Hvala vam drage cure na savjetima , Lori kako si mi ti , još par dana do pregleda 😊 jedva čekam čuti update .
Zvala sam frizerku rekla je da cure dolaze na pramenove jer ta tehnika bojanja nema dodir sa tjemenom . Bitno je također da nema previše cura unutra koje se farbaja zbog mirisa ali da oni koriste svakako sve boje bez štetnih sastojaka , da je to sad drugačije nego prije . Tako da ću otići , malo sam istraživala i zaista pramenovi se i preporučuju inače i sigurni su u bilo kojem stadiju trudnoće . Ali sa ničim ne treba pretjerivati . Uspjela sam dobiti termin i bit sama u salonu . Sto se tiče trajnog ja ga stavljam i dalje i nema lošeg utjecaja , s dosta cura sam pričala . Također šećerna pasta i vosak da , ne kreme za depilaciju( ali ja se samo brijem pa 😂) ! Mogu i sredstva za samotamnjenje ali ne u spreju . Dakle losioni ili pjene. Biti oprezna svaka žena treba biti , ja recimo nemam antitijela na tokso, znaci tu sam itekako oprezna , hranim se zdravo , sve voće i povrće potapam u sodu bar 20 min pa perem) , izbjegavam i restorane čak i apsolutno sve radim da zaštitim i sebe i ovo malo stvorenje . Ali da ću se zapustiti to necu , nismo bolesne nego smo u blaženom stanju 😊 . Sretno svima i još jednom čestitke na super pregledima , to je tako lijepo vidjeti ! Sretno Aurora danas . Puse svima ❤️
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Jutro cure
Aurora sretno na pregledu
Joja ja sam prestala odjednom piti jer mi je rekla da prestanem kak se povukao taj hematom, mada mi se po navici dogodilo dva puta da sam popila tabletu haha
Ina javi nam rezultate
Ja bas uzivam u ljetnom vremenu, cura jos danas ne ide u vdtic pa smo isle na trznicu i parkic, sad se malo odmaramo pa idem ruckic pravit, jos da ne moram ucit, di bi mi kraj bio 😂
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro cure drage!
Kako ste?
Čestitam svima na suuuuper odddddddličnim pregledima!
Piba7 nadam se da je curka bolje!
Rija se ne farbam pa neznam, ali to me sjetilo da bi mogla na šišanje
Ja jedva čekam pregled sutra, makar me ujedno i strah jer što ako nešto nije kako treba
Novasrećica otkuda sada to negativno razmišljanje, pa nema mjesta za to - samo pozitivno! Ti si već skoro u 13.tjednu i sve će biti u redu, vidjeti ćeš
Kako se osjećaš?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
trebam malu pomoc, ne mogu bas na wc, osim suhih sljiva sto mi je jos dobro uzeti? hvala cure
Meni su tresnje pomogle pa ako ih volis, navali
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bok cure, ja sam gotova s pregledom. Beba je velika 4.8 cm (11 +1 tj.) i sutra bi trebala dobit nalaz kombiniranog. Glupa sam jer nisam pogledala sto pise na papiru pa se sad brinem jer mi u trudnicoj pise nuhalni nabor 0.9 mm a ja sam dr. skuzila da je 2.9. Nadam se da je 0.9 i da ce nalaz biti uredan 🙏 Napokon sam cula i srce kako kuca ❤ Bez obzira na nalaze necu prekidati trudnocu ali naravno da kao i svaka mama zelim da beba bude zdrava 🤗 Ovaj tjedan planiramo reci mojima i muzevima 👶
Cestitam svim curama na dobrim pregledima, nalazima testova i saznanjima spola 💙💙💞💞 Jucer sam bila umorna jos od vjencanja pa sam samo sve preletila. Zelim vam svima lijep dan 🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Meni za probavu pomaže jedino donat. Popijem čašu navečer prije spavanja i ujutro uredno obavim wc.
Bez donata sam koma.
Curka nam je nažalost završila u bolnici na infuziji. Tako da smo trenutno u zaraznoj i čekamo nalaze. Ima proljev, povraćanje je stalo ali nema što povratiti jer jučer ni danas nije apsolutno ništa unijela u sebe.
Piba bas mi je zao zbog malene, nadam se da ce brzo biti bolje i da ste svi ostali ok 🧡
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Aurora cestitam na super pregledu!
Novasrecica, nemoj se brinuti, vec si pomalo usla u sigurne tjedne!
Piba, jako mi je zao zbog malene, drzim fige da sto prije prodje :(
Ja za probavu magnezij, on mi pomaze i kod ovih grcica koje jos uvijek imam svako malo.
Do kojeg tjedna su vama bili grcici?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
nemamimena26strah me zbog prijašnjih spontanih, makar su se oni desili u 9 tt. Osjećam se ok, cicke su postojane, mučnina više nema osim umora. Čekam sutrašnji pregled samo da vidim kako kuca srce.
Vjerujem da će sve biti u redu, sigurna sam i voljela bi da i ti tako razmišljaš
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
Bok cure, ja sam gotova s pregledom. Beba je velika 4.8 cm (11 +1 tj.) i sutra bi trebala dobit nalaz kombiniranog. Glupa sam jer nisam pogledala sto pise na papiru pa se sad brinem jer mi u trudnicoj pise nuhalni nabor 0.9 mm a ja sam dr. skuzila da je 2.9. Nadam se da je 0.9 i da ce nalaz biti uredan 🙏 Napokon sam cula i srce kako kuca ❤ Bez obzira na nalaze necu prekidati trudnocu ali naravno da kao i svaka mama zelim da beba bude zdrava 🤗 Ovaj tjedan planiramo reci mojima i muzevima 👶
Cestitam svim curama na dobrim pregledima, nalazima testova i saznanjima spola 💙💙💞💞 Jucer sam bila umorna jos od vjencanja pa sam samo sve preletila. Zelim vam svima lijep dan 🥰
Draga, vjerujem da će sve biti u redu razmišljaj samo pozitivno.
Srčeko kuca, to je super, odlično!
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Sortiraj odgovore
Najstariji