Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Lipanj 2021. 18:08

Cure da li ste vec pocele neku hranu da jedete vise nego prije ? Kod mene kiseli krastavci po tegla dnevno i sva hrana mora biti ljuta da se pocinjem da brinem za zeludac al bez ljutog i kiselog ne mogu i nikako ne znam kako da smanjim znam da ne valja previse 😂

Bruna257
    16. Lipanj 2021. 18:17

nelanr

Cure da li ste vec pocele neku hranu da jedete vise nego prije ? Kod mene kiseli krastavci po tegla dnevno i sva hrana mora biti ljuta da se pocinjem da brinem za zeludac al bez ljutog i kiselog ne mogu i nikako ne znam kako da smanjim znam da ne valja previse 😂

Upravo jedem nektarine i trešnje.... Mogla bi samo njih i cherry rajčice... I piletina u svim oblicima... Od kruha i tijesta i sireva mi bude teško a tuna,koju inače obožavam,mi smrdi na kilometar 🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bela_le
    16. Lipanj 2021. 19:42

Novasrecica cestitam na pregledu
    Ginger drago mi je da si bolje
    Nemamimena i meni zna tako biti, ne moras se brinuti
    Aurora cestitam na dobrom nalazu
    Bruna i ja sam prvih 12 tjedana orespavala
    Nelanr ja tucem po vocu i svejezem povrcu, sam to bi mogla, meso ako bas moram
    Ja sam polozila ispit, jos jedan i gotovoo

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

16. Lipanj 2021. 20:33

bela_le bravoo 💗 i ja sam danas imala al meni ostaje jos naredna godina master koju ne znam kako sad organizovati ili zalediti nisam pametna uopce

freya_444
    16. Lipanj 2021. 21:15

Bela_le

Novasrecicacestitam na pregledu
    Gingerdrago mi je da si bolje
    Nemamimenai meni zna tako biti, ne moras se brinuti
    Aurora cestitam na dobrom nalazu
    Brunai ja sam prvih 12 tjedana orespavala
    Nelanrja tucem po vocu i svejezem povrcu, sam to bi mogla, meso ako bas moram
    Ja sam polozila ispit, jos jedan i gotovoo

Čestitam 🥳🥳🎊
    Ja tamanim trešnje i slatkaste stvari al pokušavam se kontrolirati 🤗

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    16. Lipanj 2021. 21:18

Bravo bella! 

Je koja od vas imala bolove u donjem dijelu ledja i malo cak u guzici oko 6tt? Je to normalno? 
    Ja svaki dan nesto novo otkrijem 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bela_le
    16. Lipanj 2021. 21:29

nelanr

bela_le bravoo 💗 i ja sam danas imala al meni ostaje jos naredna godina master koju ne znam kako sad organizovati ili zalediti nisam pametna uopce

I meni ostaju jos 2 godine diplomskog, sad zavrsavam preddiplomski, ja cu nastavit normalno, kad sam curku rodila upisivala sam prvu godinu tek i 2 tjedna nakon poroda krenula predavanja, studiram redovno i sve sam u roku rjesila tak da moj savjrt ti je da ne zamrzavas je uz potporu drugih moze se bez problema
    Hvala na cestitkama ❤
    Slee mene su tad znala zabolit i evo vratilo se sad pogotovo kad sjedim duze

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

aurora12
    16. Lipanj 2021. 21:39

Bravo bela, jos malo onda 👏🤗

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• ginger39
    16. Lipanj 2021. 22:06

Bravo, Bela, cestitam!
    Slee, mene je na početku bolio donji dio leđa, tamo iznad guze.
    Što se hrane tiče, ja bih tamanila trešnje i lubenicu dok ne puknem, pašu mi juhe, povrtna variva i rižota te manistra na pome (to bih mogla svaki dan).   Jako mi odgovara slano i kiselo, slatko me uopce ne privlači, kao ni meso ni riba, ali ih se prisilim jesti. 

16. Lipanj 2021. 22:26

mene za sad najvise muci kiselina i konstantna glad crijeva krce po citav dan i noc ko luda 😂 jos uvijek nisam bas pocela puno da jedem na pola zalogaja mi bude muka pa pravim pauze cesce i od veceras sam odlucila smanjiti ljuto i kiselo koliko god da mi se jede jer je postalo strasno 🤗
    dug period pred nama kakve li nas jos lude promjene ocekuju 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.