Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avica
    14. Lipanj 2021. 14:54

Cure javljam se s pregleda, sve je ok, danas smo tocno 12 tjedana po zm, a po uzv 12+2. Vadili smo krv za nifty. Beba se okrece, predobro se sve vidi. Iduci pregled 16.7.

Bas je lijep osjecaj poslije pregleda 

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

Maša🤰🏼
    14. Lipanj 2021. 15:06

Freya cestitam na super nalazu i na curki 🥰🥰🥰🥰
    Ana i Jelenko jako mi je drago da su i vasi pregledi prosli super i da je sve uredu 🥳
    Nelanr cestitam na zdravom deckuu 😍😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Taya_
    14. Lipanj 2021. 15:06

avica

Cure javljam se s pregleda, sve je ok, danas smo tocno 12 tjedana po zm, a po uzv 12+2. Vadili smo krv za nifty. Beba se okrece, predobro se sve vidi. Iduci pregled 16.7.

Čestitam na super pregledu ❤️ 

Bruna257

Pozz svima! Nova/stara sam tu….
    Nakon izgubljene bebe prošle godine u 11tt, opet ugledali + prošlog vikenda…. Eh sad,od straha i panike ja zamišljam svašta,pa eto samo tražim malo utjehe,da se ponašam nekome 🤣🤦 prvih dana oko +su me grudi boljele i bile napuhnute .. sad su splasnule al su i dalje bolne na dodir…i tamne… Imam povremene bolove u trbuhu i umooor sveprisutan. Mene lovi panika, zamišljam svašta, vanmaterničnu,ovo,ono…, baš želimo bebu, ali tolko me strah da ni mužu ne mogu to reći…. Nadam se da ćete me bar vi malo urazumiti 🤣

Razumijem te potpuno, strah je prisutan.. Ali misli na to da beba sad treba zdravu, sretnu i pozitivnu mamu.. 😘 I ja sam svašta pomišljala.. Bit će ti lakše nakon prvog pregleda. Jesi li se naručila na pregled? A simptomi, svaka od nas ima drugačije.. Nemoj se pretjerano mučiti sa time.. Svako tijelo je drugačije.. Bitno da se sad opustiš i imaš samo pozitivne misli u vezi bebe.. 🥰

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

14. Lipanj 2021. 15:10

nemamimena26 radila sam Nifty standard prvo sam htjela plus al na kraju posto je nuhalni i sve bilo ok odlucila sam se za ovaj standard.
    Hvala svima 💙 sad slijedi smisljanje imena i vec vidim da ce ici teze nego sto smo mislili jer se meni nista ne svidja 😂

Bela_le
    14. Lipanj 2021. 15:13

Bruna257

Nakon izgubljene bebe prošle godine u 11tt, opet ugledali + prošlog vikenda…. Eh sad,od straha i panike ja zamišljam svašta,pa eto samo tražim malo utjehe,da se ponašam nekome 🤣🤦 prvih dana oko +su me grudi boljele i bile napuhnute .. sad su splasnule al su i dalje bolne na dodir…i tamne… Imam povremene bolove u trbuhu i umooor sveprisutan. Mene lovi panika, zamišljam svašta, vanmaterničnu,ovo,ono…, baš želimo bebu, ali tolko me strah da ni mužu ne mogu to reći…. Nadam se da ćete me bar vi malo urazumiti 🤣

Cestitke i dobrodosla, i ja sam se bojala na pocetku iako nemam spontani iza sebe tako da te shvacam, ali da te utjesim identicno mi je tako bilo i evo me sad na 13+1 sa zdravim djecakom 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bruna257
    14. Lipanj 2021. 15:20

Taya 🤍

avica

Čestitam na super pregledu ❤️

Bruna257

Čestitke na ➕ ❤️
    Razumijem te potpuno, strah je prisutan.. Ali misli na to da beba sad treba zdravu, sretnu i pozitivnu mamu.. 😘 I ja sam svašta pomišljala.. Bit će ti lakše nakon prvog pregleda. Jesi li se naručila na pregled? A simptomi, svaka od nas ima drugačije.. Nemoj se pretjerano mučiti sa time.. Svako tijelo je drugačije.. Bitno da se sad opustiš i imaš samo pozitivne misli u vezi bebe.. 🥰

Hej, nisam se još naručila, danas ću nazvati jer mi gin danas popodne radi....nisam ni sigurna koliko sam T, jer mi zadnja m bila 13.5, ali je ovulacija bila ranije, 21.5... po tome sam i prije kašnjenja m znala da sam trudna 🤦🤣 prva t mi je bila dosta teška, nakon teškog krvarenja i hematoma u 13tt, mirovanja cijelu t zbog otvaranja i skraćenog cerviksa, kontrole svaka 2tj zbog odstranjene štitne, sad se zbilja sveg bojim i pušem i na hladno...🤷 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    14. Lipanj 2021. 15:41

Bela_le

Bruna257

Cestitke i dobrodosla, i ja sam se bojala na pocetku iako nemam spontani iza sebe tako da te shvacam, ali da te utjesim identicno mi je tako bilo i evo me sad na 13+1 sa zdravim djecakom 😊

Nadam se će biti sve ok 🙏🤞❤️

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

nemamimena26
    14. Lipanj 2021. 16:26

nelanr

nemamimena26radila sam Nifty standard prvo sam htjela plus al na kraju posto je nuhalni i sve bilo ok odlucila sam se za ovaj standard.
    Hvala svima 💙 sad slijedi smisljanje imena i vec vidim da ce ici teze nego sto smo mislili jer se meni nista ne svidja 😂

Hvala ti na informacijama 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

nemamimena26
    14. Lipanj 2021. 16:27

freya_444

Hvala cure💖💞
    nelanr, čestitam na zdravom dečkiću 🎉🎉🎊
    nemamimena26, radila sam prošireni panel Panorame…

Draga, hvala ti na informaciji 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• Luluuu
    14. Lipanj 2021. 16:40

Bok curke! Hvala svima sto ste nam zaželjeli sreću, evo nas s pregleda i veliki smo 5 cm ali smo bili okrenuti na ledja 🤣 pa nas je doktorica morala gledati preko trbuha. Sve nam je super 😍 nemam vise niti hematom pa polako prestajem sa Utrogestanom 😃 

Sutra moram ići još vaditi krv za kombinirani probir. Čestitam svim novim curama i želim vam školske i lijepe trudnoće! Da uživate u njima sto vise možete 🥰 čak i ako vas bebe malo gnjave, tek su počele! 🤣🤣🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.