master koju ne znam kako sad organizovati ili zalediti nisam pametna uopce
Novasrecicacestitam na pregledu
Gingerdrago mi je da si bolje
Nemamimenai meni zna tako biti, ne moras se brinuti
Aurora cestitam na dobrom nalazu
Brunai ja sam prvih 12 tjedana orespavala
Nelanrja tucem po vocu i svejezem povrcu, sam to bi mogla, meso ako bas moram
Ja sam polozila ispit, jos jedan i gotovoo
Čestitam 🥳🥳🎊
Ja tamanim trešnje i slatkaste stvari al pokušavam se kontrolirati 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Bravo bella!
Je koja od vas imala bolove u donjem dijelu ledja i malo cak u guzici oko 6tt? Je to normalno?
Ja svaki dan nesto novo otkrijem 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
bela_le bravoo 💗 i ja sam danas imala al meni ostaje jos naredna godina master koju ne znam kako sad organizovati ili zalediti nisam pametna uopce
I meni ostaju jos 2 godine diplomskog, sad zavrsavam preddiplomski, ja cu nastavit normalno, kad sam curku rodila upisivala sam prvu godinu tek i 2 tjedna nakon poroda krenula predavanja, studiram redovno i sve sam u roku rjesila tak da moj savjrt ti je da ne zamrzavas je uz potporu drugih moze se bez problema
Hvala na cestitkama ❤
Slee mene su tad znala zabolit i evo vratilo se sad pogotovo kad sjedim duze
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bravo bela, jos malo onda 👏🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Bravo, Bela, cestitam!
Slee, mene je na početku bolio donji dio leđa, tamo iznad guze.
Što se hrane tiče, ja bih tamanila trešnje i lubenicu dok ne puknem, pašu mi juhe, povrtna variva i rižota te manistra na pome (to bih mogla svaki dan). Jako mi odgovara slano i kiselo, slatko me uopce ne privlači, kao ni meso ni riba, ali ih se prisilim jesti.
mene za sad najvise muci kiselina i konstantna glad crijeva krce po citav dan i noc ko luda 😂 jos uvijek nisam bas pocela puno da jedem na pola zalogaja mi bude muka pa pravim pauze cesce i od veceras sam odlucila smanjiti ljuto i kiselo koliko god da mi se jede jer je postalo strasno 🤗
dug period pred nama kakve li nas jos lude promjene ocekuju 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji